Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Ξέρεις ότι,η Μαρία μου'βαλε ιδέες για σετακι με Squalo.... Τι λες ; Να κοιμηθώ και να το ξεχάσω ή θα με βοηθήσεις ; :P
Oct 06 2011 00:26
Photo

Kai → Botsun

:kakaka: I'm one step ahead, 'cuz I'm awesome. Sankyu, boss.
Oct 06 2011 00:22
Photo

Botsun → Kai

Ρε τα σπάει το set σου,πριν από λίγο,το συζητούσα με την FAI. Respect !!!!!!!
Oct 06 2011 00:21
Photo

Kai → Kamui

:kakaka: Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις(best wish ever?), great general.
Oct 06 2011 00:20
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

αυτο με τον Καραβουτα καλο:P Βασικα να ηταν εννουσα οχι να ειναι.
Oct 06 2011 00:18
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

ΧΑχαχα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ Sun Guardian,πραγματικά πρέπει να καλλιεργήσεις την υπερδύναμη που έχεις με το να θυμάσαι ονόματα κια γεγονότα στα manga ! Ξέρεις είναι πολύ δύσκολο να'σαι αρσενικός tsundere,αρκεί να ρωτήσεις την μάνα μου. :uhh: Xmmm....Ο Yamamoto κι ο Squalo μ'αρέσουν,αλλά καλός είναι και ο Sawada.Βασικά δεν ξέρω,μ'αρέσουν πολλοί απ'την σειρά,μιας κι όλοι οι ήρωες έχουν-σχετικά-ολοκληρωμένους χαρακτήρες,οπότε δύσκολα μπορείς να αποκλίσεις κάποιους,από κάποιους άλλους. Εσένα ;
Oct 06 2011 00:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Το αφεντικό ζητάει, η Sun delivers: [url]http://www.mangareader.net/284-20421-11/katekyo-hitman-reborn/chapter-200.html[/url] Chapter 200.
Oct 06 2011 00:00
Photo

Χα χα χα! Κι εσύ μιλάς από πείρα και σαν bossu και σαν botsun! Αχ αχ αχ...δεν το πιστεύω ότι νομίζεις ότι το θυμάμαι! xD Άλλο τα ονόματα άλλο συγκεκριμένα επισόδεια του anime και κεφάλαια του manga που σταμπάρεις για personal use κι άλλο το να θυμάσαι το κεφάλαιο έτσι! Θα ψάξω αν είναι και θα σε πω. Αγαπημένος χαρακτήρας, εκτός από τον Hibari, ποιος άλλος είναι?
Oct 05 2011 23:56
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Xaxaxaxaxa!!!! Είπαμε,το bossu,δεν πρέπει να κλαίγονται.... Μπορεί να είναι tsundere,αλλά όχι κλαψιάρηδες ! Ρε συ,σε ποιο κεφάλαιο ο Yamamoto,περνα μέσα από τοίχος,γιατί πάλι δεν θυμάμαι! :run:
Oct 05 2011 23:50
Photo

junpei objects to Tsuna's emoness. xD
Oct 05 2011 23:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Είδες? Μπαίνω κάπου κι άσε, χαλάω όλο το tread αρχίζω να γράφω σεντόνια και λένε και οι άλλοι "ε, αφού γράφει ο ένας ας γράψω κι εγώ" και ξεβαριούνται και γράφουν κι απαντάνε άλλοι κι απαντάω κι εγώ και είναι ένας φαύλος κύκλος μουαχαχαχαχαχα :kakaka: Kαι τι εννοείς? Το φοβερό spoiler της Kai του τύπου: [SPOILER]Βρήκα τον Yamamoto μέσα στο emoticons: :wallbash:[/SPOILER] Δε μπορείς να διανοηθείς πόσο είχα γελάσει όταν συνειδητοποίσα ότι είχε χάσει [SPOILER][B]πέφτοντας πάνω στον τοίχο[/B]! Δηλαδή η έκφραση "είναι τόσο τούβλο που πέφτει στους τοίχους" γίνεται πραγματικότητα! And don't take me wrong, η αφέλειά του είναι από τα καλύτερα και δυνατότερα του στοιχεία γιατί του δίνουν αυτήν την όντως καλή προσωπικότητα που έχει.[/SPOILER] Πάντως δεν πρέπει να χάνεις τις καμμένες μας συζητήσεις. Μετά δεν έχεις και αποδείξεις ότι έγιναν για blackmail! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς. :8):
Oct 05 2011 23:40
Photo

Maffy → GhostPrince

Ακούγεται το συνηθισμένο cliche που τραβάει κόσμο aλλά πιθανότατα θα με έκανε να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο κάθε φορά x) Και lol, αυτό σκεφτόμουν. Αν πέθαινε, ναι μεν τραγικό αλλά θα ταίριαζε και για να πω την αλήθεια, τεράστιο πρόβλημα δε θα το είχα xD Φαίνεται τόσο στάσιμοι οι χαρακτήρες πια που ακόμα και ο main να πέθαινε, καλό θα ήταν! Εδώ σκότωσαν τον L, σ'έναν Mashiro θα κολλήσουμε? ΧDD
Oct 05 2011 23:36
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Τς. Το ήξερα.:bahhh: Έβλεπα πριν κάτι μήνες posts που τα περισσότερα ήταν "Wow", "ωραίο chap", "βγήκε καινούργιο chap!" και τώρα μπαίνω και βλέπω κάτι [I]σεντόνια[/I], ΝΑ!~:hahaha: Έπρεπε να postάρω, δεν θα σας αφήσω να τον κοροιδέψετε ξανά.
Oct 05 2011 23:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Oho! Mission accomplished! Τώρα που το κατάλαβες πρέπει να σου πω πως όλα ήταν σκευωρία για να ξανακάνεις post σε αυτό το θεσπέσιο thread. :hehehe:
Oct 05 2011 23:20
Photo

plotolp → mayumi_chan

Welcome Back!!!!!1:clap: Ώστε στην Τζιά χάθηκες τόσες μέρες. Εγώ δυο πράγματα σκέφτηκα. Λέω ή θα της έχει χαλάσει ο υπολογιστής και δεν μπορεί να μπει ή θα έχει πάει κανένα τρίμερο για σκι!:D Πώς τα πέρασες αυτές τις μέρες? Ωραίο το ζευγάρι που παντρεύτηκε? Όντως και εγώ αρχικά αναρωτήθηκα αν είναι κοπέλα αλλά λέω κάτσε μην πω τίποτα και με βρίσει!:ureshii: . Πάντως ειλικρινά μιλώντας με αυτήν την φωτογραφία είναι να μην μπερδευτείς? [SPOILER][IMG]http://www.glogster.com/media/2/9/42/6/9420628.jpg[/IMG] Εγώ βλέποντας μόνο αυτήν την φωτογραφία θα τον πέρναγα εύκολα για κοπέλα, και μάλιστα όμορφη! :blush2:(Καλύτερα όμως να μην πω και άλλα γιατί διαβάζουν και άλλοι αυτά τα post και δεν θέλει και πολύ να σου βγει το όνομα:kakaka:.)[/SPOILER] Θα τσεκάρω Lc5 και σου λέω εντυπώσεις! Tnx για την βοήθεια. Αλήθεια είναι τόσο ακραίοι οι Ιάπωνες με τα μαλλιά τους? Εγώ τους έχω για πιο κλειστή κοινωνία από εμάς. Ή αναφέρεσαι μόνο στα συγκροτήματα? p.s Ψήνεσαι να κάνουμε εδώ στο forum group για τους Miku Fans? Νομίζω πώς με την αγάπη που του έχεις αξίζει να είσαι ο ιδρυτής του!:thatsit: Θα είμαι και εγώ μέσα. p.s2 Εμείς ανοίξαμε την περασμένη εβδομάδα και τώρα κάνουμε επί τροχάδην την εξεταστική:P Καλά είσαι όλη μέρα free δηλαδή? p.s3 Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το πέρασα. Για το συγκεκριμένο μάθημα έχω ολόκληρη ιστορία να σου πω, αν θέλεις βέβαια. Και μίας και είμαστε σε παραπλήσιες σχολές νομίζω πως θα σου είναι χρήσιμη και εσένα για αντίστοιχα μαθήματα (και για να καταλάβεις πόσο σάπιο είναι δυστυχώς ώρες ώρες το πανεπιστήμιο).
Oct 05 2011 23:18