Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kaidou → Kamui

[QUOTE]Οι οικογενιακές ιστορίες είναι μια αξιοπρεπέστατη και πολύ αξιόλογη εκπομπή που παρουσιάζει το βάσανο "του απλού κόσμου". Ειδικά αυτό που μιλάει στην κάμερα και λέει στον κάμερα μαν να σταματήσει να γράφει ή να περάσει μέσα είναι ένα απολύτως ρεαλιστικό κομμάτι της καθημερινότητας μας.[/QUOTE] I loled hard!! :hihi2:
Οκτ 09 2011 22:57
Φωτογραφία

GhostPrince → zennith666

σ'αυτο 8α συμφωνισω...ο μαιν ειναι οτι να νε....και ο χαρακτηρασ μου 8υμιζει naruto ωρες ωρες :kakaka: δν ξερω γιατι, αλλα εχει φαση οσο προχωραει(το ανιμε γενικα) :P σιγουρα 8α λεγε πιο πολυ αν ελεγε ο μαιν καλυτερα παντος :P τι αλo? :o
Οκτ 09 2011 22:50
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

:OMG3: Καλοπαίρναγες βρε! Αλλά καλέ πως τα λες έτσι...τουλάχιστον πλέον δεν φοβάσαι τους νταήδες και τους χαζόμαγκες -κι ελπίζω να μην κάνεις κι εσύ πολλές βλακείες- και έχεις την εμπειρία για να τους αποκρούσεις ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσεις τις ζημιές...Άρχισε και κανα άλλο άθλημα εν τέλη, ας το μποξ δε λέει. Τι άλλο σ'αρέσει? Καράτε ίσως? Ή κάτι γενικό?
Οκτ 09 2011 22:50
Φωτογραφία

zennith666 → GhostPrince

Εγώ το ΗχΗ δεν μου άρεσε για να το δω με ξενέρωσε τό ότι ο πρωταγωνιστής είναι ένα παιδάκι με ένα καλάμι ψαρέματως γενικώς μπορεί να το δώ αργότερα... αυτά!!
Οκτ 09 2011 22:45
Φωτογραφία

GhostPrince → zennith666

i see :P ετσι πως το πες, u confused meh :3 και λ0λ, καλα το lucky star δν υπαρχει, αναρωτιεμαι πως τ'αντεξα και το δα ολο εγω, χαχα, οτι οτι δν ειναι καλο xD τωρα βλεπω huster x hunter και special A λιγο :P
Οκτ 09 2011 22:32
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ρε,όταν σου λέω ότι μερικές φορές τελείωνω τις προπονήσεις με ημικρανία,η οποία κρατά γι'όλη την υπόλοιπη μέρα θα το πιστέψεις ; Αυτό που αποκόμισα μέσα απ'όλο αυτό,είναι πως πλέον,δεν φοβάμαι να φάω ξύλο.Οπότε,τυχόν,μαγκιές αντιμετωπίζονται με χιούμορ.
Οκτ 09 2011 22:27
Φωτογραφία

Aχου το μωρέ, ξυλοφορτώθηκε -κι απ'ότι καταλαβαίνω αλύπητα-...τουλάχιστον δυνάμωσες καθόλου ή όχι και τζάμπα οι ανάποδες που φαγες? Αλλά κρίμα για το Τ.Ε.Ι. ακούγεται πολύ καλή παροχή!
Οκτ 09 2011 22:21
Φωτογραφία

Είσαι και κοινωνική πανάθεμά σε! XD Τις χρειάζομαι,για το γυμναστήριο του ΤΕΙ.Παρόλο που δεν το βλέπω να ανοίγει φέτος,λόγω της κατάληψης....Μόλις γραφτό εκεί,θα σταματήσω το μποξ,γιατί ένα χρόνο τώρα μάξεψα,όσο ξύλο δεν είχα φάει ποτέ στην ζωή μου! Τ__Τ
Οκτ 09 2011 22:19
Φωτογραφία

zennith666 → GhostPrince

Οχι official παίζω και βλέπω τα περισσότερα ongoing + lucky star.To τελευταίο σιγά σιγά γιατί καίει κύτταρα!!!
Οκτ 09 2011 22:18
Φωτογραφία

Χα χα, ναι είναι θέμα αυτό. Μέσα σε λίγες ώρες είχα αλλάξει δύο σελίδες! Για το μποξ όλα αυτά να φανταστώ ε? Και δεν είναι βλακείες καλέ, για το καλό σου είναι! Botsun, μην παίρνεις στο ψιλό αυτές τις εξετάσεις μπορεί κάποια μέρα να σε σώσουν τη ζωή! Και σοβαρά, είναι καλά να τα κάνεις αυτά τα τεστ. Βέβαια όχι σε τέτοιο βαθμό αλλά αν τα χρειάζεται το άθλημα?
Οκτ 09 2011 22:07
Φωτογραφία

Καλά,εσύ κοντεύεις να καταρρίψεις κάποιου είδους ρεκορ στα VMs ! XD Εγώ αύριο θα πάω για καρδιογράφημα,τρίπλεξ κτλ.Ίσα ίσα για να αποδείξω,πως μπορώ να αθληθώ.Βλακείες!
Οκτ 09 2011 21:24
Φωτογραφία

GhostPrince → zennith666

για να λες ετσι να φανταστω δν παιζεις σε official ε? xDD αλλα nice :P απο ανιμε τι βλεπεις? :thatsit:
Οκτ 09 2011 21:12
Φωτογραφία

Eγώ πάλι, ειδικά επειδή όλη την ηέρα ανταλάσσω VMs έχω τρελαθεί τώρα τελευταία συν το ότι μιλάμε όσο να ναι και στα threads [COLOR="Blue"][SIZE="1"]-provided by the Pestoallagenovese family-[/SIZE][/COLOR] και μου φαίνεται ότι τώρα τελευταία έχει φοβερή κίνηση! xD Ω, αφεντικό τι καλός που είσαι. Πάντως πληροφοριακά εμένα με πονάει το δεξί χέρι! :D
Οκτ 09 2011 21:11
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

καλα σε 1 μερα ουτε εγω καταφερει XDD στο λυκιο εγω δν πολυ επεζα games...κατι ψοφια στη πρωτη μονο... και nice, καλα εισαι :P 8ες και ονειρο εσυ :hahaha: αλλα 8α8ελα να μου το στηλεις αυτο, το orchestral ver. :himitsu: κιεγω το παλιο hunter βλεπω τωρα...8α δω οταν το τελιωσω μπορει να πιασω και το new :P shakuga no shana, εισα το πρωτο επ. αν κιεχω πσιλοξεχασει το story....παει καιροοος που τα δα XDD κατι ελεγε η αρχη παντος, ισος να κανω κν rewatch στο τελος της προιγουμενης σεασον (αν βρω το χρονο) :oo: yea, indeed :P και λογικα no anime tommorow, λεω να κατσω να καω λιγο στο maya, με φαγανε τα anime και τα manga τελευτεα και τον εχω αφισει τον char στη μεση (κανοντας μια σκατουλα τη μερα :Crying2: ) xDD και μολις ειδα το psi-brain το 2ρο επ. [SPOILER]τελικα ειναι wtf το ανιμε, γινανε ancient puzzles απτην αιγυπτο τωρα....Yu-gi-ooooooooooh :3[/SPOILER]
Οκτ 09 2011 21:09
Φωτογραφία

Το σωστό αφεντικό,νοιάζεται για την υγεία των μελών της οικογένειας.Πόσο μάλλον για το Loft Hand. Άκυρο,αλλά μου φαίνεται σαν να έχει πέσει η κινητικότητα στο site,τις τελευταίες μέρες.
Οκτ 09 2011 21:06