Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kaidou

:oo:Oh my F. god! Lol, κάπως έτσι σε φαντάζομαι με αυτό το VM! xD Ναι παρακολουθώ. Δηλαδή, όταν περιβάλλεσαι από το ποδόσφαιρο και έχεις μεγαλώσει δίπλα στον big bro που είναι φανατικός οπαδός όλων των αθλημάτων το συνηθίζεις εύκολα! Έτσι κι εγώ! Εδώ είδα τον Σαλπιγγίδη σε club και του πιασα συζήτηση αν θα ξαναγύριζε στον ΠΑΟΚ (ακριβώς πριν ανακοινωθεί ότι θα γυρίσει)! Επίσης, τώρα τελευταία λιώνω όταν έχει tennis στην τηλεόραση για κάποιον περίεργο λόγο...:hmmm:
Oct 07 2011 22:56
Photo

Kaidou → Fallen_Mpougatsa

Εισαι κοριτσι/γυναικα και βλεπεις ποδοσφαιρο; ; ; -.O' Απο τις ελαχιστοτατες περιπτωσεις,πραγματικα....
Oct 07 2011 22:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ha. Ha. Ha. Stalker, stalker αλλά κι εγώ ninja, no? Τσ τσ τσ τσ, δεν είναι επικός ο husbando? Και να σημειωθεί ότι ήμουν μεταξύ Toujou και Himekawa αλλά τελικά το κάψιμο του Himekawa με έψησε ότι αυτός είναι πιο κατάλληλος. Ήταν και πρώτη επιλογή! Εσένα? :D Όντως ρε συ! Ο άλλος είναι shirtless -fanservice please- και ο άλλος έχει ολόκληρη κιθάρα στο σρώμα των μαλλιών του και πάλι ο τύπος που κοιτάει προς τα κάτω με το κρυμμένο κεφάλι φαίνεται πιο badass. ^^ no problem!
Oct 07 2011 22:47
Photo

Napster → Kai

Όντως άναψα πολλές στο Kaiji και όσες μου έμειναν τις χρησιμοποίησα για το RuroKen (γι' αυτό μαζί με το anime θα βγει και η live action, you know, extra λαμπάδα). ;) xD Σίγουρα θα το απολάυσεις περισσότερο απ' ότι εμείς που το έχουμε παίξει μιας και το mystery που έχουν τα Persona είναι απο τα καλύτερα σε J-RPG.
Oct 07 2011 22:46
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Lol, το postαρες κιόλας στο group του ΠΑΟΚ? xD Πςςςςς, τι φοβερό μαλλί έχει ο husbando σου στην πρώτη pic. Old style japanese punk, nice!!! ΟΚ, άντε είναι και δικός σου. Πάντως όταν τον είδα στο εξώφυλλο το ήξερα ότι ήταν awesome. [IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/manga/2/48489.jpg[/IMG] Φοβερό στυλάκι. ^^ Thanks για το friend request.
Oct 07 2011 22:40
Photo

GhostPrince → Maffy

ισος...εγω αναποδα τα δα οποτε...xDD αν και νομιζω οτι οντος το μανγκα ηταν πιο "αργο" απτο ανιμε :P Το 2??? Ο-ο αυτα τα τοσο παλια δν τα χω δει καν εγω :p απτα τοτε gameboy και δν χρω γω τι :P και ναι λογικο, δν μπορει να αντεξει το ονλινε τοσο καλα γραφικα χωρις κοληματα, εδω με τετια γραφικα κιεχει lag :P και μ 8υμιζει πολυ lineage το οπως ειναι στημενο, αλλα τεσπα xD and ooh shiiiiit XD τον σκοτωσανεεε, τι ωραιος char, πως τον καταντησανε ετσι ;o :sigh2: *I wont play it* ....or not xDD well, δν το βλεπω να το παιζω γενικα το 13-2, το versus κ με το ζορι με βλεπω ;p και λολ, wtf? το δα το sh στο yt λιγο, δν το χω παιξει τελικα :P (as expected) & δν ειναι δν εχεις δει...γτ απο games προερχεται xDD το πρωτο επ. εμενα με τραβηξε αρκετα παντος, και φαινεται να νε αρκετα καλα βασισμενο στο P4 game, αποτι ακουω δλδ, γτ ουτε εγω τα εχω παιξει (αν κ 8α8ελα) :) μου κανε αρκετα καλη εντυπωση παντος, (αν εξερεσεις μερικα fail πραματα) 8ελω να δω τη συνεχεια παντος :) p.s: ναι το κτλβα, παραητανε ghost, μαζι με το ΒG σε συνδιασμο ;3 (κ ακομα ψαχνω ava & sig για να γινει complete D.gray set :3)
Oct 07 2011 22:32
Photo

AnelisTea-chan

Έλα, ομολόγησέ το, δεν τα σπάει το American Gods?!
Oct 07 2011 22:21
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Εμ, κι εσύ τις άναψες όλες στο Kaiji και είχαμε και αρνητικά αποτελέσμα και δες τι γίνεται τώρα. Το Ρ4 του πεταματού το είχες; Πέρα από την πλάκα, ευτυχώς δεν έχω ιδέα από το παιχνίδι και ίσως έτσι το απολαύσω περισσότερο.
Oct 07 2011 22:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ha ha, go write it in the ΠΑΟΚ group! Nice one by the way! Το βλέπω το βλέπω, σε φαντάζομαι με ένα ματοκυάλι στο σπίτι σου να παρακολουθάς και να κάνεις blackmail τους γείτονες! Tch tch tch; Xanxus? No way; [S]that is a recent addiction[/S] he'd be an abusive husbando. [B]He[/B] is:[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=475445&postcount=203[/url] Edit: lol, έχεις κάνει claim τη waifu ακριβώς μετά από μένα! Όσο για τον άλλον στη μηχανή και με το katana: why can't we all share?
Oct 07 2011 21:59
Photo

Napster → Kai

Χαίρομαι που σου άρεσε. Βέβαια εγώ ήθελα να γίνουν ακριβώς αυτά που έγιναν στο παιχνίδι αλλά τέσπα, χρειαζόταν μια extra λαμπάδα εδώ. No prob. :)
Oct 07 2011 21:40
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Μου θύμισες τώρα όταν είχα πάει Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, έξω απο ένα γήπεδο -σε ένα μικρό τοιχάκι- είχαν γράψει "ΠΑΟΚ ΡΕ!" Yeap, είμαι καλός stealth-stalker εγώ. Ποιός είναι ο husbando σου είπαμε? Xanxus? Εγώ λέω η Kai να ανοίξει κανά μαγαζί με φωτογραφίες, ξες πόσα yen θα βγάλει? Ουυ~~~~ Υ.Γ. Ο χαρακτήρας με την μηχανή και το Katana είναι δικός μου, ΑΡΓΗΣΕΣ!!! :D
Oct 07 2011 21:39
Photo

zennith666 → Fizzonion

Hana-kimi ποιό είναι αυτό ρε φιλαράκι δεν το βρίσκω κάπου...
Oct 07 2011 20:35
Photo

Mad_Hatter → Putin

ναι σωστός, συνεχίζω εκεί
Oct 07 2011 20:08
Photo

Putin → Mad_Hatter

Painful και τα πρώτα non-test CSEX gameplay vids για τους Jin/Hazama players... aka me. Nerfs του κερατά που σκοτώνουν τα καλύτερα κομμάτια και των δύο. Τουλάχιστον τα corner combos του Haz δείχνουν ΑΚΟΜΑ πιο στυλάτα αφού συμπεριλαμβάνουν το flashkick. :3 Αναρωτιέμαι βέβαια γιατί όλα αυτά τα bb-related vms μας δεν είναι ποστς στο θρεντ. Ίιιιισως να έπαιρνε και κάνας άλλος μέρος και να χαηπαρόμασταν παρέα. Relius seems cool by the way.
Oct 07 2011 20:05
Photo

Maffy → GhostPrince

To DN με κούρασε στο manga μόνο. ίσως επιδή ήδη είχα δει το anime κι όλα αυτά τα wall of texts μου'πεσαν κάπως xD Aκόμα προσπαθώ να πάρω το ff 8+9 αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω στο τέλος xD Απ'ότι είδα έχει βγει και το 2 για psp οπότε κάπου θα το βρω κι αυτό. Και μην ξεχνάς ότι το 14 είναι online παιχνίδι οπότε φυσιολογικά να μην έχει ps3 γραφικά! Και μόλις είδα μια φωτό για το πως θα φαίνεται ο Snow στο 13-2. Gay werewolf transformation complete. [URL]http://finalfantasyxiii2.files.wordpress.com/2011/10/jump-snow-scan-ff13-2.jpg[/URL] . To Shadow Hearts είναι νομίζω 3 παιχνίδια αλλά το 3ο (αυτό που παίζω) δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα 2 κι είναι τελείως γελοιο και δράμα κι έλεος και το λατρεύω για κάποιο περίεργο λόγο xD Xτες που έπαιζα πέθανε η αδελφή του Al Capone ;-; Και δεν έχω δει κανένα Persona οπότε δεν το ακουμπάω αλλά έχω ακούσει καλά λόγια xD PS: Άλλαξε χρώμα στο font /ο/ Δεν βγάζω τι γράφω σχεδόν xD
Oct 07 2011 19:56