Community Status Updates
zennith666 → Dorothy
Και το έλεγα ότι είναι ο accelerator . Oχι τίποτα άλλο έμεινα όταν είπε η Itachi ότι είναι ο Squalo...Χαίρομαι που βλέπω και άλλον εδω μέσα που να του αρέσει το Index!!! Καλως ήρθες!!!
Oct 06 2011 16:41
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Η Δώρα είναι, την ξέρεις. Της μιλούσαμε και πριν αρχίσουμε την ομάδα, και όταν δημιουργήθηκε τότε την γνώρισες και εσύ. Ε εντάξει, πριν κάτι μήνες το άρχισες το Reborn xD
Oct 06 2011 16:37
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Χμ, ναι το κατάλαβα ότι είναι παλιά γνωστή σας αλλά μόλις άρχισε να γράφει εδώ! Καλώς μας ήρθε, άντε να μείνει κι αυτή. ^^ Ω νιώθω noobaki πάλι! =3
Don't judge me :run: my eyesight isn't what it was used to be.
Oct 06 2011 16:35
Kamen Tantei Zura → Dorothy
Ναι! :D Επιτέλους! Επιτέλους!
Ο λόγος που θα γράφω και εγώ στο thread είσαι.
:awww:
Oct 06 2011 16:30
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Κοίτα τα μαλλιά και κοίτα και το σχέδιο. XD Καμία σχέση. Λίγο να έχεις δει official pics το καταλαβαίνεις. Αφού έχουν κρατήσει το σχέδιο του Reborn στο anime.
Απλά έχουν το ίδιο χρώμα μαλλιών, καμία σχέση όμως.
Χαίρομαι που επιτέλους έγραψε στο thread του Reborn :D Από τα πρώτα άτομα για τα οποία μιλούσαμε για το anime και το manga αργότερα. Και πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε παλιούς φανς.
Oct 06 2011 16:29
Kai → Dorothy
:lovulovu: Ήρθες [I][B]επιτέλους[/B][/I] κι εσύ στην παρέα
Να περάσεις κι από το thread του Sket Dance να σε δούμε :blingeye2:
Oct 06 2011 16:21
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Oh my God! Του μοιάζει πολύ κι αν δε μου το έλεγες και δεν πήγαινα στο προφίλ της δεν θα το καταλάβαινα ποτέ ότι δεν είναι ο Squalo! Κάθε φορά την έβλεπα και νόμιζα ότι είναι αυτός!
Oct 06 2011 16:19
Fallen_Mpougatsa → Kenny
[QUOTE]I for In after the lock.[/QUOTE]
Ξες εσύ...μάγε...
Oct 06 2011 16:13
Fallen_Mpougatsa → Napster
Θα πέσει σύντομα η φωτιά, το βλέπω...όχι μόνο για τον Xanxus! xD Και τι κακό έχει ο Squalo καλέ και το λες έτσι? Πάντως να επαναλάβω πως ο Yamamoto είναι πολύ διασκεδαστικός απλώς με εκνευρίζει που η Amano του έχει τόση αδυναμία. Καλά εκείνη η στιγμή που είδαμε έναν Yamamoto OOC στη Simon arc...άσε. Αλλά γενικά τον πάω, έχει κάτι το endearing στη βλακεία του. ^^
H signature είναι επική γιατί όλο το set την έχει ως αποκορύφωμα: στα avatar δείχνει το πόσο cool είναι και στην υπογραφή τρώει τα μούτρα του. Παλιός καλός Yamamoto.
Oct 06 2011 16:09
Napster → Fallen_Mpougatsa
Λογικό είναι να είναι ότι πιο επικό έχεις δει στο forum, ο Yamamoto είναι στην sig, δεν είναι κανάς τυχαίος. ;)
Μα καλά, σου αρέσει ο Xanxus...ΟΚ. Είναι εντάξει χαρακτήρας αλλά σου αρέσει και ο Squalo και μιλάς έτσι για τον Yamamoto? Να πέσει φωτιά να σε κάψει! xD
Oct 06 2011 15:54
Kaidou → Zane
Αυτο που ηθελα να εκφρασω με το"χασκογελαγε μετα απο το jet pistol" ειναι το παραπονο μας για το οτι ο αντιπαλος επρεπε να ειχε φυγει πολυ πιο γρηγορα.Και οχι μονο επρεπε να μην χασκογελαει,αλλα να επρεπε να φτυνει αιμα οποτε ανοιγει το στομα του,αν λαβουμε υποψιν και το μεγαλο power up του Luffy...
Oct 06 2011 15:52
metalmusicmaniac → Kamui
Πιστεύω οτι θα είσαι αρκετά άνετα! Α και η δουλειά θα βγει αρκεί να μην μ***κίζονται οι φίλοι σου μες στο studio και χάσετε τζάμπα την ώρα σας.
Oct 06 2011 15:27
Kamui → metalmusicmaniac
Καλά δε νομίζω να έχει τίποτα το ιδιαίτερο.
Μπαίνουμε, έτοιμοι ενυσχητές κλπ, μου φτιάχνουν ρυθμίσεις γιατί εγώ είμαι άχρηστος, και αρχίζουμε να παίζουμε.
Αμφιβάλλω για το τι δουλειά θα καταφέρουμε να βγάλουμε μέσα σε δύο ώρες και με μένα να παίζω με άλλους πρώτη φορά αλλά ελπίζω να τα πάμε μια χαρά.
Σάββατο εξάλλου έχω και μάθημα οπότε θα είμαι προετοιμασμένος.
Oct 06 2011 15:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed