Community Status Updates
Mad_Hatter → Putin
το έχεις δει αυτό, ε?
[YOUTUBE]_4Az3axxZA0[/YOUTUBE]
seems painfull
Oct 07 2011 19:34
The Truth → Zentsugi
Κοίτα, έχω διαβάσει κάποια manga που ήταν απαίσια, τελείως χάσιμο χρόνου, οπότε θα διαμορφώσω άποψη για το συγκεκριμένο όσο προχωράω. Προς το παρόν είναι μια χαρά. Btw το anime το έχεις δει; Έχει καμιά σχέση με το manga;
Oct 07 2011 19:02
mayumi_chan → plotolp
[I]Ηταν πολυ ωραια στο γαμο!αν και ο προηγουμενος που ειχα παει μαρεσε πιο πολυ!!ωραιο ηταν το ζευγαρι βεβαια αλλα πιστευω οτι οποιοσδηποτε την ημερα του γαμου του ειναι ωραιος!!![/I]:awww:
[I]ευτυχως για σενα που δεν ειπες τιποτα απ'την αρχη γιατι ειμαι λιγο επιθετικη οταν μου τα λενε στα μουτρα!![/I]:wis: [I]εγω στην φωτογραφια βλεπω ενα τρισχαριτωμενο πανεμορφο αγορακι!![/I]:awww:
[I]περιμενω γνωμη για Lc5!!κυριως τα συγκροτηματα εχουν ολα ακραια χτενισματα(και οι εφηβοι βεβαια) αλλα κ οι υπολοιποι ειναι αρκετα συνηθισμενη στο να βλεπουν τετοια!![/I]:canthelp:
[I]p.s. αληθεια μπορουμε να κανοιυμε τετοιο group??δεν υπαρχει αλλο ετσι??πως το φτιαχνουμε??[/I]:blingeye2:
[I]p.s.2 εμεις τωρα ψηφισαμε να ανοιξει κ θα γινει η εξεταστικη απο 10 εως 29 του μηνως κ 31 ξεκιναμε μαθηματα!!εχω αγχωθει πολυ γαμωτο που ξεκιναμε τοσο αργα!!μετα ποτε θα προλαβουμε να κανουμε οτι χρειαζεται για την εξεταστικη??[/I]:uhh:
[I]p.s.3 Συγχαρητηρια!![/I]:gotit:[I]και βεβαια θελω να μου την πεις!!και αφου με ενδιαφερει κ για την σχολη μου ακομα καλυτερα!!
[/I]
Oct 07 2011 18:03
Kaidou → Kenobi-sensei
Βεβαιως,περισσοτερες εμπειριες,ισως κανα 2 power up και μια χαρα.Και οπως ξερεις,ειχε συζητηθει καποτε μια συνεντευξη του Oda,που ειχε πει πως θα ειναι καποιος απο το παρελθον,former boss και ετσι.Δεν ξερω,προς το παρον ο Jinbe ειναι οτι πρεπει για τις περιγραφες...
Oct 07 2011 17:48
Kenobi-sensei → Kaidou
logia...χμμμ caribou maybe. Παντως οχι! Jinbe , και γενικα κανενας απο τ οπαρελθον θελω φρεσκο αιμα. Και εγω θελω ψαρανθρωπο. Ασε που Ξinbe δε κολλαει στη σκηνη γιατι δε μπορουσε να το κανει τοτε θα το κανει μετα?
Oct 07 2011 17:45
Tenshi → Kenobi-sensei
τίποτα μπρο!! στο blue white gt ανοιγουν τις εγγραφες σε random στιγμές μέσα στη μέρα. Μέχρι τις 10/10 είναι οι εγγραφές, οπότε προλαβαίνεις. ;)
Oct 07 2011 17:43
Kaidou → Kenobi-sensei
Εμενα μαρεσει τρελα η ιδεα του να μπει ο Jinbe στο πληρωμα.Μην ξεχνας οτι πρεπει να εχουμε και εναν ψαρανθρωπο στο crew και εναν Logia Type user επισης.Λοιπον,αν ειναι να επαληθευτεις,θα πρεπει να ειναι καποιος απο αυτους(χωρις να ειμαι βεβαιος)...Εγω προσωπικα θα ηθελα να ειναι ο ψαρανθρωπος και ο logia να ειναι στο ιδιο επιπεδο με franky,robin ισως και λιγο παραπανω.
Oct 07 2011 17:41
Kenobi-sensei → Kaidou
οχι Jimbe, θελω κατι πιο....φρεσκο, απο NW δηλαδη. Καποιος ο οποιος να την εχει δει καπως και στο τελος να θελει να ειναι μαζι με το Luffy. Πως θα ηθελα η σκηνη του Whitebeard οταν εμφανιζεται στο Marineford να επαναληφθει με το Luffy και να του επιτεθει ο Kizaru ας πουμε και να το διωξει με κκλωτσιες ο Sanji κοκ. Ο Zoro με το Luffy να μη κουνιουται βεβαια.
Oct 07 2011 17:36
Kaidou → Kenobi-sensei
Χμ....Βλεπε Jinbe δηλαδη;
Παντως για την ωμη δυναμη που λες,ειχα καποιες προσδοκιες για τον franky συμφωνα και με τα μπουκετα που εδινα πριν τα 2 χρονια,αλλα με εχει ξενερωσει λιγο με την υπερ-τεχνολογια του .. :(
Oct 07 2011 17:30
Kenobi-sensei → Kaidou
εγω θελω εναν ο οποιος να χρησιμοποιει η ωμη δυναμη η καποιο φρουτο (δεν εχουμε το πληρωμα τετοιον τα τουμπανα χρησιμοιοποιυν δυναμη-βλεπε Zoro Sanji-) οποιος να ειναι ο τεταρτος πιο δυνατος μετα απο luffy>Zoro>Sanji και μαζι με τους 2 τελευταιους να εινια επιπεδου admiral ...ο καπετανκιος θα ειναι αλλο επιπεδο.
Oct 07 2011 17:26
Kaidou → Kenobi-sensei
Εγω πιστευω πως ο επομενος νακαμα των sh θα εχει τα δικα του χαρακτηριστικα.Θα ειναι το παιδι της φαπας :D
Oct 07 2011 16:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed