Community Status Updates
Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa
Πως εχει γινει ετσι ο κοσμος...αντε να τελειωνω να παω βολτα με το ποδηλατακι μου
Oct 09 2011 16:47
Hanzo → Kai
Eγω παλι ψηθηκα απειρα για Prince of tennis form the strongest team για ps2. χD
Με εντυπωσιασε το γεγονος οτι εχει σχεδον τους παντες ως playable chars,με τεχνικες και φωνες/ατακες απ τη σειρα.Jp only δυστηχως αλλα θελω να με περιμενει με το που γυρισω Αθηνα.
Xαιρομαι που το mawaru βλεπεται εξισου ευχαριστα και με μαζεμενα επ.Αν και η αναμονη καθε βδομαδα αξιζει θεωρω.
Παω για εξερευνηση φαγαδικων τωρα,μπες μετα μσν να μου πεις αναλυτικες εντυπωσεις.
Oct 09 2011 16:43
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Κοιτα τι ανακάλυψα [url]http://en.akinator.com/#[/url]. Σκέψου όποιόν θες και θα στον βρεί!!
Oct 09 2011 16:43
Fallen_Mpougatsa → Kai
^^ Αν έρθεις τελικά -έλα...έλα...έλα :hypno:- πες μου αν είναι να πάμε μαζί!
Oct 09 2011 16:41
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Ha ha ha! Σοβαρά? Ε είδες, όλο και κάτι μαθαίνεις...
Oct 09 2011 16:39
Τώρα να σου πώ την αλήθεια μάλλον φταίει που δεν έχω πατήσει το πόδι μου πολλές φορές βόρια αλλά την έκφραση δεν την ήξερα.Όλο και κάτι μαθαίνεις καθε μέρα!!!
Oct 09 2011 16:34
Ε μα τώρα τι? Τζιτζίκια πεταλώνουμε? Το οποίο παρεπιμτόντως θα ήταν κάτι πολύ δύσκολο να γόνεο οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί το έχουμε σαν έκφραση του πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε κάτι! xD
Oct 09 2011 16:32
Naτα μας και μετά παραξενεύομαι γιατί σε συμπάθησα νωρίς νωρίς. Ετσι nee-san !!!!!
Oct 09 2011 16:29
Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei
Μουαχαχαχαχα! Ναι εγώ! Κλείνω όλες τις σχολές σιγά σιγά για καταλήψεις και αυτές που μου ξεφεύγουν είναι αυτές που δεν ξέρω μόνο.
Αχα. Τη φορδιαφυγή. Καλά...
Oct 09 2011 16:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι κι επειδή κι ο μπαμπάς μου είναι περίεργος, σε καταλαβαίνω. Θα σε πω μάλλον την Τρίτη το πρωί ή το βράδυ της Δευτέρας.
Α, μην ανησυχείς, δεν έχει εγγραφές και τέτοια. Αν θες πας κι αν θες όχι. Απλώς δίνεις κι ένα email για να πληροφορήσε για τυχόν αλλαγές κλπ. ^^
Oct 09 2011 16:26
Aha, στην αρχή κι εγώ αυτό νόμιζα αλλά τι να πω? Ο εγκέφαλός μου δουλευει ώρες ώρες με τους πιο περίεργους τρόπους! xD Kι εγώ σαν κι εσένα όμως, περίεργη μέχρι αηδίας!
Oct 09 2011 16:23
Kenobi-sensei → Fallen_Mpougatsa
τι!?!?!??! εσυ ησουν!!??!?!!?:terror2: τωρα εξηγουνται πολλα:bahhh:
το forum ειναι τερμα διεφθαρμενο και εγω πρεπει να παταξω την διαφθορα και να σας τα μαζεψ....εχμ ...ηθελα να πω να παταξω και τη φοροδιαφυγη
Oct 09 2011 16:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
Οκ, όταν έχεις το ναι σίγουρο πες μου για να ξέρω να σου κλείσω αν είναι. Μην το κλείσω και μετά χρειάζεται ακύρωση, δεν τα πάω καλά μ' αυτά.
Όντως έτσι ακούγεται πιο ενδιαφέρον. Οι εγγραφές μόνο γι' αυτόν τον μήνα είναι;
Oct 09 2011 16:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed