Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ε, κοίτα. Με το που περνάς την Καμάρα είναι τα πρώτα κτήρια του ΑΠΘ. Εκεί είναι δίπλα στην Φιλοσοφική και την Θεολογική ΜΕΣΑ στο κτήριο της Νομικής. Επειδή είμαστερ νεοσύστατη σχολή -10 χρονών με το ζόρι- δεν έχουμε εννοείται δικό μας κτήριο. Να φανταστείς, ένα κτήριο που είναι μέσα στην πόλη μετά την Αριστοτέλους -αν πηγαίνεις Αριστοτέλους από τα Πανεπιστήμια- και έχουμε τρεις τέσσερις αίθουσες, είναι των ΜΜΕ!
Sep 28 2011 11:43
Kai → Kenny
I will check, Ι'm a damn Freeter και παραέχω ελεύθερο χρόνο έτσι κι αλλιώς. Μάλιστα χθες πήγα να αρχίσω το Boku wa Kanojo no xxx που μου είχες προτείνει παλιότερα αλλά είδα ότι είχε να κάνει update κάτι χρόνια και δεν μπήκα στον κόπο να το κατεβάσω τελικά.
Sep 28 2011 11:38
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
που ακριβως ειναι η σχολη σου?? (εννοω τοποθεσια..)
Sep 28 2011 11:35
Kenny → Kai
[url]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=42464[/url]
Μιας και το ανέλαβε το group μου, σκέφτηκα να στο προτείνω. Ευελπιστώ ότι θα σου αρέσει. ^^
Sep 28 2011 11:25
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Είμαι, αν και χωρίς λόγο, μιας και έχασα όλη την εξεταστική, και παίζει να χάσω και το εξάμηνο.
Sep 28 2011 11:22
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Ο μόνος καλός centralized online reader που υπάρχει είναι το [URL="http://www.batoto.com/"]Batoto[/URL], κι αυτό γιατί τα όποια έσοδα από διαφημίσεις δεν πάνε στις τσέπες κάποιου άχρηστου website owner (λέγε με mangafox, mangahere, mangareader, mangoavocado κτλ). Δεν έχει ακόμα την τεράστια ποικιλία που έχου
Πέραν αυτού, πολλά scanlation groups πλέον έχουν τον προσωπικό τους online reader, και τι καλύτερο από το να το διαβάζεις κατευθείαν από την πηγή, αμέσως μόλις βγει. Προσωπικά, έχω όλα τα manga που διαβάζω σε μια reading list στο [URL="http://www.mangaupdates.com/"]mangaupdates[/URL], γιατί όποτε βγαίνει νέο chapter το πρώτο site που το μαθαίνει είναι αυτό. Από το mangaupdates βρίσκεις το site των scanlators και πας και το διαβάζεις εκεί.
Μια μέρα πρέπει να στρωθώ και να φτιάξω αυτό το thread-οδηγό για το πως διαβάζουμε manga... :smokingg:
Sep 28 2011 11:19
Πολιτικές επιστήμες. :tensai: Because even now there is a breeding place for them.
Α καλά, το ότι έχω ψηθεί έχω ψηθεί. Να σε πω, περιμένω να τελειώσω Tiger and Bunny, Fate/Stay Night και να φύγει ο αδερφός μου στρατό και θα το δω. Επίσης, ωραίο το τραγουδάκι!
Sep 28 2011 11:11
Mike The Great → KamenoC
Στον σκληρο εχω ακομα 400GB,νομιζω οτι φτανουν εεε?:hmmm:Αλλα η ταχυτητα ειναι το προβλημα,το κατεβαζω απο το δωματιο μου και δεν μου δινει την υψηλοτερη ταχυτητα(σε 9H20M εχω κατεβασει μονο το 10,5% απο τα 14GB)Τεσπα,μην σε κουραζω αλλο.
Οντως ναι καποιες λεξεις τις καταλαβαινεις καλυτερα.Οσο τα μπινελικια που λες,ηδη εχω σκασει στα γελια.(ειμαι στο σημειο που μολις γνωρισαν το BROOK και ολοι απορουν με τον Luffy που θελει να τον παρει στο πληρωμα και του ριχνουν βρισιδια,εκτος της Robin)
Sep 28 2011 11:08
oxi apla kala, teleia. παρεπιπτοντως εσυ σε ποια σχολη ακριβως εισαι??
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=TwmBGOXwlTo[/URL]
ετσι μπας και σου αρεσει το οπενινγκ και ψηθεις να το ξεκινησεις:D
Sep 28 2011 11:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Λόγω translator το πιο πιθανόν. Γενικότερα είναι πολύ δραστήρια ομάδα, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν ξαφνικά αρχίσουν να βγάζουν ενα κεφάλαιο τη μέρα.
Sep 28 2011 10:57
Ωχ, ναι πρωτοετής. Όχι μην ανησυχείς, μέχρι να τελειώσουν οι εγγραφές και να βγει και το πρόγραμμα και η δήλωση μαθημάτων δεν έχετε αρχίσει. Χε, καλά είστε κι εσείς. . .
Sep 28 2011 10:56
οπως καταλαβες ειμαι πρωτοετης, ωραια οι εγγραφες τελειωνουν την 1 οκτωμβρη απ' οσο ξερω αρα πως μπορει να εχουμε ξεκινησει τα μαθηματα χωρις να εχουν τελειωσει οι εγγραφες??
Sep 28 2011 10:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oh? Λες ε? Χμ...γιατί όχι? αλήθεια το SID γιατί σταμάτησε να κάνει updates??? T^T
Sep 28 2011 10:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed