Community Status Updates
Dorothy → Kai
Έτσι?
Code Name: Dorothy2345
Secondary Residence: Auckland, New Zealand
Weapon of Choice: Pepper Spray
Weapon Upgrade: Poison Spray
Attribute: Mist
Oct 06 2011 19:26
Kai → Dorothy
Nαι ρε συ! Και κακώς το σταμάτησες! Να το ξαναγράψεις, do want!
Γράφεις την αίτηση σου [url=http://www.anime.gr/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=163]σ' αυτό[/url] το thread.
Code name/Secondary residence/Weapon of choice/Weapon upgrade/attribute
Oct 06 2011 19:16
Dorothy → Kai
Πω ρε συ, σκέφτομαι να το ξαναγράψω αυτό αξιοπρεπώς, γιατί τώρα το βλέπω και έχω φρίξει.... Αλλά το κοτέτσι ήταν τρελό εύρημα, έτσι? :hahaha: Και πως γίνομαι κι εγώ μέλος του family?
Oct 06 2011 19:13
Botsun → Kai
Χωρίς πλάκα,όταν τον είδα για πρώτη φορά,μου θύμισε pimp,από το "Shaft".Ξέρεις,σαν τους τύπους,με τα μονόχρωμα βελουτέ κουστούμια σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου και του μωβ.
Oct 06 2011 19:11
Kai → Dorothy
Το βρήκες βλέπω αφού υπάρχει δίπλα στο social group. Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγγάλες.
Κι όσο θυμόμουν προχθες το rp που κάναμε παλιά κι έσκαγα μόνη μου στα γέλια. Περιττό να πω ότι το κοτέτσι του Bel ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει.
Oct 06 2011 19:09
Kai → Botsun
Μα φυσικά! Έχω αναφέρει ήδη μέσα στο thread πώς λάτρεψα την γραβάτα του, actually στο επόμενο chapter πρέπει να τον ξαναεμφανίσει και να κάνει κοντινό στη γραβάτα.
Oct 06 2011 19:07
Lord Leon → Warchief
[QUOTE]A for anilingus... επειδή κι εγώ είμαι αθεράπευτα ρομαντικός[/QUOTE]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Aγαπώ warchief! :wooi2:
Oct 06 2011 19:01
Dorothy → Kai
Αμάν, σοβαρά? Ορμάω! Με το που βρώ πάλι το link, that is.... :hahaha:
Oct 06 2011 18:58
Kai → Dorothy
:hahaha: Μπες κι εσύ, έχουμε κενές θέσεις στην assassination squad και σε θέλουμε.
Oct 06 2011 18:53
Kai → Botsun
:canthelp: Η ζωή είναι γεμάτι εκπλήξεις boss. Εμένα γενικά σε καθημερινά πράγματα με ταλαιπωρεί η μνήμη μου αρκετά, οπότε τον καταλαβαίνω τον καημένο. Επίσης έχει επικό troll face, gotta love this.
Oct 06 2011 18:51
Dorothy → Kai
Πολύ μ' αρέσει το family που έχετε φτιαξει πάντως, είναι επικό! :hahaha:
Oct 06 2011 18:51
Botsun → Kai
[QUOTE]Λίγα λόγια για τον Tsunomichi, έτσι; Έχω πλέον ταυτιστεί μαζί του. [/QUOTE]
Αυτό δεν το περίμενα ποτέ,από εσένα,wingman....:uhh:
Oct 06 2011 18:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed