Community Status Updates
Kai → Napster
Αααχχχ.... Άτιμη κοινωνία. Δεν θα πάρει Limited Edition/OVA και 2 ταινίες; Τότε όλοι θα κλαίνε που δεν αναγνώριζαν την αξία του.
[url=http://myanimelist.net/character/39556/Kikyo__Mikage]This one[/url]. Δεν είναι τελειώμένο bishonen, αλλά σε σχέση με τους άλλου χαρακτήρες....
Μεεεχ... Αμάν. Πλάκα-πλάκα τις ταινίες του Crows ακόμα να τις δω. Τις κατέβασα στο pc και ήταν πολύ μεγάλες να τις περάσω στον εξωτερικό για να τις δω... και ναι μέχρι τώρα που μιλάμε δεν είχα σκεφτεί να τις σπάσω σε zip XD Έχω το fail στο αίμα μου. Οπότε θα τις τιμήσω σύντομα μάλλον... επιτέλους...
Oct 17 2011 20:35
Napster → Kai
Yeap, ένα απο αυτά είναι και το manly-θρυλικό anime Sengoku Paradise με τους badass characters.
Bishonen...bishonen...bishonen...Μα ποιό είναι το bishonen? xD
Αχχ το Examurai. Δυστηχώς μέχρι το 6ο επεισόδιο έχει μεταφραστεί. Δεν υπάρχουν subzzzz! ~_~ Ωραίο είναι, θυμίζει Samurai Champloo (βάλε + sci-fi μέσα), έχει τους cool characters και αρκετούς μάλιστα και ωραίες μάχες. Βέβαια είναι ο ίδιος manga-ka που έχει κάνει το Crows (Zero), μπορεί να δοκιμάσω το manga.
Oct 17 2011 20:23
Kai → Napster
Aκόμα χειρότερα για εσένα δηλαδή.
Δεν σου φτάνουν ήδη αυτά που βλέπεις δηλαδή XD Θέλεις κια άλλα. Φαντάζομαι ένα από αυτά που περιμένεις είναι το έπος Sengoku Paradise που δε θέλει κανείς να μοιραστεί μαζί μας. Βγαίνουνε τέτοιες σειρές κι εμείς μένουμε σε άλλες του πεταματού.
Χαχαχα, δεν είχα δει ποτέ την εικόνα του. Πετυχημένη πάντως. Το θεϊκό είναι που μέσα στους ελάχιστους χαρακτήρες που έχει χαρίσει τη φωνή του, έχει κι ένα bishonen. Kανένας δεν ξεφεύγει τελικά.
Ναι! Το Examurai Sengoku. Διάβασα που λες την υπόθεση στο MAL αλλά δεν μου λέει και πολλά. Είναι καλό πάνω-κάτω; Τι παίζει; Είδα πως είναι και σχετικά μικρά τα επεισόδια.
Oct 17 2011 19:34
Napster → Fallen_Mpougatsa
Χεχεχε. Εγώ στην αρχή Ryu τον έλεγα. :P Απο SF μου αρέσει ο Ryu αλλά λατρεύω το theme song του Ken. Και του Ryu είναι καλό αλλά σαν του Ken δεν...
Το manga το Drifters? Lol, προχθές κατέβασα μερικά chapters και το βραδάκι θα το αρχίσω. Αυτό θα πει τύχη. :P
Nice set. Το δικό μου είναι απο το Sidooh. (άρχισε το!):hypno: Απο τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει. Κρίμα που δεν το διαβάζουν πολλά άτομα εδώ και δεν έχει κίνηση το topic που έκανα για το manga. :(
Oct 17 2011 19:04
Napster → Kai
Yeap, ένταση, αγωνία όλα! Άσε που έχω υψοφοβία. :P
Και 'γω άρχισα περισσότερα anime απ' όσα είχα υπολογίσει. Άσε που ακόμα δεν έχω βρει eng. subs για άλλα 2 anime που άρχισαν αυτή τη season.
Πάντως πολύ τζογαδόρος ο seiyuu του Kaiji.
Δύσκολα μου βάζεις τώρα. Χμμμ...anime έτσι? Το Capeta? Onigamiden? Examurai Sengoku?
Oct 17 2011 18:59
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ω, μ'αρέσουν οι ιδέες που έρχονται έτσι! Κάτσε, συνέχεια από PMs.
Oct 17 2011 18:57
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Κάτι είδα στον ύπνο μου και μου άρεσε.Καλό σημάδι,διότι αυτό σημαίνει πως το υποσυνειδητό μου κάνει αυτό που δεν κάνω συνειδιητά XD
Kάθε ιδέα καλοδεχούμενη.
Oct 17 2011 18:54
Lol, too bad, το έβαλα ήδη. Εξάλλου, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον χαρακτήρα μας από τώρα? Εσύ σκέφτηκες κάτι για τη σύσταση της οικογένειας αλήθεια, ή θες να σε βοηθήσω? ^^
Oct 17 2011 18:47
Απάντησε,το Ματωμένο Διαμάντι και μάλλον φάγαμε Χ [SIZE=1](πάλι)[/SIZE].....
Λέω,πρώτα ν'αρχίσουμε και να δούμε πως τσουλάει κι αν είναι,πιο μετά, χώνουμε και τα σογια μας.
But first,let's keep it simple.
Oct 17 2011 18:44
Χα χα, μην ανησυχείς bossu, η Hilda είναι κουκλάρα anyway! Παρόλαυτα, έχω να προτείνω είτε όλοι να βάλουν και τα άλλα τους μισά στο RP ή να θεωρήσουμε ότι δεν έχει κανείς αλλιώς περιπλέκονται τα πράγματα. Λες να το κάνω θέμα? Μπορεί μερικοί να μην έχουν καν! Χμ...
Ναι και η Dorothy και ο The_Truth έχουν μείνει. Πάω. Αν είναι δήλωσε κι εσύ.
Oct 17 2011 18:38
He's not that pretty you know.....:emptyonexg1:
Tespa,αντε σιγά-σιγά να μαζευόμαστε.
Μέχρι τώρα είμαστε 5 και περιμένουμε jorg και D. να απαντήσουν...
Oct 17 2011 18:24
Fallen_Mpougatsa → Kai
Exactly! :thatsit: Και δε μπορείς να πεις, το χω βγάλει και φιρμάνι στην υπογραφή -θα το βαζα κάτω από το username αλλά είπα να αφήσω το Pestoallagenovese Sun G.- ε ε ε ε?
Αχα! Ναι καταλαβαίνω, καταλαβαίνω τώρα, φοβάται ότι οι άλλοι αμέσωε θα φοβηθούν τον ανταγωνισμό και θα λακίζουν με το που τον βλέπουν.
Το τσίρκο το τσίρκο, λατρεύω το τσίρκο~! *ατάκα από τα ζουζούνια, αναμνήσει~ς!*
Oct 17 2011 17:17
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Ε, husbando είναι αυτό όπως να το κάνουμε. Αν δεν βάλεις αμέσως "φορεσιά" με τον husbando σου με ποιον θα βάλεις;
:hero: To fabulous attire υπάρχει για να μην ξεχειλίζει manliness, κατάλαβες;
Ο Checker-face σαν ιδιοκτήτης του Τσίρκου όφειλε να είναι έτσι.
Oct 17 2011 17:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed