Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι το φαντάζομαι...αλλά να σε πω τώρα...βαρέθηκα κι εγώ έτσι? Είναι και ο καιρός τρέλα με κορδέλα -κι εδώ να σημειώσω ότι και φυσικά ο καιρός θα είναι να μην πω τι εφόσον είχα πει ότι θα βγω απ'την Παρασκευή xD- oπότε βαριέμαι ακόμα περισσότερο.
Oh, ninja'd! Ha ha, έτσι, γιατί να πας στο προφίλ όταν μπορείς να κάνεις λανθασμένες εικασίες που δε σε χαλάνε την εντύπωση? xD
Επίσης, ψηστήρι is working! Καλώ εχόντων των πραγμάτων Πέμπτη πρωί μάλλον λέω να σας έρθω απο κει για τον καταπληκτικό κωμμωτή σας...Κοινώς αν όλα πάνε καλά, επειδή δε λέει να έρχομαι απο κει μόνο και μόνο για να κλείσω το ραντεβού, μπορείς Τρίτη Τετάρτη να πας από κει και ναμε κλείσεις ραντεβού με τον κωμμωτή? Θα σε πω αύριο μεθαύριο για σίγουρα βέβαια αλλά λέω τώρα...
Α ναι! Στο Σχολείο 12 κάνουν κάθε Τρίτη σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής στις 8κ30 και λέω να πάω κι εγώ. Ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα μαθήματα, μεθαύριο θα γίνει το πρώτο, ενδιαφέρεσαι? Και ναι, είναι κάτι σαν να λέμε για να γράφεις λογοτεχνικά.
Oct 09 2011 15:21
Kai → Kamui
Hello, Great General. Κάνατε brotherly combo με τον Hanzo και άρχισα του Πιγκουίνους, οπότε ήρθα να πω ευχαριστώ μιας και μου άρεσε αρκετά μέχρι στιγμής. :kakaka:
Oct 09 2011 15:21
Kai → Hanzo
Ok, έφτασα στο 9 ήδη από χθες και πρέπει να ομολογήσω ότι φεύγει πολύ ευχάριστα η σειρά. Δεν μπορώ να πω ότι γέλασα πάρα πολύ στις κωμικές στιγμές αλλά δεν παύει να παραμένει πολύ ενδιαφέρον, οπότε ευχαριστώ για το ψήσιμο να το αρχίσω.
Θα πάω να ευχαριστήσω και τον Great General μιας και έβαλε πρώτος το λιθαράκι γι' αυτό.
Oct 09 2011 15:17
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Χαχα χαίρομαι που είμαι πια πρώτη στη λίστα για να τα βλέπω! xD Φέρε φέρε! Δεν έχω δει κανά άλλο τρομακτικό desktop τελευταία x)
Oct 09 2011 15:15
Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei
Είθε να γίνει το θέλημά σου...να γίνει κατάληψη και να μη σε αφήσουν να μπεις μέσα...
Ω, τώρα μην το λέτε αυτό κύριε Παπανδρέου, δεν είναι blackmail κανονικό έτσι το λέμε με τις φίλες μου για να περάσει η ώρα. Στην πραγματικότητα κάνουμε φιλικούς διακανονισμούς...
Oct 09 2011 15:13
Kai → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Ω, το ξέχασα, πες και την αδερφή σου -αν και δεν το κόβω να ρχεται λόγω μαθημάτων κλπ-: σήμερα έχουμε έναν "anime cafe" και λέω να πάω. Θε ρθετε? Ελπίζω δηλαδή να μιλήσουμε και για anime, ξες πως είναι οπότε σε καταλαβαίνω ανδ ε θες να ρθεις απλώς σε λέω.[/QUOTE]
:hahaha: Lol, no thanks. Αν πας και τελικά μιλήσουν για άνιμε ώστε να δικαιολογήσουν τον τίτλο [B]Anime[/B] Cafe, τα οποία δεν είναι Naruto, Bleach, One Piece, Soul Eater, Death Note, Elfen Lied ή Hellsing πιθανόν την επόμενη φορά να μην είμαι τόσο σνομπ και να μπω στον κόπο να το σκεφτώ΄λίγο περισσότερο πριν απαντήσω.
Όσο για το pm, σε πρόλαβε το ίδιο το προφίλ στην πληροφόρηση πριν κάτι μέρες. Χοχοχο, you didn't see that coming.
Oct 09 2011 15:10
Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa
το blackmailικι δεν ειναι νομιμο αρα ουτε και ηθικο...επισης δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι προσπαθω να σωσω την κατασταση απο την κατασταση που μας εφερε η τωρινη αντιπολιτευση!....[SIZE=1]γραφω μαθημα και βαριεμαι να παω να γραψω[/SIZE]
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Θες να σου βάλω εδώ το καινούργιο μου desktop να το δεις πρώτη να τρομάξεις? :hehehe:
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Ω, μα φυσικά. Εξάλλου είμαι και sempai, τα μικρά τα προσέχω και εφόσον η αδερφή σου λείπει -και αφού τρομάζει κι εύκολα-...
Λαμία ε? Καλό! Τώρα πέρασες? Πλάκα πλάκα με λες nee-san, αλλά πόσο είσαι? Μη βγεις και μεγαλύτερος!
Oct 09 2011 15:04
Fallen_Mpougatsa → Napster
Αχα...Ναι ΟΚ, το καταλαβαίνω αυτό. Εξάλλου ήταν πιο επικό στο manga. Αλλά μα να μη σ'αρέσει η κατάθλιψη που λέγεται Saikano? Nτροπή ντροπή...:bahhh: Πάντως ειλιρκινά αφού το τελείωσα ήμουν και στη γιαγιά στο χωριό χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα, ήτανε και βράδυ, ήμουν σε φάση "δεν υπάρχει λόγος για να ζω πια...Πού είναι οι σκουριασμένες λάμες να κόψω τις φλέβες μου?"
:himitsu: το ξέρω. Αλλά πως κι εγώ να μην τρολλάρω όταν το ξέρω? :kakaka:
Αλλά επειδή ξέρω ότι σ'αρέσει και το RuroKen πρέπει να ομολογήσω πως τα OVA του είναι σίγουρα στα top μου με διαφορά! :3
Oct 09 2011 15:02
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Γι'αυστο σε αγαπάω γιατί με σκέφτεσαι και με φροντίζεις!!!
Oct 09 2011 14:57
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Α, εγώ δεν ξέρω τίποτα. εγώ συμβουλές δίνω στην οικογένεια για να μη βγαίνει εκτός ελέγχου.
Oct 09 2011 14:56
Με διάλειμα για φαί στην επική μας λέσχη εδώ στην Λαμία!!!
Oct 09 2011 14:55
Δεν είναι ατελείωτες μόνο 4 ώρες παίζω ΟΚ ???? :P!!!
Oct 09 2011 14:54
Napster → Fallen_Mpougatsa
Το FMA Β. το είχα αρχίσει επειδή λέγανε όλοι ότι είναι και καλά το καλύτερο shonen, anime της χρονιάς κτλ αλλά δεν με πώρωσε. Anw. Απο το Saikano μόνο τα τραγουδάκια και το ending μου άρεσαν. Bleach, ε? To ξέρεις ότι είμαι Bleach-hater ή όχι? xD
Oct 09 2011 14:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed