Community Status Updates
Kai → Dorothy
Xoχοχο, ήρθες στο κατάλληλο μέρος (μόνο να μην ξαναφύγεις). Μείνει και δε θα ξανανιώσεις εύκολα μοναξιά.
Don't worry, το θέμα είναι να έρθεις, όχι πότε θα έρθεις[I]!![/I]
Oct 06 2011 18:41
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Ha ha, έτσι φαίνεται. Αλλά είναι πολύ όμορφο το συγκεκριμένο, δε μπορείς να πεις?
Oct 06 2011 18:02
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Φίλε έχεις περίεργο γούστο XD Αλλά σε πάω μόνο και μόνο γι'αυτό το weirdness xD
Oct 06 2011 17:43
metalmusicmaniac → anka1610
Καλοσώρισες! Χαίρομαι να βλέπω μέλη στην ηλικία μου να κάνουν join εδώ, είμαστε σχετικά λίγοι οι κάτω των 16! Τέλος πάντων, I hope you like Clannad, Kaichou wa Maid-sama και Ano Hana! Τα έχω δει και τα τρία και μου άρεσαν αρκετά!
See you around :)
Oct 06 2011 17:34
Dorothy → zennith666
Highfive! Η Index είναι γλύκα, και τα δαγκώματα είναι respect! Αλλά το πιο cute για μένα είναι οι κλώνοι, έχουν φοβερή πλάκα! :P
Oct 06 2011 17:33
zennith666 → Dorothy
Εγώ λατρεύω την Index όταν δαγκώνει τον Touma το ευχαριστιέμαι όσο τίποτε άλλο!!!
Oct 06 2011 17:20
Orion19 → Erisadesu
Το είχα ξεχάσει και να μπαίνεις. Αλλιώς θα μου λείπεις και θα πρέπει να σκυλιάζω ακόμα πιο πολύ για να καλύψω το κενό στο daily bitching quota.
Oct 06 2011 17:13
Dorothy → Kai
Κάτσε πρώτα να το τελειώσω αυτό το καημένο....:bahhh: Και μετά θα κάνω έφοδο και εκεί... Νιώθω μοναξιά και σας ήρθα.. :hahaha:
Oct 06 2011 17:10
Dorothy → zennith666
Χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ! Γενικά μ αρέσει το Index, αν και δεν τρελαίνομαι για τον Touma, Misaka klp... Αλλά Accelerator και Last Order ftw!
Oct 06 2011 17:07
Kamui → Kamen Tantei Zura
Many thanks.:)
Kαι μιας και τα λέμε, μήηηπως τυχαίνει να εχεις/ξέρεις κάποια καλή εικόνα για gankutsuou set?
[SIZE=1](έχω μια υπόψη μου αλλά δε ξέρω αν μπορεί να μετατραπεί γιατί είανι μεγάλη)[/SIZE]
Η αδελφότις του καλαμαριού με έκανε να ζηλέψω.:P
Αμφιβάλλω αν θα έχεις χρόνο για τέτοια (βρήκα την κατάληλη χρονιά κι εγώ) οπότε μόνο αν σου είναι έυκολο.:)
Αλλιώς, βολεύομαι με τον Huang Zhong για περισσότερο, εξάλλου δεν τον έχω "εξανtλήσει".:)
Oct 06 2011 16:44
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Ααααααα! Ε, έπρεπε να το περιμένω από το username, [B]Dorothy[/B]. xD
Oct 06 2011 16:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed