Community Status Updates
Maffy → GhostPrince
lol okie, να μου πεις πόσο χάλι ήταν ;D
Κι η αλήθεια είναι θα καταλήξει να'ναι 50 έτσι όπως το πάει πριν παντρευτεί. Δε λέω ωραίο το ρομάντζο τους αλλά λίγο παραπάνω δράση να'χε , καλά θα΄ταν x)
Oct 05 2011 15:46
Maffy → Ianus
Πράγματι αχρείαστη? lol Funny, δεν είδα κανένα mod στις 2-3 βδομάδες να'χει κάνει/δει τπτ μέχρι που το'πα εγώ ^-^ Kι η απρέπεια δεν είναι η μόνη μορφή αγένειας αλλά τσπ, αν δεν το καταλαβαίνεις, δικαίωμα σου~
Oct 05 2011 15:43
Ianus → Maffy
Moderators υπάρχουν στο φόρουμ και το χα δεδομένο πως ασφαλώς και θα λάβαινε τέλος αυτή η χαζομάρα και επίσημα κάποτε. Πραγματικά αχρείαστη η ειδοποίηση σε κάτι τόσο εξώφθαλμο, τόσα παράπονα από άλλα μέλη γαρ. Επίσης μιλώντας για ευγένεια δεν πιστεύω να φέρεται απρεπώς κανείς.
Oct 05 2011 15:38
GhostPrince → Maffy
ε νταξει που ξερεις...μπορει να σοβαρεψει στη πορεια :) και σιγα, δν χανεις και τπτ, 8α δεις κατευ8ιαν τα ανιμε :P βγηκε και το C3, λεω να παω να δω τι ακιροτητα 8α νε κιαυτο xDD
ναι οντος...οπως πανε 8α παντρευτει ο Mashiro του αγιου :kakaka:
τι να πω...δν ξερω, δν τον ειχα δει ουτε εγω αυτον το κανονα παντος >.<
Oct 05 2011 15:33
Sparda → Zentsugi
Δουλεύει από ότι φαίνεται. Είναι περίεργο, αλλά ωραίο. Και totally random:P
Oct 05 2011 15:19
Maffy → GhostPrince
Eίδες? Καταλαβαίνεις γιατί δε θαμπώθηκα καθώς το περίμενα πιο ... σοβαρό? Απλώς όχι τόσο γελοίο XD
Δεν έχω δει κανένα pv για τπτ, τα κρατάω για έκπληξη x) Για να δούμε αν αυτό είναι στις προσδοκίες μου /ο/
Και ναι υπήρχε ο κανόνας αλλά δεν είχε γραφτεί επίσημα. Μου το'παν 2 άτομα c:
Και blehhhh, ναπω την αλήθεια, έχω βαρεθεί το bakuman γιατί δεν έχει να δείξει κάτι άλλο. Έχουμε δει ότι πια έχει να κάνει με manga εκτός απ'το να γίνει anime. Ελπίζω να φτιάξουν ένα νέο σύντομα, να γίνει anime, να πάρουν την άλλη σαν seiyu, να νικήσουν τους πάντες και να τελειώνουμε.
Oct 05 2011 15:17
GhostPrince → Maffy
yes indeed :hihi2: μετα εβγαλε και red eyes axaxa, εχει φαση ομος, μεστην ακιροτητα :P εκι με τον puzzle king ειδικα πε8ανα..WTF?? XDD
ειδα και το PV του un-go χτες.....αλος που μιαζει με kaiba απο κει :if:
ο κανονας βασικα δν υπηρχε :kakaka: , τωρα μπηκε αλλα τεσπα :P
που ξερις μπορει να δουλεψει με τον editor του για πρωτη φορα στη ζωη του τωρα XDD
παντος το βλεπω να το τραβανε πολυ το manga ακομα...μεχρι να βγαλουνε νεα σειρα...κιοι μαιν και ο νιζιμα...8α ξημεροσουμε XDD αλλα νταξει αντε να δουμε πως 8α γινουν κιαυτα :P
Oct 05 2011 14:56
animestarling → Nicktheartist
Ναι σιγουρα... Παντως ηθελε οσο να ΄ναι μια αποφασιστικοτητα... Αθηνα, ε;;; Κλασικα... Και για που σκεφτεσαι;;
Oct 05 2011 14:53
Maffy → GhostPrince
Πήγα να το πάρω σοβαρά αλλά όταν πετάγεται το flashback και μου λέει "Free those pitiful and heart broken puzzles" ε, πόσα να αντέξει ένα άτομο και μετά τελειώνει παίρνοντας ένα Millienum Item γιατί εμένα κάπως αυτά που θύμισε xD
KAI δεν ήταν spam /o/ 'Ηταν κανονικά screenshots. Κανείς δε μου'πε ότι υπήρχε κανόνας >.> Εγώ πήγα και ζήτησα απ'την iristella ότι αν πράγματι υπάρχει, να τον βάλει στο πρώτο ποστ. Απλώς μου την έδωσε ο τυπάς που ήταν αγενής >_>
AND IKRRR! Καιτό περίμενα ο Nanamine να φάει τα μούτρα του και το χάρηκατόσο όταν έγινε! Άντε να παίρνει δρόμο σιγά σιγά γιατί τον βαρέθηκα εκτός αν ψιλοπάρει τον ίδιο δρόμο xD
Oct 05 2011 14:46
Maffy → Ianus
Ευχαριστώ πολύ, το ξέρω ότι εγώ ήμουν η αιτία καθώς ΕΓΏ πήγα και ζήτησα να τον βάλουν επίσημα στο πρώτο ποστ εφόσον κανένας δεν το'χε προσέξει. Το θέμα μου δεν ήταν αυτό αλλά η ευγένεια ^-^
Oct 05 2011 14:39
Nicktheartist → animestarling
Ε νταξει,σκεφτικα οτι αμα δωσω ξανα φετος λογω ποιο ελευθερου χρονου εφοσων δεν εχω σχολειο,σκεφτικα οτι αμα διαβασω και χαναδωσω μπορω να γραψω πολυ καλυτερα και να περασω σε μια καλυτερη σχολη στην Αθηνα.
Oct 05 2011 14:31
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha, σημαίνει "μην ανησυχείς", μην ανησυχείς.
Χα χα, δεν πειράζει, όλοι έχουμε τις μέρες μας...
Oct 05 2011 14:29
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Re,τι σημαίνει ashinshiro ?
[SIZE="1"]Σήμερα δεν είναι η μέρα μου.......[/SIZE] :cry5:
Oct 05 2011 14:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed