Community Status Updates
Anelis → Tea-chan
Χαχαχα κ εγώ κάπως έτσι ήμουν. Όταν το τελειώσεις διάβασε και το Anansi Boys, έχουν ένα ίδιο χαρακτήρα. (α, και στο Fragile Things, που είναι βιβλίο με short stories του Gaiman, έχει μια ιστορία που είναι κάτι σαν standalone συνέχεια του American Gods. )
Προσωπικά τον λατεεύω τον Gaiman, και φέτος με έπιασε πώρωση και διάβασα ό,τι έχει γράψει.
Το διαβάζεις την κατάλληλη στιγμή, γιατί παίζει σε λίγο καιρό να γίνει και σειρά.
Oct 08 2011 08:38
Tea-chan → Fallen_Mpougatsa
Δε φταίω... ΔΕ φταίω! Τον Neilman να πεις, που γράφει ό,τι θέλει εκεί μέσα.
Oct 08 2011 08:31
Tea-chan → Anelis
It's weird and I LOVE it.
Η σκηνή σεξ στην αρχή, με έκανε λίγο "ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ;;;" με το πως κατέληξε. ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.
Oct 08 2011 08:31
Zentsugi → The Truth
Για να ειμαι ειλικρινης, οχι δεν το εχω δει το anime. Ειχα κανει μια προσπαθεια να το δω πιο παλια, αλλα επεσε στο κενο καθως δεν μου αρεσε τοσο το animation και επειδη ειναι λιγο αργο στην αρχη (οποτε μετα απο λιγο καιρο το ξεχασα κιολας οτι το ειχα αρχισει). Αλλα εχω ακουσει καλα λογια για αυτο, οποτε μπορεις να το checkareis και μονος σου.
Δεδομενου οτι ειναι 50 επεισοδια, μαλλον ακολουθει πιστα το manga (ως ενα σημειο τουλαχιστον), αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια καθως δεν το εχω δει.
Oct 08 2011 07:21
Fallen_Mpougatsa → Napster
Aha! And the new set is here! Nice! "Awesomoto" all the way! Cool avatar and signature~!
Ναι ναι, λέγε κακίες για τον Shin επειδή μπορείς κι επειδή χάνεται εύκολα. Αλλά μια μέρα θα δεις! Θα τους νικήσει όλους και θα ξαναβοηθήσει τον Iori, έτσι επειδή ο Iori είναι badassery μεζούρα. Αν τον υπερβείς, είσαι θεός.
Ω, έλα ρε συ, τι με θύμισες τώρα! Ούτε καν το θυμόμουν αυτό! Αχ, τι rage είχα βγάλει τότε για τον καινύργιο Dante...κι ακόμα το νιώθω δηλαδή απλώς ε, όπως και να το κάνουμε είναι toned down...
Tch; we both do! Γιατί δεν ξέρω πόσο παλιό ή καινύργιο είναι αλλά τα καλά τα manga/manhwa δεν τείνουν να τα τιμούν οι καλοί artists τις περισσότερες φορές έτσι. Αχ...Α! Το είδες το καινούργιο:[url]http://egscans.com/?p=6377[/url]
Oct 08 2011 01:21
Napster → Fallen_Mpougatsa
xD
E κάτσε μια στιγμή. Άμα σου αρέσουν οι έξυπνοι τότε γιατί σου αρέσει ο Shin?
/κακός mode off ;p
Χεχ τώρα θυμήθηκα ποιά είσαι. Στο animeplanet στο topic του καινούργιου Devil May Cry (το οποίο εγώ έκανα) εσύ ήσουν που έκλαιγες γιατί δεν σου άρεσε ο [I]καινούργιος [/I]Dance. xD
Μακάρι βέβαια να υπάρχουν καλά fanarts για το συγκεκριμένο.
Oct 08 2011 01:05
Fallen_Mpougatsa → Tea-chan
[QUOTE]American Gods από Neil Gaiman, και έχω μείνει λιγουλάκι μ@λ@κ@$... τί έχει μπουρδουκλωθεί εδώ, τέλος πάντων; Από καθαρή Αμερική, το πάει Νορμανδία και Σκανδιναβία, παρέα με... τεχνολογία και κλοπή απορρήτου και ψηφιακή γενιά; Α, και Leprechaun... που φτιάχνουν χρυσά νομίσματα στο έτσι. Επίσης, ζόμπι που εξαφανίζονται.
O,TI ΝΑ'ΝΑΙ.[/QUOTE]
Tι τραβλας κι εσύ με αυτά που διαβάζεις? Τρεις μέρες συνεχόμενες να παίζαμε DnD μαστουρωμένοι τλετοια πράγματα δε θα γράφαμε...xD
Oct 07 2011 23:46
Fallen_Mpougatsa → Napster
Oh yes dear colleague!
E he he, Toujou rocks είναι η αλήθεια! Χμ, αλήθεια? Ενδιαφέρον! Εγώ έχω παρατηρήσει ότι συνήθως μου αρέσουν οι έξυπνοι...ή οι manly! xD Γιατί τον Toujou έξυπνο δεν τον λες.
Αχ αχ αχ αχ, μην ξύνεις πληγές με τον Dante... Και ναι έχει το στυλάκι του αλλά όχι το coolness του στην ολότητά του δυστυχώς γι αυτόν! Οχο! Πολλά υποσχόμενο seto ακούω! Κάτσε να βγει αυτό και να μπει ο Yamamoto αλλά θα με πεις είναι καλό να κάνεις σχέδια βέβαια. Go for it! :riiight:
Oct 07 2011 23:33
Napster → Fallen_Mpougatsa
Και 'συ Shinobi? OK.
Εντάξει, γενικά τέτοιοι characters (old style japanese punks) πολύ μου άρεσουν σε ταινίες, games και manga/anime. Μου αρέσει ο Toujoυ και άμα θυμάμαι καλά είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας απο το συγκεκριμένο manga.
Ο shirtless έχει το στυλάκι του Dante (DMC). :P O κάτω είναι ο πιο cool, nuff said! To επόμενο μου set θα είναι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας (όταν βάλω τον Yamamoto βέβαια). xD
Oct 07 2011 23:26
Fallen_Mpougatsa → Kaidou
Xα χα, ΟΚ χαλάρωσε! Μα ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σοκ όλων...xD Btw, πού μένεις?
Oct 07 2011 23:03
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
LOL,I HAVE TO MEET YOU !!!:dazed:
Edit:Μη μου πεις οτι εισαι και μηχανικος αυτοκινητων;;:hmmm:
Oct 07 2011 23:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed