Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Maffy

:kakaka: :riiight: κιεγω κατι παρομοιο ειχα πα8ει με το l2 τοτε...το χα καψει εκεινη τη χρονια...αλλα νταξει ευτυχως το σταματησα πριν το λυκιο εγω :kakaka: :himitsu: και λ0λ, καλη εισαι εσυ xD :kill4u: καψιμοο XDD 8α σ δινα point αν εβγαζες game σε μια μερα XD αν και το κανα εγω με το crisis core στο psp, σε 3 μερες και ουτε βγηκε :run: duodecim το dessidia δν λες? κιαυτο ισος να βγαινει γρηγορα...αν και δν το χω παιξει >.> and...u must be crazy....με 5 μαζι??? :oo: and...ετυχε να βω στο topic με τα game ost's....με ξαναπορωσες με το Zanarkand...kono...kono...."..." xD αρχισα κ το hunter x hunter btw :3 (αν κι'απο με8αυριο...δν 8α χω το χρονο που χα τους τελευτεους μηνες...ξεκιναω με τη σχολη...να δω κ πως 8α ξανασυνη8ισω να ξυπναω νωρις παλυ, που βγηκανε πρωινες οι ωρες >.>) no more καψιμο ;3
Oct 09 2011 18:45
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Την παλεύω,όμως,ακόμα δεν έχω αποδώσει το 100% που μπορώ.Είμαι γύρω στο 40,αλλά πιστεύω πως θα βελτιωθώ. Το μόνο κακό είναι,πως στο πρώτο εξάμηνο έκανα το λάθος και δεν παρακολουθούσα τις θεωρίες με αποτέλεσμα να έχω μείνει λίγο πίσω,σ'ορισμένα μαθήματα.
Oct 09 2011 18:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ω θεέ μου! 8 γενικό? Ουυυυυ, σκληρό! Πώς το βλέπεις γενικότερα την παλεύεις?
Oct 09 2011 18:25
Photo

Putin → Warchief

Αύριο
Oct 09 2011 18:19
Photo

Kalamaris → Kamui

Μonte christo sets on parade.Welcome to the club.ΓΑΜΑΤΟ σετακι XD
Oct 09 2011 18:19
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

XAxaxaxa!!! Αυτό θα'χε πλάκα ! XD Ελπίζω,μόνο να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της πρεσβείας,μιας κι έχει πολύ αυστηρά κριτήρια επιλογής- τουλάχιστον 8 μεσο όρο πτυχίο,γνώση της ιαπωνικής κτλ-.
Oct 09 2011 18:16
Photo

Warchief → Putin

ευχαριστω ρε μαν θα σε κερασω κανενα γυρο
Oct 09 2011 18:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Α, καλά, εγώ έκλαψα στη σκηνή της κηδείας του Hughes. Ω θεέ μου, ιστορική στιγμή. Η πρώτη φορά που έκλαψα σε οτιδήποτε τέτοιο. Και το αστείο είναι πως τώρα που αναφέρθηκες σ'αυτό μόλις διάβασα αυτό το "Watashitachi no Shiawase na Jikan" και έχω τρελαθεί στο κλάμα! Τ^Τ Σε καταλαβαίνω στην ιεράρχηση, κάπως συμφωνώ κιόλας. Αν και για μένα δεν είναι μίσος αλλά κατάντια. Κι εγώ τα έβλεπα αλλά τα σταμάτησα μετά από λίγο καιρό. Το Bleach με το που είδα και τα Bounto είπα Zetsouboushita ενώ στο Naruto είδα μόνο μέχρι το τέλος που ο Gaara χάνει. Μετά το manga κι άγιος ο θεός. Το One Piece, ντρέπομαι να πω πως είδα μόνο ότι έφεραν Ελλάδα. Και διάβασα λίγο το "the death of Ace" arc και μετά. ^^ Αχα, έτσι! Αν και στο manga, εγώ είμαι περισότερο Enishi arc>Kyoto arc.
Oct 09 2011 18:04
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Πλάκα πλάκα καλούτσικα πήγε η πρόβα. Όντως μ@λ@κιζόντουσαν τη μία απο τις δύο ώρες και εγώ δεν ήξερα που παν' τα τέσσερα σε σύγκριση με τους άλλους, (άλλα μου είχε πει ο πιανίστας και άλλα είχα καταλάβει, άσε που ο καθένας ήξερε το κάθε τραγούδι με διαφορετικά ακόρντα) αλλά σιγά σιγά τα βρίκαμε και έδεσε καλούτσικα ένα κομμάτι. Τουλάχιστον προς το παρόν μένω στο γκρουπ, κι ας είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος του συγκροτήματος. Στη jazz εξάλλου ο ρόλος του κιθαρίστα είναι ο λιγότερο σημαντικός, οπότε αν δεν καταφέρω να βγάλω solo της προκοπής, απλά θα είμαι βοηθητικός με ακορντάκια μέχρι να πάρω μπρος. Αυτοί πάντως σκοπεύουν μέσα σε 1-2 μήνες να πάμε για live οπότε με βλέπω να λιώνω στην εξάσκηση αυτές τις εβδομάδες.
Oct 09 2011 17:55
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Το manga τελείωσε πριν 1 χρόνο, right? Τότε νομίζω το είχα αρχίσει. E καναντούσε χαζό + οι χαρακτήρες ήταν άσχημοι. xD Δεν συγκινηθηκα και δεν έκλαψα πουθενά (και ΝΑΙ, έχω καρδιά). Τς, τς....Naruto>Bleach>One Piece (Με σειρά.....εχμ....[B][I]μίσους[/I][/B]) Το Naruto το έβλεπα, ήταν απο τα πρώτα μου anime αλλά δεν μου άρεσε, το Bleach το σταμάτησα στο 110κάτι επείσοδιο και το One Piece ακόμα το βλέπω χωρίς να το θεωρώ καλό anime. xD RuroKen iz t3h b3sto! Ta OVA τα έχω λατρέψει όπως και την σειρά αλλά Kyoto Arc (της σειράς)>OVA.
Oct 09 2011 17:55
Photo

Kamui → Maya-chan

E απο εσάς ζήλεψα. Το είδαμε αρκετοί φέτος το καλοκαίρι οπότε ας επιβληθεί το τρεντ μπας και ψιθούν περισσότεροι να δουν το αριστούργημα.
Oct 09 2011 17:48
Photo

Kai → Kamui

:kakaka: Oh well, θα προσπαθήσω ν' αναποκριθώ τις προσδοκίες που μπορεί να έχεις και ίσως κάποια μέρα πάρω τη θέση. Βασικά, όπως έχω πει ξανά και ίσως καταντά κουραστικό, αυτό που με απωθούσε ήταν το hype που έπεσε εξαρχής. Για την ώρα βέβαια δεν μπορώ να πω ότι τη θεωρώ την κορυφαία της χρονιάς μιας και δεν έχουμε δει ακόμα τέλος και φέτος είχαμε και καλές σειρές, αλλά σίγουρα τη θεωρώ καλή. Έχει ενδιαφέροντα στοιχεία, κάποιους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και κυλά αρκετά ευχάριστα αν σκεφτείς ότι το άρχισα αρχά χθες το βράδυ και συνέχισα ακάθεκτα. Το 11 που πριν λίγο τελείωσα έμεινε σε καλό σημείο, οπότε βλέπω σε κανά 2 ωρίτσες να φτάνω και up to date.
Oct 09 2011 17:32
Photo

Maya-chan → Kamui

Κι εσύ setακι με το Μοντεχρήστο ε? Πολύ ωραίο, welcome to the club. :gotit:
Oct 09 2011 17:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Αχα! Την ξέρω την Καλύβα βρε όπως και του Γκάλη και τους Ελαιώνες...απλώς ποτέ δε μ'άρεζαν οι κατασκηνώσεις!
Oct 09 2011 17:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenobi-sensei

Kαι καλά κάνεις! :D
Oct 09 2011 17:24