Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maffy → GhostPrince

Game σε μια μέρα δεν έχω καταφέρει. Το πιο κοντά που΄χω φτάσει είναι 3 μέρες εν περίοδω εξετάσεων 1ης λυκείου όταν έπαιξα το KH x) Και το KH2 κάπου στις 3 μέρες πήρε κι αυτό. Μετά δεν πολύεπαιζα παιχνίδια κονσόλας και τώρα τα κρατάω αργά αργά xD Κι εννοούσα 5 χαρακτήρες μαζί στην προκειμένη περίπτωση αλλά ναι και γενικά έχω πολλά ταυτόχρονα παιχνίδια 8D Σήμερα έπαιξα KH Re:Coded μετά από μήηηηνες (είχα κολλήσει σε ενά σημείο Τ.Τ) και μετα από καμιά 5αρια άχρηστες προσπάθειες πέρασα το σημείο για να βρω ένα γιγάντιο heartless να με περιμένει. Το νικάω. Μεταμορφώνεται σε Sora heartless. Το νικάω. Μεταμορφώνεται σε 3 Sora heartless. Τους νικάω. ΞΑΝΑμεταμορφώνονται σε 3 Sora heartless. Toυς νικάω. Ξανάρχεεται το γιγάντιο heartless και μαζί έρχεται κι ο Mickey και μαζί ελευθερώνουμε ένα μικρό heartless κι εκεί που περίμενα να είναι κι αυτό δύσκολο, τελικά ήταν πανεύκολο αι τελείωσα! Κι εκεί που έμοιαζε λες και τελείωσα το παιχνίδι, ο Riku ανακαλύπτει νέο κόσμο και με στέλνει -.- Σταμάτησα να παίζω >_> Κι η μελωδία του "To Zanarkand" είναι απλά υπέροχη. Είχα βρει μια version κανονικής ορχήστρας και τ'άφησα να παίζει όλο το βράδυ xD Δυστυχώς δεν είδα κανένα όνειρο με τον Tidus T.T Δεν έχω κάτσει να διαβάσω ούτε το manga ούτε να δω το πρώτο anime οπότε το άφησα. Δε με τρέλαινε να το δω έτσι κι αλλιώς xD Εγώ ξεκίνησα την τρίτη σαιζόν της Shana! Κι αν κι η δική μου σχολή ξεκινάει, πάντα ξέρω να φτιάχνω χώρο! Δεν έχει την τρελή δουλειά εκτός εξετάσεων έτσι κι αλλιώς xD
Oct 09 2011 20:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Άντε κι εσύ καλή αρχή. Χμ, χαλαρά σε όλα καλά είσαι. :3 να σαι καλά...
Oct 09 2011 20:50
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Πωωωωω,καλό πήξιμο.Εγώ ευτυχώς μπαίνω χαλαρά,την Τρίτη αρχίζουν τα Ιαπωνικά και στις 17,ίσως αρχίσει και το εξάμηνο.Οτι πρέπει για να συνηθίσω το νέο πρόγραμμμα. Περαστικά για το χέρι. :P
Oct 09 2011 20:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

A OK sorry, ο εγκέφαλος είναι λίγο fried σήμερα. Το κλάμμα φταίει... Τ^Τ
Oct 09 2011 20:33
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Όχι, απλά δεν το είχα διαβάσει εγώ. Το 28ο σχολίασα.
Oct 09 2011 20:29
Photo

Δεν ξέρω, σε ρωτάω, επειδή έκανες post στο thread και νόμιζα ότι έγραψες επειδή διάβασες κάποιο καινούργιο!
Oct 09 2011 20:24
Photo

zennith666 → GhostPrince

ΥΟ ΜAN τι λέει εδώ εγώ λιώνω λιγο WoW και animes gia βράδυ μιας και δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα !!!
Oct 09 2011 20:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Βασικά παίζει να μην το είχα διαβάσει εγώ.
Oct 09 2011 20:10
Photo

Bγήκε καινούργιο κεφάλαιο στο Ao no Exorcist?
Oct 09 2011 19:59
Photo

Warchief → eyl

ε ναι ρε συ είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει φέτος. το επεισόδιο που ενθουσίασε πολύ εμένα ήταν το 9 πάντως.
Oct 09 2011 19:57
Photo

GhostPrince → zennith666

suuup? τι γινεται? τι νεα? ;p
Oct 09 2011 19:53
Photo

eyl → Warchief

δεν θα εμπαινα καν στον κόπο να κοιτάξω το mawaru αν δεν μου το έλεγες. είμαι ακόμη στο 5ο αλλα δεν βγαίνει απο το νου μου.
Oct 09 2011 19:51
Photo

Hum, άσχημο αυτό,ολόκληρο εξάμηνο έτσι... Εμείς ευτυχώς ανοίγουμε κανονικότατα την Δευτέρα. Ώπα κάτσε, αυτό είναι αύριο. Χα χα, απλώς φαίνεται μακρυνότερο επειδή εγώ αρχίζω Τετάρτη μαθήματα -απ'της 9 το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα επίσης! Και την Πέμπτη 3-9 το βράδυ. Και μετά Ιαπωνικά. ΧΡ Μπαίνω απότομα, you know? Άσχετο αλλά με πονάει το χέρι μου, έδωσα αίμα και με τρυπήσαν κάπως ατσούμπαλα. Πάλι.
Oct 09 2011 19:13
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ναι,τρίτο εξάμηνο.Αλλά δεν το βλέπω ν'αρχίζει μ'ολα αυτά που συμβαίνουν,χθες με ενημέρωσαν πως ίσως να έχουμε κατάληψη,όταν θα αρχίσει το εξάμηνο στις 17..... Τέλος πάντων,εσείς ανοίξατε ή ακόμα είστε κλειστά ;
Oct 09 2011 19:05
Photo

Aχ, καταλαβαίνω καταλαβαίνω. Τότε αυτό που έχεις να κάνεις λογικά είναι να παρακολουθήσεις τα προηγούμενα μαθήματα. Βέβαια είναι και δύσκολο να το κάνεις! xD I know επειδή κι εγώ έπρεπε να το κάνω αλλά δεν. δεύτερο έτος?
Oct 09 2011 18:53