Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Να στα πω περιεκτικά? :D
Oct 06 2011 15:22
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Όχι δεν έχω ξαναπαίξει ούτε ξέρω πως είναι, αλλά θα μου δείξουν οι άλλοι. Το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι οτι θα πρέπει να πληρώσει ο καθένας μας 5 ευρώ για 2 ώρες. Talk about some serious thievery.
Oct 06 2011 15:19
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Καλή τύχη σου εύχομαι! Btw πιστεύω έχεις ξαναπάει σε studio και ξέρεις πως είναι? Αν ξέρεις τα κατατόπια μπορείς να κάνεις την πρόβα παράδεισο! Πάνω από όλα διασκέδασέ το ;)
Oct 06 2011 15:16
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Thanks. Πάλι καλά που είναι κι αυτές οι καταλύψεις και περνάμε κανα γενέθλιο τις προκοπης.:hahaha: Βtw την κυριακή θα πάμε σε studio με τα παιδιά για jazz πρβα. Τελικά ξέμειναν απο κιθαρίστες και θα με δοκιμάσουν.
Oct 06 2011 15:11
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Χρόνια πολλά φίλε μαλλιά! :)
Oct 06 2011 14:57
Photo

sakuJo → animestarling

ouran rules!![IMG]http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/admire-onion-head-emoticon.gif?1292862486[/IMG] [both anime and manga of course]
Oct 06 2011 14:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Hellraider

Ναι, το κατάλαβα! =3 Aλλά καμιά φορά spamming is fun~! xD
Oct 06 2011 14:12
Photo

phm → Kaidou

Ευχαριστώ :D
Oct 06 2011 14:11
Photo

Hellraider → Fallen_Mpougatsa

Kenny's idea not mine. :P
Oct 06 2011 14:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Hellraider

[QUOTE]L is for lock.[/QUOTE] You my friend are cruel! :P
Oct 06 2011 14:08
Photo

Zane → Kaidou

Ε το ότι χασκογελάει δεν σημαίνει ότι δεν πόνεσε,πόσο μάλλον όταν μάτωσε και το Pistol τον έστειλε δέκα γιάρδες μακριά.Αλλά δύο πάνελ στο manga μπορεί να είναι και 30 sec κανονικού χρόνου οπότε του δώθηκε χρόνος να συνέλθει. Kaι άλλο ένα pistol,άλλο μάχη.Φαντάσου να είχαμε από πλευράς του πρωταγωνιστή,αντιμέτωπιση όπως αυτή στον Lucci ή στις Hancock sisters.E,δεν θα τον έιχε τεζάρει στο λεπτό? Αλλά ο καλός μας Oda,μας αρνήθηκε να τελειώσει γρήγορα αυτό το επίπονο αρκ...Τέσπα...
Oct 06 2011 14:05
Photo

HakunaMatata → Fallen_Mpougatsa

Mε προσπάθεια,καλή θέληση και λίγο insight όλα γίνονται :D
Oct 06 2011 14:02
Photo

HakunaMatata → Kenny

Μπορείς να ποστάρεις όποιο γράμμα θες όποτε θες :P
Oct 06 2011 14:01
Photo

Kaidou → Zane

Κοιτα,οταν βλεπω το Luffy να του κανει jet pistol,και στο παραπεπομενο panel ο Hody να χασκογελαει.Εεε,γιαυτο λεω οτι και καλα δεν ποναει. Για τα αλλα που ειπες συμφωνω.Να σου πω την αληθεια,αυτο το arc το περιμενα απο τον καιρο του arlong park αρκ.Αλλα τελικα,ηταν απογοητευση μεχρι τωρα,και συμφωνα με τα δεδομενα του OP. Οτι θα καλυτερευση ειναι σιγουρο.Ο Οντα εχει θεσει πολλα αναπαντητα ερωτηματα,και εχει δημιουργησει πολλες μελλοντικες καταστασεις που αμα τις αξιοποιησει καλα,αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα δεν θα φτουρανε μπροστα τους
Oct 06 2011 13:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → HakunaMatata

Lol, εννοούσα ότι τόσο βαθειά που με βαλες να ψάξω για να δω πρέπει να έχω τα μάτια του συγκεκριμένου!
Oct 06 2011 13:58