Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
D.Gray man? Katekyo Hitman Reborn? FMPanic?
Kαι ναι, ήδη διαφωνούμε σε αρκετά ας τα άλλα.
Oct 05 2011 21:37
Nicktheartist → animestarling
Αυτη ειναι μια απο την ποιο αστεια δοκιμασια:hihi2::hihi2::hihi2:.Εμενα μου αρεσε πολυ και η κρεμαστη γεφυρα.Το μονο παραπονο που εχω απο την εμπομπη ειναι οτι στο τελος ειναι πολυ αδικη.Ειναι απειρη εχθροι εναντιον το πολυ 8 ατομων και καλα περιμενουν να κερδισουν?Το εχω καημο που δεν εχω πετυχει καποιον να κερδιζει.
Oct 05 2011 20:45
animestarling → Nicktheartist
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_zFqW77mxfI&feature=related[/YOUTUBE]
Oct 05 2011 20:39
Κι εγω κριμας ρε γαμοτω,την λατρευα αυτη την εκμπομπη.
Oct 05 2011 20:35
οντως..!!!!!:hihi2::kakaka:
Αλλα εχω πανω απο χρονο να το πετυχω στο ΣΚΑΙ... Μια σωικη εκπομοη υπηρχε και αυτη την σταματησαν...
Oct 05 2011 20:33
Και βεβαια το εβλεπα αυτο το show ηταν επικο.Εριχνα τρελο γελιο κυριως στα replay που σχολιαζαν οι αλλο,ακομα το θυμαμαι και γελαω χαχαχαχαχαχαχααχ!!!!
Oct 05 2011 20:30
Το εβλεπες και εσυ;;;;!!!!!! Ηταν θεεικο..... Εσκαγα στα γελια, ειδικα με την περιγραφη....
Oct 05 2011 20:27
Thanks girl your the best,I will put my all this time to succed οποτε GANBARIMASU!!!!Οπως λενε και στο καστρο του Takeshi :kakaka::kakaka::kakaka:.
Oct 05 2011 20:20
Μια χαρα!:)
Σημασια εχει να σ'αρεσει... Πραγματικα σου ευχομαι να πετυχεις...!!!
Oct 05 2011 20:09
Κοιτα να δεις εγω κλασσικα ο πρωτος μου στοχος ειναι στρατιωτικες ή πληροφορικη.Φετος ομως ακομα θα παω κανα γραψω οσο καλυτερα μπορω και βλεπω μετα αναλογα και με τα αποτελεσματα που θα βγαλω σε ποια σχολη θα μπω.
Oct 05 2011 19:54
Botsun
[CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cNd4eocq2K0&feature=share[/YOUTUBE][/CENTER]
Oct 05 2011 19:30
GhostPrince → Maffy
χαχα, κλασικη περιπτωση τετιου στυλ ανιμε 8α λεγα....περνει ο μαιν ενα κουτι και βγενει απαυτο ενα loli girl :3 αν κιειχε ωραια αρχη το ανιμε, μετα το γυρισε σε κλασικη κατασταση, δν 8α λεγα οτι με εντυπωσιασε κιολας :P αλλα φαινετε να χει φαση...randomneesss <3 (ασχετο οτι την αφισε λιγο σπιτι του, κ του το κανε καλοκαιρινο...crazy girl) XDDD
πες το ψεματα,οπως πανε αυτο 8α γινει στο τελος muahahaha xD εκτος κιαν εχουμε kawagutsi Taro reapeting story :P
και ναι 8α συμφωνισω σ'αυτο ;/
Oct 05 2011 18:47
Vagelio → Radagast
[QUOTE]Πολύ άγνωστο ήταν... έλεγε τπτ ?[/QUOTE]
Δεν το περίμενα πως θα υπήρξε δυσκολία.
Αν εξαιρέσουμε μερικά σημεία που το προχωρούσαν αργά μου άρεσε σε γενικές γραμμές, θύμιζε slayers. Αλλά με πιο καφρικούς χαρακτήρες.
Oct 05 2011 17:26
Zane → Kaidou
Ναι avatar,είπα να αφήσω τις εφηβικές τρέλες και να ενταχθώ στην ρουτίνα αυτού του σάπιου συστήματος[IMG]http://www.anime.gr/forums/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Oct 05 2011 17:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed