Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Fallen_Mpougatsa
1 μετάλλιο πρέπει να πάρεις μόνο και μόνο επειδή με ανάγκασες να postάρω στο συγκεκριμένο topic.
Απ' όσο θυμάμαι τελευταία φορά που postάρα (για μεγάλα posts μιλάω όχι για 1 σειρά) ήταν στο chap. 330κάτι.
Οκτ 05 2011 23:17
Fallen_Mpougatsa → Napster
Είδες βρε που λες? Εγώ εμπνέω κόσμο με το να υπερασπίζονται τους αγαπημένους τους χαρακτήρες! :hahaha:
Οκτ 05 2011 23:12
Napster → Fallen_Mpougatsa
Άντε τυχερή fan του Reborn! Εξαιτίας σου, το επόμενο μου set θα είναι "teh awesome Yamamoto seto!":canthelp:
[SPOILER]:P[/SPOILER]
Οκτ 05 2011 23:07
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE=Kai]Εσύ έχεις ένα θέμα με την Νικολούλη τελευταία, κρυφοφανατική θαυμάστρια υποθέτω. Προσπαθείς να κάνεις brainwashing με υποτίθεται τυχαίες αναφορές.[/QUOTE]
Θα με πεθάνεις στο γέλιο εσύ δεν παίζει σήμερα. Απαπαπα και είναι και ο λαιμός μου χάλια, γελάω και βήχω μαζί και δε μπορώ να σταματήσω...
Αλλά φτου, αποκαλύφθηκα ρε συ!
Οκτ 05 2011 23:02
Radagast → Vagelio
Χμμμ οκ. Αν και δεν έχω δει καθόλου slayers για να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς..
Οκτ 05 2011 23:00
Getekid → SkullKaizer
Καλησπέρα τι γίνεσαι;;
Να σου πω, λέμε να μαζευτούμε αυτήν την Κυριακή γύρω στις 11:30-12:00 στο Σύνταγμα για μπάσκετ, ψήνεσαι; Μέρα και ώρα αλλάζουν αν χρειαστεί, αλλά προς το παρόν για τότε λέμε!!!
Οκτ 05 2011 22:46
Fallen_Mpougatsa → Zane
ΟΚ, σε αυτό έχεις ένα μεγάλο δίκιο αλλά δε μπορώ να μη δω ότι ακόμα κι ο Ikkaku είναι πιο δυνατός από την Soi Fon; I mean, seriously, μπορεί να μην το βλέπεις έτσι επειδή έχεις δίκιο στο όλοι εκτός από τον Φράουλα κι άντε δύο τρεις ακόμα όντως είναι γλάστρες αλλά εδώ αν δούμε την Rukia που από kickass lead έγινε μια καημένη για σώσιμο...επίσης, αν σκεφτούμε ότι όλες οι γυναίκες απεικονίζονται είτε σαν βίαιες τσούπρες χωρίς συναισθηματικό awareness ή σαν useless boobs aka fanservice τι να πεις. Μόνο η Yachiru και η Yoruichi -το χει το "Y" φαίνεται, lol- είναι γυναίκες και δέρνουν. Μόνο. Ενώ έχουμε Ikkaku, Yumichica, όλοι οι αρχηγοί που δέρνουν είναι άντρες...
Κι ας μη μιλήσω για το Naruto που η Sakura is sent back to the kitchen while Hinata is already cleaning potatoes. Αν σκεφτούμε όμως ότι τώρα τελευταία λίγο χάρηκαν -κι εννοώ λίγο εφόσον τώρα πάλι έπρεπε να σωθούν από τον imba πρωταγωνιστή- τότε είναι σαν να παίρνεις το γλυκό απ'το στόμα το άλλου...
Και ναι, σίγουρα το καταλαβαίνω ότι είναι shounen και πρέπει να ανεβάσουμε τον πρωταγωνιστή και να ευχαριστήσουμε το φιλοθεάμων κοινό που είναι αντρικό σε μεγάλο μέρος και τα κοριτσάκια τα ευχαριστούμε με τα bishounen αλλά ξες τι, και το Beelzebub shounen είναι αλλά εκεί είναι πολύ καλά τα πράγματα...
Οκτ 05 2011 22:22
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
A ναι είχαν απεργία σήμερα...τσ τσ, τι να πεις βαριούνται...
Οκτ 05 2011 22:12
Zane → Fallen_Mpougatsa
Κοίτα,στο Bleach,ανεξαρτήτως φύλου,όλοι οι χαρακτήρες(με εξαίρεση τον Aizen)είναι κατά βάση ρηχοί και μονοδιάστατοι,Δεν νομίζω να διαφωνείς εδώ.Επομένως το value που τους προσδίδεται απ τον συγγραφέα σχετίζεται αποκλειστικά με την συμμετοχή που έχουν στο ''ξυλίκι'',ή πιο γενικά στις στιγμές έντασης.
Σε αυτό όπως έγραψα και στο θρεντ,καμία γυναίκα δεν παρουσιάζεται ως ανυπεράσπιστη πριγκίπισσα και όταν συμμετέχει το κάνει ακριβώς όπως και οι αρσενικοί χαρακτήρες της σειράς.
Τώρα εσύ ανέφερες την Orihime,που ναι,είναι back-up και γλάστρα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο της αφού και ο Chad όπως σου είπα back-up και γλάστρα είναι.Και αν μου αναφέρεις και την φίλη της Orihime,σου αναφέρω και γω τον βλάκα φίλο του Ichigo.
Γενικότερα αυτό που θέλω να πω είναι ότι η κατανομή του χρόνου προβολής των χαρακτήρων στο Bleach(και οι ενέργειές τους σε αυτόν τον χρόνο)δεν διαχωρίζονται με κριτήρια φύλου,αλλά με κριτήρια δύναμης-εξαίρεση η Rukia λόγω του ότι ήταν ο μοχλός για να μπούμε στην κεντρική ιστορία-.
Αυτά:)
Οκτ 05 2011 22:06
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
πηρα σημερα τηλεφωνο στην γραματεια να δω τι θα γινει αλλα πρεπει να ειχαν απεργια, θα μαθω αυριο λογικα..
Οκτ 05 2011 22:05
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ο Frankenstein είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας...problem officer? xD Σε λέω, δεν είναι να μιλάμε για χαρακτήρες εμείς καλέ θα διαφωνούμε για όλα μέχρι και το hair style.
Μπα δεν έχουμε άλλο κατάληψη αλλά μαθήματα αρχίζουμε στις δέκα του μηνός. Εσείς τι λέτε?
Οκτ 05 2011 22:00
to noblesse το προτεινα μπας και συμφωνησουμε σε κατι, μια και συμπαθω σχεδον ολους τους χαρακτηρες εκτος απο τον frankestein και κανα δυο αλλους.
α και τωρα που το θυμηθηκα τι γινεται στην σχολη σου, εχετε καταληψη η αρχισαν τα μαθηματα??
Οκτ 05 2011 21:49
Fallen_Mpougatsa → Zane
Zane αγαπητέ, θα ήθελα να μου αναλύσεις πού τα δύο αυτά manga φέρονται ευγενικά στις γυναίκες. Σκέφτομαι όλες τις κοπέλες και στα δύο και το μόνο παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι...η Yoruichi.
Οκτ 05 2011 21:49
thx. θα τσεκαρω το fmpanic, τα αλλα τα διαβαζω ηδη
Οκτ 05 2011 21:44

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται