Jump to content

Community Status Updates

Photo

fwto → Hikari-sama

lol katakahmenh cobra teleiwsa to gurren
Oct 07 2011 15:52
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

ειναι ο κρυφος Gourosei, ειναι τοσο ηλιθιος που κατανταει ιδιοφυης XD
Oct 07 2011 15:20
Photo

Hikari-sama → fwto

Ειδεχθές νυμφίδιο
Oct 07 2011 15:10
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Λοιπον,ο μουλος που λεγαμε....Τελικα νατος:kakaka: Να σαι καλα ρε kenobi,με εκανες και γελασα!! :D
Oct 07 2011 15:06
Photo

Kenobi-sensei → Kalamaris

μονο με γελια αντιμετωπιζεται αυτος ο ανθρωπος..χεχεχε
Oct 07 2011 14:47
Photo

Kai → Napster

Τελικά το άρχισα το P4. Πολύ ενδιαφέρον το πρώτο επεισόδιο και τελικά χαίρομαι που δεν το άφησα για όταν ολοκληρωθεί, θα έχει περισσότερη αγωνία έτσι. So, thanks a lot :nod2:
Oct 07 2011 14:38
Photo

fwto → Hikari-sama

Τιποτένια τσουλιτσα
Oct 07 2011 14:04
Photo

HakunaMatata → Napster

:uhh: Είπαμε,όχι και στα 100...προς το παρόν,that is :sadist: :P
Oct 07 2011 14:04
Photo

Kalamaris → Kenobi-sensei

Καινουργιο νεφρο απεκτησα με το ava σου.Ακομα γελαω:hihi2:
Oct 07 2011 13:48
Photo

Hikari-sama → fwto

Τι συγκίνηση είναι αυτή !!
Oct 07 2011 13:42
Photo

Napster → HakunaMatata

Απλά είναι απο τις [I]καλές [/I]μαθήτριες. Btw είναι 14 στα 100. xD
Oct 07 2011 13:01
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Κατακαημένη, βρήκες Ίντερνετ στο σχολείο και χάρηκες. My new seto is awesome and I love it.
Oct 07 2011 12:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Oh lawl; epic argument: no background so it [B]must[/B] be Kubo! Kαι ναι, συμφωνώ απολύτως. Επίσης, ένας λόγος που μπορώ ευκολότερα να πειστώ είναι ότι αν σκεφτούμε τα ρούχα που έχει ζωγραφίσει για τους χαρακτήρες εύκολα τα δίνει και του τα κάνουν και χέζετ@ι στο τάληρο! Χα χα, επειδή όταν είσαι ΠΑΟΚ πρέπει να το πεις παντού. [S](είχαμε πάει Πράγα εξαήμερη και ήμαστε στην παλιά πόλη. Όλα ωραία και καθαρά παντού όλα τέλεια...αλλά σε ένα τοίχο, ο μοναδικός βρώμικος, γράφει με μαύρα γράμματα: ΠΑΟΚ Gate 4 xD)[/S] Oh, δεν ήξερα ότι το παρακολουθούσες το thread εκείνο. Ω, είσαι καλύτερος stalker από μένα. Αλλά είδες όμως? Λίγο ακόμα και μπορούσαμε να βάλουμε και τίποτα...τουλάχιστον δεν χάσαμε! ^^ Βλέπω τώρα το seto σου κι αναρωτιέμαι...λες να κάνω κι εγώ κανένα με τον husbando? Τι να κάνω δηλαδή που άχρηστη είμαι σ'αυτά, ή θα το ψάξω στο net ή θα πω την Kai πάλι. Κι επειδή αρκετά την έχω πρήξει απ'τον άλλον μήνα και μετά! xD
Oct 07 2011 12:45
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

μουαχαχαχαχα
Oct 07 2011 12:36
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Yeap, δικό του είναι το μαγαζί (μάλλον). Most of the walls/backgrounds are white and plain so its obviously Kubo. Μάλλον είναι το μόνο group με ομάδα ποδοσφαίρου εδώ. xD Μα ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικιός πάνε πάντα μαζί. ;) Το ξέρω ότι είσαι ΠΑΟΚ όταν είχες postάρει εκεί που μιλούσες ότι μπορούμε να νικήσουμε την Tottenham. :P Nice to meet you.
Oct 07 2011 12:28