Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → Getekid

Τι ειδε!!?? ο.Ο:kakaka: Της αρεσε τελικα το OP?
Oct 18 2011 00:13
Photo

Vagelio → Stefi-chan

Kαι εμένα μου έκανε κόγξες το emu =_=. Τελικά είχα αγχωθεί από το δήθεν χρονικό όριο που είχε το παχνίδι και δεν έκατσα να expάρω. Με λίγα mabufu και media έπεσε μια χαρά :)
Oct 17 2011 23:57
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I]ενταξει εισαι μικρος ακομα!!θα πας!ασε που του Τοκυο θα ειναι η καλυτερη disneyland του κοσμου επειδη την εφτιαξαν Ιαπωνες!![/I]:8): [I]αχ νομιζω οτι ο αδερφος σου που δεν βλεπει ανιμε απλα δεν εχει δοκιμασει(και γιαυτο δεν κολλησε) ή δεν εχει βρει το στυλ που του ταιριαζει!!![/I] [I]οσων αφορα τους Lc5: [/I][SPOILER][I]ειδες που ο Μικου μου ειναι αντρας τελικα και απλα το συγκροτημα εφταιγε για την εμφανιση του???[/I]:himitsu:[/SPOILER] [I]Παντως εμενα μαρεσουν πιο πολυ οι an cafe και των lc5 το loveless ειναι το αγαπημενο μου!!αλλα δεν ειχα κατσει ποτε να ακουσω το deeper than fate και τωρα σου χρωσταω χαρη γιατι οντως παρατηρησα οτι ειναι πολυ ωραιο κομματι!!![/I]:riiight::moeee: [I]p.s. για τι στυλ μιλαμε??ειναι πιο πολυ action??πιο εχει πιο πολυ romance??ετσι οπως ειδα 2-3 εικονες εχω την εντυπωση οτι το 2ο ειναι καλυτερο!!εσυ τι λες??[/I]:hmmm: [I]p.s.2 αχ το ξερω..και εχω τωρα να διαβασω αγγλικα και βαριεμαι υπερβολικα!![/I]:sadist: [I]p.s.3 ελπιζω να μην ειμαι εγω αυτη που σε αναγκαζω ε?[/I]:emptyonexg1::hmmm: [I]οσοι λενε παντως αυτες τις κακιες για τους ιαπωνες και τα ανιμε ειναι που δεν εχουν δοκιμασει να δουν!!γιατι αν δουν θα κολλησουν 1000%! p.s.4 ποπο ασε με εχουν πιασει τωρα οι καταθλιψεις μου(ως κλασσικη "γυναικα-κοριτσακι" που ειμαι[/I] :P ) [I]και κοιτα τι ακουω![/I]:bahhh:[I]: [/I][SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=pf5gIC10xvU [/SPOILER]
Oct 17 2011 23:30
Photo

Stefi-chan → Vagelio

Αχ, η Yukiko... Κόλλαγε εκεί το emulator και μου πήρε πολύυυυ ώρα να την νικήσω... Γενικά τα bosses θέλουν απλά πολύ ξύλο. Αν δεις ότι κάτι δουλεύει, τότε συνέχισε μέχρι να νικήσεις. Αν δεν γίνετε, τότε γύρνα πίσω να πάρεις κανένα λέβελ Και να έχεις στρατηγική (πχ κάποιος physical attacks, κάποιος healing, κάποιος support, κάποιος magic attack. Τώρα έχεις 3 οπότε λογικά το healing θα μοιραστεί)
Oct 17 2011 22:10
Photo

Jorg → Botsun

Ε αυτά έχουμε μάθει να λέμε, αυτά λέμε. :P Ευχαριστώ πολύ. :)
Oct 17 2011 22:05
Photo

Botsun → Jorg

Ευχαριστώ... Καλή επιτυχία και σ'εσένα.Να πας χαλαρά και χωρίς αγχος! [I][SIZE=1]Πόσο κλισέ ακούστηκε ; XD[/SIZE][/I]
Oct 17 2011 21:58
Photo

Jorg → Botsun

Είδα τη συζήτηση στο group (ούτως ή άλλως κάθε φορά που επισκέπτομαι το forum, επισκέπτομαι και το group) και όλο έλεγα να ποστάρω, αλλά το ξεχνούσα. XD Καλή επιτυχία πάντως. ^^
Oct 17 2011 21:52
Photo

Yurei → hanekawa

Hatsu! Hatsu! Hatsu!
Oct 17 2011 21:49
Photo

Botsun → Jorg

Σε καταλαβαίνω και δεν περίμενα να δεχτείς,για να σου πω την αλήθεια,γιατί θυμόμουν ότι έδινες.Απλώς,θεώρησα,πως καλό θα ήταν να το ξέρεις κι εσύ.
Oct 17 2011 21:47
Photo

Jorg → Botsun

Θα περάσω Botsun, αλλά δεν το βλέπω για το RP. Πανελλήνιες βλέπεις. -.-
Oct 17 2011 21:37
Photo

Putin → papous

Είσαι ο άντρας της χρονιάς
Oct 17 2011 21:25
Photo

ryu → papous

μου εισαι ο πιο αγαπητος εδω μεσα πως τα καταφερνεις
Oct 17 2011 21:23
Photo

papous → ryu

ποιο
Oct 17 2011 21:06
Photo

papous → Putin

o papous einai pisw
Oct 17 2011 20:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Έτσι, τον ξεχωρίζεις κιόλας! Εμένα με άρεζε η Chun Lee γιατί ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που έδερναν! Χα χα, έτσι! Επειδή είδα ότι το Kenshin είναι το αγαπημένο σου manga φαντάστηκα ότι θα ακολουθούσες και τον Watsuki. Κι όντως...εγώ το είχα δει πριν πολύ καιρό αλλά έκανε update τότε πιο αργά κι από το Ubel Blatt οπότε το άφησα. Ω, ευχαριστώ. Της Kai oπωσδήποτα. Χμ, το χα δει αλλά δε μπήκα μέσα να πω την αλήθεια επειδή το attention span μου είναι τόσο μικρό που είδα ότι έχω VM και πήγα να δω εκείνο και μετά δεν πήγα πίσω. xD Θα το ψάξω λοιπόν. Μ'αρέσει που και εσύ και η Kai με κάνετε brainwash στο να διαβάσω πολλές σειρές!
Oct 17 2011 20:48