Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maffy → GhostPrince

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=H1JgIg38QBU"]Ορίστε[/URL] η orch. version που σου'λεγα xD Kaι γιατί όχει όνειρα? :zetsubou: Κι εγώ είχα ψιλοξεχάσει τι είχε γίνει με τη Shana αλλά κοίταξα λίγο τις περιγραφές των τελευταίων επεισοδίων της 2ης σαιζόν και θυμήθηκα! Κάτσε δες και απόλαυσε το πόσο gay έγινε ο Yuji xD Kι επίσης να κάτσεις να δεις Mirai Nikki! Θα είναι το win αυτής της σαιζόν x) (Έχω διαβάσει το manga και με σιγουριά ξέρω ότι είναι καλό! Αρκεί να μην το χαλάσουν! Το 1ο επεισόδιο μια χάρα τέλειο ήταν <3) Και ωχχχ, πάλι θα το ρίξω στο facepalm με το phibrain? Ευχαριστώ που με προετοίμασες για το 2ο επεισόδιο xD
Oct 10 2011 14:07
Photo

Anelis → unagi

Hey, είδα [URL="http://anime.gr/forums/showpost.php?p=417443&postcount=406"]αυτό[/URL] το ποστ σου και ήθελα να σε ρωτήσω αν θυμάσαι πού βρήκες umeboshi και umekaka. Στο soya?
Oct 10 2011 13:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

E, manly tears εσύ, βρύσες εγώ. Δεν είναι θέμα... Χα χα εγώ έχω αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να το διαβάσω ποτέ το ΟΡ ολόκληρο για κανέναν λόγο οπότε τα spoilers δίνουν και παίρνουν. Αλλά γενικότερα δε μ'αρέσουν καθόλου μα καθόλου. Μα καθόλου. Το μεγαλύτερο spoiler που ψω φάει είναι [SPOILER=Death note spoiler]ότι ο L πεθαίνει.[/SPOILER] Και μετά απ'αυτό που μου το έδωσαν με απόλυτη αφέλεια και ήμουν έτοιμη να δολοφονήσω κάποιον αποφάσισα πως δε θα το αφήσω να ξανασυμβεί! Χμ! Αν και καταλάθος το κανα εγώ μια φορά...όχι αυτό που κάνανε και σε μένα, αλλά γενικότερα. Εσένα πιο είναι το χειρότερο spoiler που σε χουν κάνει? Ε, όπως και να το κάνουμε εμένα αγαπημένος χαρακτήρας από όοοοολο το manga το οποίο ήταν εξαιρετικό είναι ο Enishi. Μετά οι Aoshi, Saito, Hiko, Sanosuke, o sergeant Sagara και o Kenshin. Nα σε πω λίγο πολύ όλοι μ'αρέσουν αρκετά αλλά αυτοί ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Και η Kaoru. Και ο Shishio αλλά πέρασα περισσότερη ώρα να φωνάζω να πεθάνει απ'ότι άλλοι στο παρελθόν! xD
Oct 10 2011 12:55
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Το Watashitachi no Shiawase na Jikan το λάτρεψα όταν το είχα διαβάσει, δεν έκλαψα βέβαια αλλα έριξα 2-3 manly tears. E εντάξει, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν τα spoilers που βλέπω/διαβάζω στο OP. Εγώ που βλέπω μόνο το One Piece (anime) είχα φάει το ultra - mega spoiler ότι ο Ace είχε πεθάνει (για το manga λέω) την μέρα που βγήκε το συγκεκριμένο chapter και δεν με πείραξε και τόσο. Really? :P Εγώ πάλι είμαι Kyoto arc> όλα τα arc. xD
Oct 10 2011 12:37
Photo

monoAnelis

Nobody puts Baby in the corner!
Oct 10 2011 12:23
Photo

Anelismono

mwahhahahahaha [url]http://www.teefury.com/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TeefuryDailyTee+%28TeeFury+Daily+Tee%29&utm_content=Google+Reader[/url]
Oct 10 2011 11:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Α ναι, Δευτέρες δε δουλεύουν! ΟΚ! Σε ευχαριστώ πολύ!
Oct 10 2011 10:56
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Θα σου στείλω σε pm το τηλ σε περίπτωση που σε βολεύει καλύτερα με pm. Άλλαξε μαγαζί αλλά λόγω επιχείρησης λογικά θα κράτησε τον αριθμό. Λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα πάω αν δε σε βλεύει με τηλ. τελικά γιατί έτσι κι αλλιώς σήμερα είναι κλειστά.
Oct 10 2011 10:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:kakaka: Ψηστήρι τέλειωσε! Όποτε θες ή μπορείς πάνε κλείσε ένα ρανταβού για τον κύριο για την Πέμπτη απ'τις 11-1, όποτε δεν έχει. Αν βαριέσαι αν θες δώσε μου κανα τηλέφωνο να το κάνω γω. Αν όχι και πει να διαλέξεις εσύ ώρα πες του 12 νταν! xD
Oct 10 2011 10:39
Photo

Radagast → Vagelio

Ok ty for the info. :)
Oct 10 2011 09:32
Photo

KaiAnelis

[QUOTE]Μπήξε κ άλλο το μαχαίρι στην πληγή κακούργα.. Δεν είναι αστείο, εντάξει;!!!! [/QUOTE] :himitsu: Έλα τώρα, ψάξε την αγάπη τον αγάπη για τη σειρά και τον έρωτά σου για την Ohana στα βάθη της καρδιάς σου. You know you can do it.
Oct 10 2011 07:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

A, κατάλαβα. Καλά έκανες ειδικά αυτά χρειάζονται! Και ανανέωση και μια καινούργια εμπειρία. Είνια όντως διαφορετικό το να μαθαίνεις να δέρνεις κάποιον και επαγγελματικά όμως! Αλλά δεν το ήξερα αυτό με την αδρεναλίνη! Λες και σ'αυτό να οφείλνται πολλά βίαια ξεσπάσματα ανθρώπων? Ενδιαφέρον...
Oct 10 2011 00:34
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Βασικά,ήθελα να δοκιμάσω ένα άθλημα πέραν των συμβατικών,όπως ποδόσφαιρο,τένις,μπάσκετ στα οποία έκανα ένα πέρασμα κατα καιρούς,χωρίς όμως να με ικανοποιουν,ιδιαίτερα.Οπότε ξεκίνησα το kick-boxing,το οποίο λόγω της αδρεναλίνης που νιώθεις μπορεί να γίνει άκρως εθιστικό...κι αφου έφαγα της χρονιάς μου,είπα να το σταματήσω,σε μια προσπάθεια να διατηρήσω ανέπαφη την εγκεφαλική μου λειτουργία. :hihi2:
Oct 09 2011 23:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Χμ, καλώς λοιπόν. Πώς και το πήρες απόφαση? Θες να δυναμώσεις ή ρε παιδί μου δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις...? Τα πολλά anime φταίνε έτσι? xD Έτσι, αν φας της χρονίας σου μετά καταλαβαίνεις την έννοια του "κατά της βίας". Να πω την αλήθεια ώρες ώρες με βγαίνουν εμένα κάτι φοβερές βίαιες τάσεις (πχ να καρφώσω αυτόν τον άχρηστο στο μάτι με κανα μολύβι) αλλά γενικά είμαι κι εγώ εναντίων της βίας. Πολύ γενικά. Και είδες, αν οι pors δε σε σπάσουν κάτι τι έχεις να φοβηθείς μετά?
Oct 09 2011 23:19
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αρχικά,θέλω να γυμναστώ εν συνόλω,οπότε το γυμναστήριο του ΤΕΙ αποτελεί μια καλή λύση.Αργότερα,θα ήθελα να ασχοληθώ με κάποια άλλη πολεμική τέχνη,όπως το judo,aikido ktl. Η πλάκα είναι,πως ποτέ δεν ήμουν του "ξύλου" κι απο τότε που άρχισα το μποξ,έγινα φανατικός κατά της βίας.Όπως είπες κι εσύ,πλεον δεν φοβάμαι του νταήδες,γιατί όταν τρως ξύλο από pros,δεν έχεις να περιμένεις και πολλά απο αυτούς. XD
Oct 09 2011 23:05