Community Status Updates
Maffy → Fallen_Mpougatsa
H αλήθεια είναι! όσο πιο τρομακτικός, τόσο πιο πετυχημένος! Βέβαια εμένα η καρδιά μου ανήκει στον Squalo <3
Sep 28 2011 13:39
Kenny → Kai
Don't fret. Με μένα για δάσκαλο, όλους θα τους γδύσουμε. :kakaka:
Και ναι, φέρε το Kingyο Used Books, με ενδιαφέρει να του ρίξω μια ανάγνωση. ^^
Sep 28 2011 13:30
Kai → Kenny
[quote=Kenny]Κι αν δεν [s]καλο[/s]θυμάσαι [B]με τίποτα[/B] τους κανόνες και τα yaku...[/quote]
:sadist: fixed
Sep 28 2011 13:23
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Όπως έγραψα και στην Kai, Παρασκευή 5 η ώρα το απόγευμα στην Καμάρα, κι από κει πάμε Δάδα. ^^
Sep 28 2011 13:07
Kenny → Kai
Cool. Παρασκευή 5 η ώρα το απόγευμα στη Καμάρα, κι από κει πάμε Δάδα.
Κι αν δεν καλοθυμάσαι τους κανόνες και τα yaku, don't worry, θα σε βοηθάω εγώ. ^^
Sep 28 2011 13:06
Kai → Kenny
Δεν ξέρω αν θέλει να εξιλεωθούν, το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Μια βδομάδα τώρα περιμέναμε απλά confirmation λόγω του πρώτου cover που πήρε μετά από τότε που άρχισε. Άντε, ν' ανεβεί και περισσότερο στα rankings να μην το φοβόμαστε επιτέλους :if: Kuroooko...
Δεν έχω πρόβλημα. Όταν κανονίσετε πείτε μου αν είναι ώρα και μερος. Btw, πρόσφατο απόκτημα "Kingyο Used Books". Μήπως ενδιαφέρεσαι να το φέρω να το δεις;
Sep 28 2011 12:55
Kenny → Kai
Τί έπαθε ξαφνικά η Ιαπωνία και βγάζει το ένα basketball anime μετά το άλλο; Προσπαθούν να εξιλεωθούν για το ανέκδοτο που λέγεται Roukyu-bu; :hahaha:
Να σου πω... μήπως είσαι ελεύθερη την Παρασκευή και πρόθυμη για mahjong; Θα παίξουμε με τη Μαρία. :P
Sep 28 2011 12:44
acid black cherry → Kenny
γιαυτο ηταν και το μοναδικο ονγκοινγκ που ειδα φετος,
αλλα αυτο δεν αποτελει κριτηριο ποιοτητας.
τεσπα, θα δειξει οταν ερθει η ωρα γιατι ουτε
μια αυθαιρετη εκτιμηση αποτελει κριτηριο και το ξερω
Sep 28 2011 12:34
Kenny → acid black cherry
Σε σχέση με την πρώτη season, ναι, ήταν αδύναμη.
Σε σχέση με τα περισσότερα anime της season, μια χαρά. Το 2ο καλύτερο anime της season, actually, μετά το Steins;Gate.
Sep 28 2011 12:28
acid black cherry → Kenny
μπορει να εχεις δικιο αλλα
μην μου πεις πως η δευτερη δεν σε απογοητευσε.
αν ξεκινησει και τριτη δεν εχω λογους ουτως η αλλως να
μην την δω απλα φοβαμαι πως δεν θα εχει να προσφερει κατι!
Sep 28 2011 12:24
Kenny → acid black cherry
Η τρίτη season του Kaiji περιέχει landmine mahjong. Your arguments are invalid. :P
Sep 28 2011 12:19
Goutcou → Maffy
Χαχαχα..εγώ λέω να πάμε να ζήσουμε στην Αίγυπτο, που είναι όλα πολύ φθηνά! :Ρ Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβάρα, απλά για να έχω μια δουλειά (λέμε τώρα) μέχρι να τελειώσω την άλλη σχολή! Ααααα...καλή η Γλωσσολογία τελικά! Μ' αρέσει :D Εβραϊκά έχω κι εγώ ρε συ.. Αλλά μόνο γλώσσα..όχι λογοτεχνία! Και μάλιστα είναι προαπαιτούμενο μάθημα! Δηλαδή, πρέπει να το περάσω για να πάρω ένα υποχρεωτικό επόμενου εξαμήνου που έχει πολλά εβραϊκά μέσα! Άστα να πάνε δηλαδή :'( Αχ Τούρκικη γλώσσα <3 Βασικά δύο από τις σχολές που ήθελα πολύ, η μία ήταν η Σλαβικών Σπουδών και η αλλή η Τούρκικων και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών! Βέβαια δεν υπήρχε τμήμα σύγχρονων ασιατικών, οπότε αναγκαστικά θα ήμουν στο τούρκικων! :D Αν είχε τμήμα ασιατικών σπουδών (και πόσο μάλλον σύγχρονων) θα είχε και ιαπωνικά υποθέτω!:awww:
Sep 28 2011 12:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed