Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ναι! Το είδα! Δεν είναι πολύ ωραίο? Είμαι συγκινημένη! Τ^Τ
Oct 06 2011 20:01
Fallen_Mpougatsa → Napster
Χα χα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Όχι στο ότι είναι απ'τους λόγους που διαβάζω το manga αλλά σε όλα τα άλλα.
Και lol, είδες? Ούτε εγώ τον συμπαθούσα αρκετά στην αρχή αλλά πολλές φορές αυτούς που δεν πολυπάω τελικά καταλήγω να τους έχω αγαπμένους χαρακτήρες! Talk about personality disorder. xP
Oct 06 2011 19:52
Kai → Dorothy
:hahaha: Βγάλε όλη την ενέργειά σου πάνω μας. Θα το κάψουμε στο thread. Στο τέλος θα ξανασυζητήσουμε όλο το Reborn! από την αρχή έτσι όπως πάμε.
Oct 06 2011 19:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
Σε καταλαβαίνω πλήρως, όταν το είδα είχα γίνει το emoticon του Yamamoto.
Oct 06 2011 19:49
Dorothy → Kai
Αχ έχω τόσο καιρό να μπω σε forum, νιώθω σαν υπερκινητικό δίχρονο :hahaha:
Oct 06 2011 19:48
Kamui → Kamen Tantei Zura
Αυτό μας έλλειπε να σου το ζητήσω εδώ και τώρα, όποτε μπορείς, και αν μπορείς.:)
Καλή εικόνα είναι αυτή, αλλά με τα μεγέθη γενικά με μπερδεύουν, και πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί να μετατραπεί σε signature.
[SPOILER][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/animepapernetpicture-standard-anime-gankutsuou-le-comte-de-monte-cristo-livre-4-31434-bouinbouin-preview-eef82878-1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Oct 06 2011 19:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Edit: Οmagad, η Kai είδε την εικόνα και χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο[/QUOTE]
Lolololololololololol!
Oct 06 2011 19:43
Napster → Fallen_Mpougatsa
Ο Yamamoto είναι για όλες τις δουλειές. Εγώ απο την πρώτη στιγμή που τον είδα τον λάτρεψα και είναι ένας απο τους λόγους που συνεχίζω και διαβάζω το Hitman Reborn! Κουβαλάει βλακεία στο κεφάλι του, είναι επικός στις μάχες, μπειζμπολ+κατάνα και άντε γεια. Δεν χρειάζομαι παραπάνω λόγο για να τον λατρέψω. :)
Όπα, ανάποδα τα είπα, my mistake.
[QUOTE]Μα καλά, σου αρέσει ο Squalo[S]Xanxus[/S]...ΟΚ. Είναι εντάξει χαρακτήρας αλλά σου αρέσει και ο Xanxus [S]Squalo[/S] και μιλάς έτσι για τον Yamamoto?[/QUOTE]Τς. Δεν τον συμπαθώ και τόσο τον αλήτη.
Η Kai άλλαξε το avatar, είδες? Τελικά όλοι τον αγαπάνε. ;)
Oct 06 2011 19:43
Fallen_Mpougatsa → Napster
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/8fe99f56.jpg[/IMG] Why you do this???
No really, Gama is so bad I want to cry~!
Oct 06 2011 19:42
Kai → Dorothy
Υup, και έχει ακόμα ένα thread που δίνεις όνομα στον χαρακτήρα σου :ρ
Oct 06 2011 19:34
Kamen Tantei Zura → Kamui
Παρακαλώ!
Δεν έχω πρόβλημα, απλά δεν θα το κάνω αυτήν την βδομάδα το request σου.
Έχω κάποια fanarts και μπορώ να σου κάνω, μ'αρέσει κιόλας.
Είναι ένα καλό διάλειμμα. Μπορείς να μου στείλεις και την εικόνα που έχεις υπόψη σου.
Oct 06 2011 19:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed