Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, Furuichi is always to the point! Ξέρει τι λέει!
Χα χα, το κατάλαβα, έτσι το πα καλέ!
Έλα μωρέ τώρα κι εσύ, μην κάνεις έτσι! Πάντως όσον αφορά το συγκεκριμένο set εγώ πολύ το χάρηκα έτσι που το είδα και γι αυτό το έβαλα κατευθείαν! δεν βλέπεις?
Ωπα, πάσο, δεν υποννόησα κάτι για τη manliness του, απλώς για το fab attire; κι ο checkered-face-sama είναι fab αλλά είναι manly!
xD Δεν ξέρω για το bossu seto πάντως αυτό που λες είναι αλήθεια και κρίμα ειλικρινά.
Oct 17 2011 17:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
But Furuichi is love!!!!! Ι couldn't help it! Και η ατάκα ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη.
Πάντως δεν την χρησιμοποιώ εναντίων σου, όντως έτσι νόμιζα.
Μπα, δεν είχε πολλή δουλειά αν αναφέρεσαι στο redraw. Απλά του έτρωγε λίγο στο πουκάμισο το bubble και έπρεπε να το σώσω κάπως. Η αλήθεια είναι πως δεν το παίδεψα και πολύ (βασικά φαίνεται ότι δεν το παίδεψα σχεδόν καθόλου αν πας πολύ κοντά στην εικόνα).
[spoiler=τι εννοώ]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/16394293_m1.jpg[/IMG]
[/spoiler]
:moeee: Λίγα λόγια για τον Manigoldo. Μπορεί να είναι fabulous λόγω της στολής αλλά είναι fabulous in a very manly way.
:kakaka: Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα υψηλή βαθμολογία γέλασα. Έχω δει καλύτερα sets να παίρνουν χαμηλότερη.
Oct 17 2011 16:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Κοίτα την πως χρησιμοποιεί τις ατάκες του Furuichi εναντίων μου...Αλλά κι εσύ τόση δουλειά, δεν ήθελα να σε βάλω σε τόσο κόπο, προς θεού! Ειλικρινά, ο Tatsuya μ'αρέσει και έτσι και αλλιώς. Η κάθε μία "εμφάνιση" έχει τις δικές τις χάρες!
Α, τα χρώματα μου άρεσαν πάρα πολύ. ^^ Σου τραβάνε το μάτι. Όχι τότο όσο ο δικός σου fabulous σκορπιός ή καρκίνος -δε θυμάμαι, ναι- αλλά και πάλι! :P Troll; πάντως σ'αυτόν που το βαθμπλόγησε το προηγούμενο setακι του άρεσε το bossu seto.
Oct 17 2011 16:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Απλά νόμιζα ότι προτιμούσες την "super pretty boy mode", πίστεψέ με θα γλίτωνα κι από τον κόπο του lame redraw που έπεσε πάνω στην εικόνα[I]!![/I]
Πάλι καλά που σ' άρεσαν τα χρώματα γιατί τα φοβόμουν είναι η αλήθεια. Πάντως δεν μπορώ να πω ότι μ' άρεσε ιδιαίτερα αλλά παραδόξως μ' άρεσε πολύ περισσότερο από του Xanxus σαν αποτέλεσμα XD
Oct 17 2011 16:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Eίναι θεϊκοοοοοοό! Τέλεια χρώματα~!
Παρεπιμπτόντως...:tensai: μη νομίζεις ότι με την pompadour δε θα μ'άρεζε...
Oct 17 2011 16:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
Το set με τον Himekawa που ήθελες
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/icon.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/Himekawa.jpg[/IMG]
Πάω να δω το pm τώρα...
Oct 17 2011 16:11
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Φτου γαμωτο δεν το ξέρω αυτό εγώ χρησιμοποιώ imageshark.Anyway κάπου πρέπεi να σου έχει link για thumbnail.Εκεί που σου δίνει και το link για την εικόνα λογικά.To link για το thumbnail άμα και εφόσον το βρεις το βάζεις όπως είναι στο ποστ σου και θα στο βγάλει πο μόνο του το εικονάκι...
Oct 17 2011 15:53
metalmusicmaniac → Deladrian
Άλλο ένα kawaii avatar! Όλα όσα έχεις βάλει μέχρι τώρα είναι :awww: ;)
Oct 17 2011 15:51
Zentsugi → Kenny
Δεν ηταν κατι συγκεκριμενο.. Μια συνηθισμενη προταση λιγων λεξεων..
Τελος παντων λιγη σημασια εχει προς το παρων, καλυτερα να μην το ζορισουμε
Oct 17 2011 15:23
Botsun → zennith666
Σε καταλαβαίνω,γιατί κι εγώ στην Σ.Τ.ΕΦ Αθηνών ειμαι,στο τμήμα Ηλεκτρονικής και τραβάμε ακριβώς τα ίδια.
Ρε,το διανοήσε να βγάζει ανακοίνωση το συμβούλιο του ΤΕΙ,η οποία κλείνει με την φράση "[FONT="]Συνεπώς, την ευθύνη για την πιθανή απώλεια του χειμερινού εξαμήνου 2011-2012 δε θα φέρει[B][U] πλέον[/U][/B] το ΤΕΙ Αθήνας".
Ούτε στο Μπαγκλαντες τέτοιες επικές στιγμές.
[/FONT]
Oct 17 2011 15:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στο photobucket σου δίνει έτοιμο link για thumbnails ως IMG thumb. Aν δεν σου το εμφανίζει ήδη, πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τις επιλογές του λογαριασμού σου.
Oct 17 2011 15:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed