Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ε, όσο να ναι είμαστε και Έλληνες δεν έχει πολλές διαφορές από τον δικό μας τον τόπο...ίσως γι αυτό και σου φαίνεται έτσι! Χε χε, το σταμάτησα στο 41΄ είπα να μην το διαβάσω όλο αμέσως αν και μου άρεσε αρκετά μέχρι τώρα. Ίσως και γι αυτό, για να χω κάτι να κάνω κι αύριο που κανονικά έπρεπε απ'τις 9 το πρωί να μαι στη σχολή αλλά...απεργία βλέπεις και σπίτι. Πάντως εκεί που ο μικρός είδε το τραίνο και ήταν "Το θέλω" λέω από μέσα μου..."Ωχ...!" xD Αλλά εντάξει μωρέ τώρα για κάποιον λόγο δε με τη σπάει πάρα πολύ. Με φαίνεται και πιο παιδί, πιο της ηλικίας του. Α ναι! Πώς λυπήθηκα τον άλλον που έχασε και την κοπέλα/φλερτ του...
Oct 18 2011 20:31
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Σιγά την Ιταλία. Δεν έχει τίποτα το ωραίο. Καλύτερη είναι η Γερμανία. xD Ωραία, καλά πας. Ο μικρός Gen θα γίνει ένας wannabe badass αργότερα. :P Καλός είναι ο μικρός αν και προτιμώ τον αδελφό του.
Oct 18 2011 20:10
Photo

Anelis → Yo! Master

Γι αυτό στο λέω σαν ιδέα, γιατί νομίζω ότι θα κάνεις καλή παρουσίαση που θα προτρέψει και τους υπόλοιπους να γράψουν τις απόψεις τους ;) Ναι ξέρω πάνω-κάτω ποιοι θα πάνε από εκεί, σε ρώταγα γιατί θα πάει κ ο μικρός XD
Oct 18 2011 16:48
Photo

metalmusicmaniac → laiste

Λογικόν :) Πιστεύω ξυλιάσατε από το κρύο τέτοια εποχή :P
Oct 18 2011 16:41
Photo

laiste → metalmusicmaniac

Xoxoxoxo!! Nαι ~~ τέλεια ήταν. Λεω να ξαναπαω αλλα τον Μαιο
Oct 18 2011 16:32
Photo

plotolp → mayumi_chan

Μακάρι! Από το στόμα σου και στο θεού το αυτί. Και εννοείτε πως θα είναι η καλύτερη, αλλά και να μην είναι who cares? αρκεί που θα ήμαστε στο Τόκιο!:riiight: Και τα δύο group είναι πολύ καλά απλά εμένα μου άρεσε λίγο παραπάνω ο ήχος των lc5. Δεν αμφέβαλα για τον ανδρισμό του Miku:D, αλλά η διαφορά του στυλ των δύο συγγραμμάτων είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Αλήθεια εσένα πως σου αρέσει πιο πολύ ξανθούλης η μελαχρινούλης? Ανέβασα και εγώ με την σειρά μου (όπως υποσχέθηκα) καινούργιες φωτογραφίες στο group που φτιάξαμε. Ελπίζω να σου αρέσουνε:ureshii:. Αν βρω και καμία άλλη ωραία φωτογραφία την ανεβάζω πάραυτα. Επίσης αν σε ενδιαφέρει πέτυχα αυτό το site για να κάνεις download τα άλμπουμ των lc5. ([URL]http://ohinasama.wordpress.com/2010/09/17/discography-lc5/[/URL]) Τι έγινε τελικά στην σχολή σου εχθές? Ξεκινήσατε μαθήματα ή έχετε ακόμα κατάληψη:hmmm: p.s Κοίτα, έχοντας δει το πρώτο επεισόδιο από το καθένα έχω την αίσθηση πως το Guilty Crown είναι πιο πολύ action και φέρνει λίγο σε code geass χωρίς να ξέρω όμως αν θα έχει εξίσου καλό σενάριο. Από σχέδιο και μουσική πάντως σκίζει. Στο Mirai Nikki από την άλλη μου άρεσε περισσότερο το σενάριο και νομίζω πως είναι πιο romance από το άλλο μίας και η πρωταγωνίστρια ερωτεύεται τον πρωταγωνιστή από την αρχή (πέφτει και φιλί ;)) p.s2 Δεν με αναγκάζεις με κανέναν τρόπο! Πραγματικά χαίρομαι να συζητάω μαζί σου:) p.s3 Γιατί βρε εσύ έχεις καταθλίψεις? Έγινε τίποτα και στενοχωρήθηκες? Άκου ένα ωραίο τραγουδάκι μπας και ανεβείς λίγο. [SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=MjeF5nBvaxg&feature=related[/SPOILER] Το πέτυχα εχθές και το έχω ακούσει καμία δεκαριά φορές. Τα παιδιά που το λένε δεν είναι οι κανονικοί τραγουδιστές αλλά το λένε πολύ όμορφα. Μακάρι να ήξερα να παίζω και εγώ έστω και λίγη κιθάρα:bahhh:
Oct 18 2011 16:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Oh...sorry, δεν ήξερα. Καλά λοιπόν, δε θα το ξαναπώ αυτό σε σένα! xD E he he...εντάξει, δεν είμαι και τόσο σκληρή...
Oct 18 2011 15:56
Photo

Yo! Master → Anelis

Χαχα, καλό! Πιο σχετικός μεν, αλλά τα έχω διαβάσει & πει τόσες φορές ήδη προσωπικά που θα ήθελα να δω τι έχουν να πουν κάποιοι άλλοι, καινούργιοι περί του θέματος. ;) Κάτι φιλαράκια & κάποια παιδιά από τον ΕΣΠΑΙΡΟ θα πάνε Essen. Εγώ το σκέφτομαι για του χρόνο (γιατί 3 φορές στη σειρά ΗΠΑ είναι κάπως ακριβούλι).
Oct 18 2011 15:40
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

τη λέξη "άτιμος" τη χρησιμοποιούμε μόνο για να χαρακτηρίσουμε τους yuri mangaka που τρολαρουν μέχρι κ για 40 συνεχόμενα chapters. please rephrase. τώρα στ θέμα μας: γκουχ..γκουχ *καθαρίζω το λαιμό μου* Damm you (invader zim στυλ)! Damm you earthlings, που μέρες που βρήκαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να κάνουν απεργίες! εδω ο/η fallen angel itachi χάνει τον κόσμο! αφου ήρθες που ήρθες, be gentle ...
Oct 18 2011 15:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Είδες τα άτιμα? Όταν τα χρειάζεσαι τότε πάνε και χαλάνε. Πρόσεχε με εμένα εκεί μην κλείσει η πόρτα πάνω σου... ...Και τώρα ξέρεις τι σχέδια έχω για σένα.
Oct 18 2011 14:59
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

O M G ! ! ! are you already here? τα panic room όταν τα χρειάζεσαι ... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (^_^)
Oct 18 2011 14:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

[QUOTE]"Fallen_Angel_Itachi" ok, τo σημείωσα. fallen angel itachi εδω, eyl 500 km μακρια. περιοριστικά μέτρα![/QUOTE] Problem? [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/troll-face-meme.png[/IMG][/SPOILER] Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, αν θες...μείνε μακρυά μου. :kakaka:
Oct 18 2011 14:02
Photo

LuluChan92 → redgar

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα που είναι ο Γέρακας, παρόλο που έχω ακούσει για την περιοχή... Επειδή εγώ μένω Πειραιά γίνεται να συναντηθούμε Σύνταγμα-Μοναστηράκι που έχω αρκετά εύκολη πρόσβαση???
Oct 18 2011 12:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Oh I'm jealoussssss~! Και θέλω να πάω Ιταλία! Γερμανία έχω πάει, όμως μόνο σε μια πόλη. Εξαήμερη οπότε... Χμ...άντε εντάξει. Το έχω ήδη φτάσει στο 33-34 και αν και ακόμα με τη σπάει αφάνταστα ο μικρός Gen αλλά εντάξει, οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι αρκετά καλοί και το όλο το στήσιμο μ'αρέσει...οπότε άλλη μια ψήφο εμπιστοσύνης για τώρα.
Oct 18 2011 12:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Oh,OK... xD I shall my dear boss, I shall...
Oct 18 2011 12:32