Community Status Updates
GhostPrince → Maffy
:kakaka: , ε ναι, δν πολυ λεει, ουτε εγω ξερω κανεναν που να εχει >.< (κιουτε εγω εχω) :P but... εχεις PS3? :Q
καλα δν ειναι και τοσο χαλια, αλλα ειναι αυτο, οχι τοσο κλ γραφικα, κιοτι ειπα πιο πριν γ μι τα χαναλεω xD πιστευω, λογικα 8α χει ζητηση στη japan, αλλα ευρωπη..δνν ποσο μαλλον ελλαδα, εδω ειμαστε κολημενοι με τα wow και τα dota, & τα l2, οποτε αντε 1 χτους χιλιους να χει ff acc :hihi2: δν ξερω κανενα παντος....και το πσιλοβαρε8ηκα κιηδη το game >.<
ναι αστα...μια χαρα char ητανε, το κανανε Xmen :hihi2: αυτο δν πολυλεει, ανεβασει και τη δυσκολεια του παιχνιδιου, αλλα σιγα XD Και λ0λ, επικ το link :hihi2: τρελος ο τυπος εντελος :kakaka: , ο μαιν παλυ μου 8υμιζε Tidus σε μυξη με τον μαιν απτο KH :blurah5:
yey :3
Oct 08 2011 15:15
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ha ha, κοίτα, αν το πίστευαν καλά τους έκανες και τους κορόιδευες! Αλλά βλέπω έχεις ζήσει μεγάλες στιγμές! xD
NOOOOOOOOOOOOOOO wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Mine, too! DMC 3 αγαπημένο από όλα κι ο Vergil είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας με λίγη διαφορά από τον Dante, ειδικά του τρία! ^^ Great nminds think alike no?
Ha ha ναι δεν είναι? Εγώ είχα πάθει ένα ψιλοσοκ ειδικά από anga που έχουν τέτοιο σχέδιο οπότε εως ένα σηείο περίενα βγει από κάπου το bishounen και να επιτεθεί στο άλλο bishounen σε shounen ai καάσταση αλλά ευτυχως τίποτα τέτοιο δεν έγινε αλλά ίσα ίσα, την πήγε καλά την ιστορία. Αλλά εντελώς από άλλον κόσο το σχέδιο.
Oct 08 2011 15:06
Napster → Fallen_Mpougatsa
Δεν θυμάμαι πως τους trollαρα τότε (3 χρόνια έχουν περάσει) αλλά θυμάμαι καλά ότι τους έλεγα ότι το DMC4 είναι το καλύτερο DMC και ο Nero είναι ο καλύτερος χαρακτήρας. Αχχχ τι κλάμα έριχνα. xD
Φυσικά και έκανα πλάκα αλλά αυτοί το πίστευαν. Το αγαπημένο μου DMC είναι το 3 και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Vergil με μικρή διαφορά απο τον Dante.
E είναι λίγο περίεργο στο προηγούμενο να βλέπεις το ύπεροχο σχέδιο + τους badass chars και σε αυτό να είναι σε moe φάση. xD
Oct 08 2011 14:51
fwto → Hikari-sama
asta auta 3ereis polu kala ti lew
xoxoxoxo
kai alla3e auto to mauro den vlepw ti grafw
Oct 08 2011 14:50
Anelis → iristella
You will love this.
[url]www.crunchyroll.com/anime-feature/2011/10/08/feature-newest-japanese-independent-anime-shorts-part-1[/url]
Oct 08 2011 14:40
ΟΚ, ΟΚ καταλαβαίνω το επιχείρημα κι ως ένα σημείο έχεις δίκιο...Λευτεριά στην badassery του Iori!
Χα χα. Έτσι! Πώς τρόλλαρες με το προηγούμενο δηλαδή?
Κοίτα, είναι αρκετά περίεργο που διαλέξαν τέτοιο σχέδιο αλλά τουλάχιστον το σχέδιο είναι καλό. Δηλαδή ειλικρινά καλό απλώς περίεργο στο μάτι σε σχέση με το συγκεκριμένο manga, ya know?
Oct 08 2011 14:23
Maffy → GhostPrince
Haha, ναι το 2 aν θυμάμαι καλά και μου'χε κάνει εντύπωση κι εμένα xD Στο μεταξύ στο τσακ είμαι να φτιάξω psn account και να κατεβάσω ότι μου λείπει αλλά δε θέλω και κανένας φίλος μου δεν έχει /ο/ (τουλάχιστον που να μένει Ελλάδα αλλιώς it's a bitch να στέλνεις χρήματα εκτός). Και κρίμα το 14 το'χα περάσει για αρκετά καλούλι (απ'ότι είχα διαβάσει xD).
ΑΝD IKRRR! Ο Snow φαινόταν τόσο cool και τώρα έγινε τόσο gay ;-;
Όσο για το SH, ναι είναι περίεργο<3 Αλλά τόσο κωλοτέλειο την ίδια στιγμή xD Δες [url=http://www.youtube.com/watch?v=a4CWnIsE7HY&feature=autoshare]αυτό[/url]! Αυτό που σιχαίνομαι βέβαια είναι ότι τα save points δεν κάνουν heal ή τπτ Τ.Τ
Να γιατί δεν το'χω πετύχει! Πάντα το μπερδεύω μ'άλλο anime που΄χει παρόμοιο τίτλο /ο/
Kι έλα λίγο ακόμα και θα τελειώσει όλο το σετ! xD
Oct 08 2011 14:17
Μα δεν έχει σημασία η δύναμη. Ο Iori είναι ο κύριος Τούμπανο, ο κύριος Awesome, ο κύριος Είμαι ο καλύτερος του Gamaran, είναι ντροπή να τον βοηθάει ο Shin.
Iori>Shin+Gama+Zenmaru.
Nah, όπως τους trollαρα με το DMC4 έτσι θα το κάνω και με το καινούργιο. :canthelp:
Oh...ακριβώς αυτό που σιχαίνομαι...
Oct 08 2011 14:02
Ha ha, I guess in his own way...
Μα δε μπορώ να καταλάβω γιατί εκνευρίζεσαι που o Shin βοήθησε τον Iori, αλλά το εννοώ σοβαρά τώρα. Δες τα γεγονότα. Και οι δύο είναι δυνατοί, όταν ξιφομαχούσανε μαζί και οι δύο είχαν πληγωθεί κι αν και η ζυγαριά σίγουρε κλίνει προς τον πιο badass swordsman του manga, δεν είναι κι ο Shin κακός, ίσα ίσα. Απλώς το κακό είναι ότι χρειάστηκε βοήθεια εξαρχής, όχι ποιος του την έδωσε. Αν δω όμως και τον Gama να βοηθάει θα φάω τα μουστάκια μου! :roar:
Lol, trollαρε μν ανησυχείς. But they will come after you with pitchforks! xD
^^ No problem! Αλλά να ξες το σχέδιο είναι λίγο περίεργο, σε moe φάση -για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω-.:canthelp:
Oct 08 2011 13:33
Napster → Night Wizard Seal
He iz awesome, my BUCK-TICK fanboy. :P
Και άσε τους haters να κλαίνε!:hahaha:
Oct 08 2011 13:22
Thank you, he iz awezome! :3 :nod2:
Άμα ο Shin ξαναβοηθήσει τον Iori τότε σταματάω το manga, είναι ντροπή ο Shin (!), ποιός?! Ο Shin (!), ο [I]Squalo του Gamaran[/I] να βοηθάει τον θεό τον Iori. Αν είναι δυνατόν.
Ούτε εμένα μου άρεσε ο καινούργιος Dante αλλά δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Θα μπορώ να trollάρω και τους fan-boyz/girlz με τον καινούργιο Dante. :D
Απ' ότι είδα το 2005 άρχισε το συγκεκριμένο Manhua.
Φχαριστώ, δεν το είδα αυτό που βγήκε τώρα. Θα το διαβάσω αργότερα.
Oct 08 2011 13:21
Night Wizard Seal → Napster
Epic set is epic :hahaha:
[SIZE=1]Awesomoto :P :nod2:[/SIZE]
Oct 08 2011 12:59
Fallen_Mpougatsa → Tea-chan
Άσε ρε συ, ναι! Πώς μπορεί να του ήθραν αυτά τα πράγματα όμως? Απ'το Thor το κόμικ να εμπνεύστηκε, πιο πολύ νόημα θα βγαζε. Θύμισέ μου να μην το διαβάσω αυτό το βιλίο...
Oct 08 2011 10:21
metalmusicmaniac → Fwtis animelover
Χρόνια πολλά μεγάλε Φωτάρα!!!! :hbd:
Btw θα πας magic σήμερα???
Oct 08 2011 09:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed