Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Napster
Η υπογραφή είναι ότι πιο επικό έχω δει σε αυτό το site. :P
Μπα, επειδή έχω αναγνωρίσει τις tsundere τάσεις μου και δε θέλω να μαι ΚΑΙ εγώ, λέω να πω όλη την αλήθεια και πλέον θα υπάρχουν κι απτές αποδείξεις του όλου θέματος.
Ε ναι λοιπόν, favourite character είναι ο Xanxus. Και μετά ο Squalo. Φαίνεται μ'αρέσουν οι άντρες με εξουσία εν τέλη, και να φανταστείς ότι στην αρχή τον ψιλοέβριζα γι αυτό που είχε κάνει στον Νοno. Εξού και οι tsundere τάσεις της υπόθεσης. Αλλά τον Squalo από την αρχή τον πήγα.
Oct 06 2011 00:57
Napster → Fallen_Mpougatsa
Φυσικά και πρέπει να αλλάξει τη sig. Δεν είναι awesome όσο το avatar, χαλάει το set.
Fav. char = Squalo? Πφφφ..
Oct 06 2011 00:49
Napster → Fallen_Mpougatsa
E καλά κάνεις. Εγώ - αν και βαριέμαι να γράφω σεντόνια - τουλάχιστον τα διαβάζω (τα περισσότερα) και τα προτιμώ απο τα posts που είναι το πολύ 1-2 σειρές (έχω κάνει πολλά τέτοια posts...).
Αχχχ και αυτή η Amani, γιατί το έκανε αυτό? Αφορμή δίνει στους haters να τον trollάρουν με τη pic. :/
Πάντα διαβάζω τα new posts στο topic, τώρα δεν ξέρω πότε θα αρχίσω να postάρω πιο συχνά εκεί.
Oct 06 2011 00:47
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Aχ πες κανένα να τα διαβάσω αύριο το πρωί και θα σε πω κι εγώ αν δω ότι they qualify. ^^
Oct 06 2011 00:37
Kai → Botsun
ΧD Toν Sasagawa βρε. Ο Tsuna λέγεται Sawada.
Okay τότε. Θα έχω και χρόνο να βάλώ όλη μου την τέχνη και στο τέλος θα το πάρεις για Χριστουγεννιάτικο δώρο. XD
Oct 06 2011 00:36
Botsun → Fallen_Mpougatsa
ΧΑΧΑΧα!!
Καλώς καληνύχτα.
Πάντων,για tsundere περιστατικά θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο.Ασ'τα τραγικά πράματα..... XD
Oct 06 2011 00:35
Kai → Napster
[QUOTE]Θυμήθηκα όταν έπαιζα Yu-Gi-Oh με τα φιλαράκια μου και έλεγα κάτι καρδιές των καρτών και τραβούσα τον Εξόντια πάντα (φυσικά και έκλεβα αλλά αυτοί δεν το ήξεραν).:hahaha: Καλό trollάκι ήμουν σε αυτό το παιχνίδι. xD[/QUOTE]
Δεν το σχολίασα εκείνη την ώρα και σχεδόν τον ξέχασα. Καλός ήσουν κι εσύ! Όχι σαν κι εμάς α τίμια παιδάκια που πιστεύαμε με πάθος στην καρδιά των καρτών και λιώναμε στον ιδρώτα και την αγωνία.
Ελπίζεις δεν είναι τυχαίο. Puzzle > Puzzle της Χιλιετίς > ο Hanzo συνέδεσε ωραία το Orpheus.
Ο Mινώταυρος πριν τον λαμβύρινθο κάτι σαν τον Shadi.
Όλα συνδέονται σιγά-σιγά.
Oct 06 2011 00:34
Eγώ δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πλέον νυστάζω...και δεν παίζει να γράψω άλλο σεντόνι σήμερα. Αύριο πάλι! Και είδες? Έψησα κι εσένα για seto Reborn! :orly:
Oct 06 2011 00:33
Botsun → Kai
Κοίτα,για κανα τρίμηνο και βάλε δεν θα χρειαστώ καινούργιο σετ.Έχω ακόμα και το set με τον Sawada.Αυτό εδώ,επειδή είναι πολύ ωραίο,παίζει να το κρατήσω μέχρι και τα χριστούγεννα.Οπότε χαλαρά.
Κι εννοείται πως μπορείς να το κλέψεις όταν θα το βγάλω.
Oct 06 2011 00:32
Kai → Botsun
:kakaka: Νομίζω πως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα τουλάχιστον μπορείς απλά να το ονειρεύεσαι, αλλά από βδομάδα ίσως γίνει κάτι.
:canthelp: [I][SIZE=1]Δεν πειράζει αν κλέψω το σετ του Reborn καμιά φορά όταν το βγάλει υποθέτω.[/SIZE][/I]
Oct 06 2011 00:29
Oh thanks boss!
Lol, καημένη η μανούλα, για ένα φιλάκι θα περιμένει βδομάδες την φορά...
Λοιπόν, για να δω: σίγουρα ο Xaxnxus, o Squalo, o Mukuro κι ο Hibari. O Gokudera-Yamamoto μ'αρέσει η δυναμική τους και ο Ryohei λέει τρελά! Τώρα γενικά να πω κι εγώ όλοι μ'αρέσουν γιατί είναι και καλοί κι όπως λες κι εσύ λίγο πολύ ολοκληρωμένοι χαρακτήρες. Αλλά νομίζω all time favourite είναι τα δύο Varia members. Bel rules by the way and Levi is so funny!
Oct 06 2011 00:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed