Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

-.-" Eσύ είσαι καλά. Εγώ δεν είχα ακόμα το laptop μου τότε κι ο αδερφός είχε πάρει το pc στην Καβάλα κι αναγκαζόμουν να πηγαίνω σε internet cafe Τ^Τ Έτσι το είδα όοοολο. Αχα! Ε, αυτό το εξηγεί όσο να ναι. Καλά, ότι ήταν συμπαθητικός σίγουρα ήταν και δε σε χάλαγε σαν χαρακτήρας απλώς καλά, σε Gintama φάση έχει πολύ γέλιο. Χα χα, ο Chou...και το μαλλί του. Με το που τελείωσε το Kyoto arc και τον ξαναβλέπουμε στην δούλεψη του Saito -και τον είπα όλοι μαζί αξιολύπητο xD- μιλάμε με κόλλησε τόσο πολύ σαν μυστικός πράκτορας που έλεγα δεν υπάρχει άλλη δουλειά γι αυτόν.
Oct 10 2011 17:00
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Απλά το DN δεν το έβλεπα στο σπίτι μου και δεν τα έχω δει όλα τα επεισόδια, πήγαινα σε φιλαράκια και το βλέπαμε γιατί είχε χαλάσει το pc μου. Έχω μια αδυναμία σε κάθε Okita που βλέπω σε anime/manga/live action και η [I]version [/I]του RuroKen είναι η αγαπημένη μου. Νομίζω τον είχαν δείξει και στα OVA. Πάντως εντάξει, ο Chou είναι ο αγαπημένος μου κακός σε anime/manga, τον λατρεύω και αυτόν, και το όπλο του [B]και το μαλλί του.[/B]
Oct 10 2011 16:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Περίεργο γεγονός: κι εγώ τώρα τελευταία αυτό σκεφτόμουν. Wow! Περίεργες συμπτώσεις με τα μέλη του forum τώρα τελευταία... Ω Θεέ μου, ωραία το έφαγες βρε! Εγώ θυμάμαι τα έψαχνα να τα διαβάσω επειδή είχε μάθει ότι χει κι άλλο μετά το anime (μιλάμε για εποχές 2α γυμνασίου, 3η) και το θελα να το διαβάσω πολύ. Έτσι, 2 χρόνια αργότερα αφού έφαγα το ίδιο spoiler με σένα πήρα απόφαση και το κατέβασα. Ένα spoiler που χαλάστηκα είναι το [SPOILER=Inuyasha spoiler]ότι o Naraku είχε βάλει την Kikyo και τον Inuyasha να μαλώσουν επειδή ζήλευε.[/SPOILER] Αν και δεν τρελαίνομαι για το manga μου την έσπασε έτσι όπως το μαθα. Με τρέλανε το spoiler tag για το φύλο! xD Αλλά ρε συ ο Okita εμφανίστηκε ένα καημένο κεφάλαιο μόνο σε κάτι σελίδες, πότε πρόλαβε?
Oct 10 2011 16:33
Photo

Fwtis animelover → metalmusicmaniac

χαχχα συγνωμη ρε συ που δν μπαινω συχνα αλλα εχω κατι προσωπικα προβληματα και ο μπαμπας μου δν με αφηνει να μπαινω πολυ πολυ αλλα ευχαριστο :) ;)
Oct 10 2011 16:23
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα το μόνο που μπόρεσα να βρώ είναι αυτό [url]http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=1191[/url] ελπίζω να είναι οκ έτσι?
Oct 10 2011 16:11
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

[URL]http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=1191[/URL] Πήρα σήμερα αυτές τις φώτο :)
Oct 10 2011 16:08
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

A έχω φάει και αυτό το spoiler στο Death Note, και δεν με πείραξε ούτε και αυτό. xD Ίσως επειδή δεν μου αρέσει και τόσο το DN αλλά θέλω να το ξαναδώ. Το πιο χειρότερο spoiler? Χμμμ....Το spoiler που με πείραξε περισσότερο ήταν απο το RuroKen: [SPOILER]όταν και καλά πέθανε η Kaoru. Είχα μπει για να κατεβάσω τα επόμενα volumes και ένας έγραψε ότι ότι δεν ήταν η αληθινή Kaoru.[/SPOILER] Εμένα με σειρά μου άρεσαν οι: Kenshin Aoshi Seta Hiko Saito Chou Okita Sano Kamatari <μου αρέσει το όπλο [SPOILER][I]του[/I][/SPOILER]
Oct 10 2011 16:03
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Άμα είναι έτσι όπως μου τα λες, η μπάντα θα πάει αρκετά καλά και όπως είπες δεν πρόκεται να τους τραβήξεις κάτω γιατί έχουν εμπειρία και μπορούν να σε στηρίψουν μουσικά! Best of luck!!
Oct 10 2011 15:57
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Kαλά για το live κι εγτώ για έξι μήνες υπολόγιζα, αλλά ο μπασίστας έχει ήδη μεγάλη εμπειρία απο lives, ο πιανίστας είναι σε επίπεδο επαγγελματικό+, και ο ντράμμερ είναι στην κοσμάρα του και παίζει ότι του πεις, όποτε να' ναι κι ας μην έχει εξασκηθεί καθόλου. Εγώ είμαι που πρέπει να λιώσω στην εξάσκηση για να μην τραβήξω τους υπόλοιπους προς τα κάτω, αλλά τουλάχιστον άμα συγχρονιστούμε καλύτερα και στηρίζει ο ένας τον άλλο και solo παίζω κι ότι θες...
Oct 10 2011 15:53
Photo

GhostPrince → Maffy

:kakaka: ηταν οτι να νε, κιοσο παει, ολο κ περισσοτερες επιροες απο yugi διακρινω :unlucky: αντε να δουμε πως 8α εξελιχ8ει αυτο, ελζπιζω να μι βγει κανας pegasus στυλε puzzle freak :sigh2: κανονικα.... :madtodeath: και ναι αστα, creepy δν λες τπτ xDD *εγινα ηδη fan της* :3:lovulovu: χαχα, τι αλο? :P
Oct 10 2011 15:19
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Εφόσον δέσατε σε μια πρόβα είστε παραπάνω από καλά (εμείς χρειάστηκε 2-3 πρόβες για να συγχρονιστούμε!). Όντως στην jazz το μπάσο, τα πλήκτρα και τα νραμς παίζουν τον πιο σημαντιό ρόλο αλλά και ακορντάκια να παίζεις καλά είσαι. Όσο για το live μην βιάζεστε, ένα συγκρότημα φίλων μου που έκαναν live το δεύτερο μήνα έγιναν λίγο ρεζίλι! Πάντως πιστεύω οτι για πρώτο live καλά είναι να έχετε κάνα εξάμηνο από πρόβες, το λέω γιατί και εγώ πρώτο live έκανα μετά από 7 μήνες. Πάντως αν σε πρίζουν για live οι φίλοι σου πες τους να κάνουν υπομονή. Εμένα με πρίζαν όλοι και μου έλεγαν: Τι σκατά μπάντα έχετε αν δεν κάνετε live! Τελικά αποδείχτηκε οτι ήταν καλύτερα που περιμέναμε τόσους μήνες γιατί όταν τελικά κάναμε πρώτο live θυμάμαι ακόμα μερικά στόματα που έγλειφαν το πάτωμα μόλις είδαν τι δουλειά είχαμε να παρουσιάσουμε!
Oct 10 2011 15:01
Photo

Anelis → mizuki

Μουάχα! Πρέπει να μαζευτούμε να φάμε omurice όλες μαζί!
Oct 10 2011 14:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → bowtoyoursensei

Heeeeeey! Υπάρχεις! Τι κάνεις? ^^
Oct 10 2011 14:50
Photo

Maffy → GhostPrince

To 2o επεισόδιο με σκότωσε Χ.x Κάθε λίγο και λιγάκι αναρωτιόμουν γιατί το έβλεπα? Τ.Τ Και κανονικά δε θα το κάνουν μιας και το manga έχει τελειώσει άρα δεν υπάρχει λόγος να αλλαχτεί η ιστορία. Κανονικά πάντα... Τ.Τ Η Yuno τα σπάει. Η πιο creeper character ever xD
Oct 10 2011 14:48
Photo

GhostPrince → Maffy

thanks :3 8α τα δουμε στη πορεια :kakaka: το ειδα κιεγω το mirai nikki , πολυ ωραιο φαινεται, ισος να γινει οντος απτα fav μου αυτης της σεασον ^^ και οκ, η τυπισα με τα ροζ μαλια ειναι η ενοια του stalker :hiding_something::hihi2: ειδικα στο τελος του επ. με πε8ανε η εκφραση π πηρε :hahaha: ελπιζω να μι βαρε8ουνε και το κανουνε Αο no exorcist style μονο :/ xD και τπτ :P
Oct 10 2011 14:25