Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές όχι WoW για ώρες ατέλειωτες...
Oct 09 2011 14:53
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Ναι δεν φταίει που είσαι το αρίστερο χέρι φταίει που παίζω WoW κατί ώρες τώρα και έχω κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο που έχω !!!
Oct 09 2011 14:51
Fallen_Mpougatsa → zennith666
He he, mind rape ε? Συγγνώμη συγγνώμη -ούτε ο mist guardian να ήμουν τόσο πια- αλλά βλέπεις είμαι το ellusive left hand...
Oct 09 2011 14:49
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Huh??Ξέρεις και δεν ξέρεις... τώρα τι είπες ρε Nee-san man μην μου stuckareis τον εγκεφαλο δεν είναι για πολλά πολλά!!!!
Oct 09 2011 14:48
Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei
Ω, έλα τώρα, ανήθικο...κύριε Παπανδρέου... :D Kι ότι θες, απεργία απεργία. Γιατί την θες? Σπουδάζεις εκεί ακόμα να φανταστώ?
Oct 09 2011 14:39
mayumi_chan → plotolp
[I]ετσι μπραβο ο μικου μου ειναι ενα πανεμορφο αγορακι!![/I]:P [I]
Ποοο πλακα μου κανεις ετσι??ποσο ΠΟΥΤ__ παιζει να'ταν η καθηγητρια??!![/I]:madtodeath::OMG3:
[I]και όντως δεν λεει τιποτα για word η ___ (γυναικα δεν ειναι???[/I]:hmmm:[I])Εγω προσωπικα θα την είχα ξεμαλιάσει!!!!!!![/I]:erk:[I]και μας η σχολη εχει πολλα μαθηματα που τα περνας με εργασιες και εχουν προθεσμια αλλα μου εχουν πει οτι καποιοι κανουν την ιδια ασπουμε και ο καθηγητης δεν το προσεχει αρκει να εχεις αλλαξει καποια λιγα πραγματα!![/I]:canthelp: [I]ελπιζω τωρα να περασετε με καλο βαθμο κ ευχομαι να μην περασω κ γω παρομοια περιπετεια!![/I]:uhh:
[I]p.s. ευχαριστω πολυ!![/I]:blingeye2:[I]το εκανα!!πηγαινε να γινεις μελος pleaseeee!![/I]:nod2:
[I]p.s.2 μολις μπορεσεις ακουω γνωμη!![/I];)
[I]p.s.3 και τα 2 σκατα ειναι!!οποτε δεν γλιτωνουμε με τιποτα..ασε..ταχω βαψει μαυρα..και με τα 2 χανω το καλοκαιρι μου γιατι ή δεν θα γραψω καλα σε πολλα μαθηματα οποτε θα διαβαζω ολο το καλοκαιρι ή θα δινω εξεταστικη οταν οι αλλοι θα ειναι Μυκονο κ.λ.π.!!![/I]:wth2::iyaaa:
Oct 09 2011 14:21
Fallen_Mpougatsa → Napster
Κι αυτό είναι ένας τρόπος αυτοάμυνας εναντίων της βαρεμάρας!
Χμ...δεν ξέρω, τρελάθηκα ειλικρινά με το Gankutsuou και θα το βαζα πολύ ψηλά γιατί μου άρεσαν και οι χαρακτήρες του και το Deadman W. αν δεν είχε γίνει έτσι...Αλλά και το FMA μ'άρεσε πολύ. Αρκετά καλό. Και το FM Panic Fumoffu ήταν αρκετά καλό, ειδικά για το είδος του και γι αυτό το έχω πολύ υψηλά στην εκτίμησή μου. Και το Saikano no Kanojo πολύ καλό αν και αρκετά καταθλιπτικό. Α, και φυσικά...το Bleach! xD OK, OK just kidding, just kidding μη με φας!
:3 Ο καθένας κάτι έχει σαν ένοχη απόλαυση...
Oct 09 2011 14:13
Fizzonion
ο κανονικός τίτλος είναι Hanazakari no Kimitachi αλλά παντού ως hana kimi λέγεται. [url]http://www.youtube.com/watch?v=b2S1KAZ9GL0[/url] αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο και έχω βρει το manga στο mangareader.net, ως hana-kimi.
Oct 09 2011 14:05
Fallen_Mpougatsa → Botsun
:3
Α, ωραία! Να το κάνεις αυτό αν ξέρεις και τη γλώσσα/μαθαίνεις. Νομίζω με είχες πει τη μαθαίνεις? Κι εγώ πάντως τη μαθαίνω σιγά σιγά! δε θα ήταν τέλειο να πήγαινα εκεί στην πρεσβεία? Κι εσύ ηλεκτρονικός εκεί, jet! Θα κάνουμε και σετάκι! Ξες, που μένατε παλιά? αθήνα/θεσσαλονίκη. Πού γνωριστήκατε? Μέσω ενός site. Που γνωριστήκατε από κοντά για πρώτη φορά? Στο Tokyo! xD
Oct 09 2011 14:05
Kaidou → Fallen_Mpougatsa
Οικογενειακο χαρισμα δηλαδη.Εχεις ψαξει το οικογενειακο σου δεντρο,μηπως εχεις καποια συγγενεια με τους κυριους στο link; [url]http://www.pinnokio.gr/2011/01/blog-post_2939.html[/url]
Oct 09 2011 14:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed