Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Έχω ξάδελφο που μένει στην Γερμανια, άλλον εναν ξάδελφο (+μια φίλη) που μένει Ιταλία. Το καλοκαίρι πήγα στη Γερμανία για να κάνω μερικά πραγμάτα. Xaxaxa. :D Όταν θα φύγουν απο εκείνο το μέρος, τότε ξεκινάει το [I]επός[/I]. Έχεις να ρίξεις κλάμα...ου~~~. Πολύ drama. Ευτυχώς που το group που το μεταφράζει, άρχισε να βγάζει πιο γρήγορα τα chaps.
Oct 18 2011 12:19
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Actually 4chan.org is stupid. You know what,you should ask Kenny to explain us about 4chan.
Oct 18 2011 12:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

B-b-b-but that's the problem; I didn't get it...:iyaaa: I'm stupid~what was it? 4chan.org is stupid? :hmmm:
Oct 18 2011 12:16
Photo

Κι εγώ μην νομίζεις,σήμερα είπα να μπω για να δω τι είναι το /a/. Απ'οτι κατάλαβα,κάποιος Anonymous ποστάρει μια άκυρη εικόνα και περιμένει comments,απ'τους υπόλοιπους Anonymous. Μην ρωτήσεις τι νόημα,έχει όλο αυτό.......:uhh: But,you missed the point of the VM....
Oct 18 2011 12:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Duuuuuuuuude; το μικρό έχει αρχίσει να μου την δίνει άσχημααααααα! Και what the hell is this all "Rugi-sama" και "Rugi-sama"? Πες μου ότι το ξεπερνάνε κάποια στιγμή...
Oct 18 2011 12:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ehhhh? Άμεση απάντηση ποιανού? (δεν έχω μπει σχεδόν καθόλου στο εν λόγω site, μη βαράς Τ^Τ)
Oct 18 2011 12:04
Photo

Ύστερα από μίνι σαφάρι στο /a/: [B][IMG]http://images.4chan.org/a/src/1318931354384.jpg[/IMG][/B] κι η άμεση απάντηση: [SPOILER][B][IMG]http://images.4chan.org/a/src/1318931367654.jpg[/IMG][/B] [/SPOILER] :hihi2:
Oct 18 2011 12:00
Photo

ryu → Hazuki

Εγκάρδιες ευχαριστίες.
Oct 18 2011 10:31
Photo

Hazuki → ryu

Nice avatar/sig! :P
Oct 18 2011 10:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

^^ Και γιατί όχι άλλωστε? Είναι φοβέρη! xD Wooow; από Γερμανία? Έμενες εκεί παλιά ή έχεις μόνο συγγενείς? Αχ, θα θελα να έχω κι εγώ κανέναν έξω να πηγαινοέρχομαι ευκολότερα... :oo: OMFG! Καημένα παιδάκια τι παιρνάνε??? Μέχρι τώρα -και είμαι μόλις στο 5- έχουν τραβήξει τα πάνδεινα! Απαπαπα, τα λυπάμαι καλέ! Και πάνω που είπα τον πήγα εκείνον τον τύπο που τους πήγε σε εκείνο το σπίτι...
Oct 18 2011 10:16
Photo

Anelis → Yo! Master

[IMG]http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2011/10/Lannister-Always-Spays-His-Pets.jpg?cb5e28[/IMG] Άρχισα κ εγώ να διαβάζω τα βιβλία. Ψήσου να κάνεις κανά θρεντ μιας και είσαι πιο σχετικός! ~Μήπως θα πας Essen;
Oct 18 2011 09:32
Photo

Bumble → metalmusicmaniac

Oct 18 2011 09:04
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Και εμένα μου άρεζε η Chun Lee, μετά τον Ryu και τον Ken βέβαια. xD Το Kenshin είναι το αγαπημένο μου manga, ο Watsuki o αγαπημένος μου manga-ka...so yeah. Φέτος αγόρασα και όλα τα volumes του Busou Renkin αλλά τα αφήσα στην Γερμανία. Θα μου τα φέρει ο ξάδελφος μου το χειμώνα (το ελπίζω :P). Δε ξέρω για την Kai, εγώ θέλω πελάτες στο topic του Sidooh! :P Όχι τώρα σοβάρα, αφού σου αρέσει το Gamaran τότε δεν βρίσκω το λόγο να μην σου αρέσει και το Sidooh, άσε που έχει 2 φοβερούς πρωταγωνιστές + δεν έχει μεγάλους διαλόγους. Άμα θυμάμαι καλά σε 1-1.30 ώρες είχα διαβάσει 63 chaps.
Oct 18 2011 02:05
Photo

Napster → Kai

Άνα μπράβο. Αλλά πρώτα ας βγάλουν eng. subs και μετά βλέπουμε και τις special editions. xD Πάλι καλά δηλαδή που δεν βλέπω anime βασισμένα σε comics. :D Εντάξει, μην νιώθεις άσχημα. :P Και 'γω όταν κατέβασα την πρώτη ταινία, έκανα 2 μήνες για να την δω γιατί δεν πίστευα ότι θα μου άρεσε αλλά τελικά είναι στις top 5 j-movies μου τώρα. Αχχχ πρέπει να συνεχίσω και το manga του κάπoτε. :/
Oct 18 2011 02:00
Photo

redgar → LuluChan92

Καλησππερα. Ενδιαφερομαι για τα τα marvel που ποσταρες. Μενω στον γερακα(αθηνα) βολευει να συναντηθουμε καπου εκει για να μου τα δωσεις?
Oct 18 2011 00:49