Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

NEKO =γάτα η κατσούλι όπως το λένε στο χωριό μου χαζό!!!!Γενικώς είμαι υπερπερίεργο άτομο όπως οι γάτες!!!
Oct 09 2011 16:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Super special awesome LAWL, νόμιζα ότι το ΝΕΚΟ ήταν ενδεικτικό για τη σχολή σου! xD Χμ, καλώς, πληροφορική. Niiiiiice~!
Oct 09 2011 16:00
Photo

Οχί ρε γιατί σου έχω δώσει τέτοια εντύπωση... Πληροφόρικάριος στην Σ.Τ.Ε.Φ. Λαμίας είμαι. Codename: stefighter!!!!
Oct 09 2011 15:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Maffy

Buawhahahahaha! Πάντα υπάρχει ένα δίδαγμα! Α ωραία, από το τρομακτικό πήγαμε στο creepy. Kι εσύ προοδεύεις παιδί μου...
Oct 09 2011 15:53
Photo

A, κερδίζω χρονιά. Όταν πήγα εγώ νωρίτερα έναν χρόνο νομίζω ήταν η τελευταία χρονιά. Αλλά επειδή ήμουν έξυπνο μωρό -λέμε τώρα- και είχα ήδη πάει δύο φορές νήπια, με στείλανε πρώτ δημοτικού ένα χρόνο νωρίτερα. Χα χα, Θεσσαλονίκη, γέννημα θρέμα τώρα και φοιτήτρια! ΝΟΠΕ, στο Π κομμάτι! xD Εσύ Φιλοσοφική έτσι?
Oct 09 2011 15:49
Photo

Maffy → Fallen_Mpougatsa

Οκ τρομακτικό ΔΕΝ το λες αυτή τη φορά! Weird as hell.... maybe! xD Toυλάχιστον έχει ένα δίδαγμα! Προοδεύεις προοδεύεις! Εύγε παιδί μου! :>
Oct 09 2011 15:46
Photo

Μάλιστα... οκ πώς είσαι τέταρτο δεν θα ρωτήσω εκτώς και αν προτείθεσαι να γράψεις αρκέτα για να feedareis την NEKOπεριέργεια μου!!! Πόλη και σχολή δεν μου είπες ομώς :P .
Oct 09 2011 15:43
Photo

Lol, μ'αρέσει ο ενθουσιασμός σου! Άντε εντάξει, δεν έχουμε καμιά δραματική διαφορά, 20 είμαι. Τέταρτο έτος όμως κι όχι τρίτο because I can. :8):
Oct 09 2011 15:40
Photo

Δεν ξέρω ρε nee-san πόσο είσαι αλλά ποιός νοιάζεται!! Εγώ είμαι 19 και είμαι δευτερος χρόνο στην σχολή εσυ τι κανεις για πες !!!
Oct 09 2011 15:38
Photo

Vagelio → Stefi-chan

Okay, thankies ^O^ Nope, οι διαλόγοι δεν με απασχολούν τόσο, οπότε θα είμαι μια χαρά. Ποια version του pcsx2 χρησιμοποιείς;
Oct 09 2011 15:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:3 Ναι ήμουν τρελά ενθουσιασμένη, ειδικά μετά το μήνυμα ότι δε θα έχει DnD στο οποίο ήσουν και μάρτυρας αν ενθυμίσε αγαπητή. ^^ Arigato ne~! Mόλις πείσω και στο σίγουρα τον father είμαι έτοιμη και σε λέω το ναι -ή το όχι, φτου φτου φτου μακρυά από μας-. Ναι, κατά τις 11, 12 δε με χαλάει. 3-6 κ 6-9 έχω μαθημα την Πέμπτη -και μετά 9κ30 Ιαπωνικά, οh how nice-. Κοίτα, έτσι όπως μας το είπε η κυρία που θα κάνει το μάθημα θα είναι πολύ πρακτικά όλα: μας είπε θα μας δίνει μια λέξη, εμείς θα γράφουμε ότι μας έρθει στο κεφάλι -ποίημα, άρθρο, κείμενο- και την επόμενη φορά θα τα διαβάζουμε/συζητάμε κλπ και γενικότερα μ'ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσσα προσέγγιση, non?
Oct 09 2011 15:37
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Axaxa, ωραία βλέπω την κοιτούσες με ενθουσιασμό από την αρχή την ιδέα και δεν μπορούσες να περιμένεις να πας. Μπορώ να πάω, λογικά την Τρίτη να σου κλείσω, αλλά πες μου πρώτα τι ώρα ακριβώς σε βολεύει XD ΄Λογικά μετά τις 10κ30 φαντάζομαι. Απόγευμα υποθέτω πως έχει μάθημα. Χμμμ... Ενδιαφέρουσα πρόταση μεν, αλλά θα το σκεφτώ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το βρω ενδιαφέρον μιας και πιστεύω ότι σε κάτι τέτοιο διδάσκουν τα τυπικά και τα προφανή και τελικά ή το έχεις ή δεν το έχεις μάλλον.
Oct 09 2011 15:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei

Τσ τσ τσ, αν δε σας κλείσω εγώ εσάς...να μη με λένε FAI. No really, θα τ'αλλάξω! xD :oo: Πώς ξέρεις εσύ την μορφή που παίρνω στην εναλλακτική πραγματικότητα νούμερο πέντε?????
Oct 09 2011 15:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Maffy

:kakaka: Ορίστε δεσποινίς: [SPOILER=new scary desktop][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/f56a6bba.jpg[/IMG][/SPOILER]
Oct 09 2011 15:23
Photo

Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa

ε οχι και καταληψη καλε...μια απεργια θελουμε σιγα μη κλεινουμε ολοκληρο ΤΕΙ Πειραια :P Οσο για αυτα τα πως τα ειπες(?)...φιλικους διακανονισμους μονο αλλον εναν ξερω να τα κανει και δεν ειναι και πολυ ευχαριστα. [SPOILER][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCEPwEeLpxSZ7uFobtKegSjOj_xzFJ9lPPJC1Q5OxNaQ01OtQugA[/IMG][/SPOILER]
Oct 09 2011 15:21