Community Status Updates
Kaidou → Zane
Εισαι σκληρος!!:OMG3::Crying2::unlucky::emptyonexg1:
Και avatar βλεπω.ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!:rofl:
Oct 05 2011 17:03
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
και ναι διαφωνουμε [B]και[/B] για την οριχιμε, καλα που δεν αρχισαμε να μιλαμε για noblesse..
Oct 05 2011 17:03
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
τωρα το προσεξα, πως σου ηρθε και με ειπες jafr??
επισης ξερεις κανενα καλο μανγα με πολλα τσαπτερς?? γιατι βαριεμαι και θελω κατι μεγαλο για να περασει η ωρα
Oct 05 2011 17:01
Zane → Kaidou
Tι ξανθιές ανταύγιες ρε,τι το πέρασες εδώ πέρα?Περάστε-πληρώστε-γαμ*στε?'Αστο,και θέση του καθαριστή καλή είναι είναι,μην φοβάσαι και έτσι θα μετράει η γνώμη σου,άσχετα που θα την γράφουμε στα κάκαλά μας:P
Oct 05 2011 16:57
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Και τι είναι αυτό που βλέπω? Άλλο ένα άτομο για το οποιο διαφωνούμε, τι προτότυπο...
Oct 05 2011 16:55
Kaidou → Zane
Χμ....Προσδιορισε το ψηλος...
Γαλανοματης ειμαι...
Τωρα για το ξανθος δεν ξερω.Εχω ξανθιες ανταυγειες,μετρανε;; :D
Oct 05 2011 16:52
Zane → Kaidou
Aν δεν είσαι ψηλός ξανθός γαλανόματης,δηλαδή αν δεν έχεις τα χαρακτηριστικά που απαιτείται να έχει κάποιο ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ,κομπάρσος θα παραμείνεις:P
Υ.Γ:Φακούς επαφής και βαψίματα μαλλιών ξέχνα τα,δεν περνάνε
Oct 05 2011 16:49
Kaidou → Zane
:congrats:
Δηλαδη εχω ακομι καιρο για να ανεβω στην ιεραρχια?:emptyonexg1:
Oct 05 2011 16:44
Ianus → Maffy
Δεκτή η συγγνώμη γι' αυτό, εξάλλου είμαι και γω αρκετά ανώριμος για να απαντάω bb
Oct 05 2011 16:11
Fallen_Mpougatsa → Botsun
To botsun το λέει αυτό επειδή ακριβώς είναι tsun. Aλλά ashinshiro, botsun! Θα είσαι εντάξει μέχρι αύριο!
Oct 05 2011 16:01
Maffy → Ianus
Bασικά συγγνώμη για όλο το θέμα. Έχω νεύρα σήμερα και τα βγάζω σε σένα και δε μου φταις σε τπτ. Απλώς αν υπήρχε πρόβλημα, προτιμώ τον κόσμο να έρχεται να μου το λέει και να μην το παίζει ειρωνία. Τσπ, ξανά συγγνώμη και γεια χαρά ο/
Oct 05 2011 15:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed