Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dorothy → Kai

Έτσι? Code Name: Dorothy2345 Secondary Residence: Auckland, New Zealand Weapon of Choice: Pepper Spray Weapon Upgrade: Poison Spray Attribute: Mist
Oct 06 2011 19:26
Photo

Lord Leon → Warchief

Αν εχει πιει ληγμενο γαλα ποσο ανεβαινειστο ρομαντικομετρο;
Oct 06 2011 19:17
Photo

Kai → Dorothy

Nαι ρε συ! Και κακώς το σταμάτησες! Να το ξαναγράψεις, do want! Γράφεις την αίτηση σου [url=http://www.anime.gr/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=163]σ' αυτό[/url] το thread. Code name/Secondary residence/Weapon of choice/Weapon upgrade/attribute
Oct 06 2011 19:16
Photo

Dorothy → Kai

Πω ρε συ, σκέφτομαι να το ξαναγράψω αυτό αξιοπρεπώς, γιατί τώρα το βλέπω και έχω φρίξει.... Αλλά το κοτέτσι ήταν τρελό εύρημα, έτσι? :hahaha: Και πως γίνομαι κι εγώ μέλος του family?
Oct 06 2011 19:13
Photo

Botsun → Kai

Χωρίς πλάκα,όταν τον είδα για πρώτη φορά,μου θύμισε pimp,από το "Shaft".Ξέρεις,σαν τους τύπους,με τα μονόχρωμα βελουτέ κουστούμια σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου και του μωβ.
Oct 06 2011 19:11
Photo

Kai → Dorothy

Το βρήκες βλέπω αφού υπάρχει δίπλα στο social group. Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγγάλες. Κι όσο θυμόμουν προχθες το rp που κάναμε παλιά κι έσκαγα μόνη μου στα γέλια. Περιττό να πω ότι το κοτέτσι του Bel ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει.
Oct 06 2011 19:09
Photo

Kai → Botsun

Μα φυσικά! Έχω αναφέρει ήδη μέσα στο thread πώς λάτρεψα την γραβάτα του, actually στο επόμενο chapter πρέπει να τον ξαναεμφανίσει και να κάνει κοντινό στη γραβάτα.
Oct 06 2011 19:07
Photo

Botsun → Kai

Να προσθέσω,ότι ξέχασες να αναφέρεις,και τα fabulous ρούχα ! XD
Oct 06 2011 19:05
Photo

Warchief → Lord Leon

μόνο ενεργητικό όμως!
Oct 06 2011 19:05
Photo

Lord Leon → Warchief

[QUOTE]A for anilingus... επειδή κι εγώ είμαι αθεράπευτα ρομαντικός[/QUOTE] :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Aγαπώ warchief! :wooi2:
Oct 06 2011 19:01
Photo

Dorothy → Kai

Αμάν, σοβαρά? Ορμάω! Με το που βρώ πάλι το link, that is.... :hahaha:
Oct 06 2011 18:58
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Μπες κι εσύ, έχουμε κενές θέσεις στην assassination squad και σε θέλουμε.
Oct 06 2011 18:53
Photo

Kai → Botsun

:canthelp: Η ζωή είναι γεμάτι εκπλήξεις boss. Εμένα γενικά σε καθημερινά πράγματα με ταλαιπωρεί η μνήμη μου αρκετά, οπότε τον καταλαβαίνω τον καημένο. Επίσης έχει επικό troll face, gotta love this.
Oct 06 2011 18:51
Photo

Dorothy → Kai

Πολύ μ' αρέσει το family που έχετε φτιαξει πάντως, είναι επικό! :hahaha:
Oct 06 2011 18:51
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE]Λίγα λόγια για τον Tsunomichi, έτσι; Έχω πλέον ταυτιστεί μαζί του. [/QUOTE] Αυτό δεν το περίμενα ποτέ,από εσένα,wingman....:uhh:
Oct 06 2011 18:45