Community Status Updates
Zentsugi → Yotsuba-chan
Μην ανησυχεις για το spam. Αν σε ενοχλει, μπορεις να κανεις edit το post και να προσθεσεις κατι που θες. Εμενα προσωπικα ομως δεν με ενοχλει either way.
Δεν απορριπτω κατευθειαν τα anime που ειναι στυλ girlfriends and co. αλλα ξερω περιπου τι να περιμενω, οχι απαραιτητα ως story αλλα ως οπτικοακουστικο στοιχειο.
Οσο για το Magic: The Gathering, ειχα μεγαλο κολημα απο το γυμνασιο μεχρι και τις πρωτες ταξεις του λυκειου οπου και σταματησα να ασχολουμαι αφενος λογω των χρηματων που απαιτουνταν και αφετερου γιατι δεν ασχολιοταν κανεις αλλος γνωστος μου.
Να σου πω την αληθεια δεν πεταξα καμια τραπουλα ομως, τις εχω ακομα. Η πιο παλια που εχω πρεπει να ηταν απο τη σειρα Ravnica, αν και η μακραν αγαπημενη μου ηταν η Sliver Rebrth. I just love those Slivers. Παντα νικουσα :P .
Δεν ξερω τωρα αν καταλαβες γιατι μιλαω καθως αυτες ηταν αρκετα παλια.
Nov 09 2011 20:04
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Σωστά, 92. Εσύ 87; Είναι της Tasmania Berlin.[S]Οι διάβολοι[/S] τα γατάκια της Τασμανίας, προβιβάστηκαν κάποια στιγμή το 60 για να έχει μια ομάδα στην 1η κατηγορία το δυτικό Βερολίνο, για πολιτικούς λόγους κτλ. Έσπασαν όλα τα αρνητικά ρεκόρ, σε μία χρονιά. [url]http://en.wikipedia.org/wiki/SC_Tasmania_1900_Berlin[/url] . Μόνο στο ρεκόρ παράξενων ατυχημάτων είναι δεύτεροι πίσω από σένα :hihi2:. Είναι ένα ωραίο άβγαταρ, συνώνυμο της επιτυχίας και της επιβράβευσης :8)::hero:. Αν και ίσως θα 'πρεπε να βάλω εσένα:kakaka:.
Nov 09 2011 19:28
Fandom → Zentsugi
Τς τς τς υπάρχει και στο thread :p Αν έκανες add κανέναν Fandom δεν είμαι εγώ . Shadowdrizzt είμαι . Btw πες μου ποιο είναι το name σου για να πατήσω accept .
Nov 09 2011 19:17
sakuJo → Shevliaskovic
καλα αν το παρουμε ετσι...
δυτικη αττικη....διοικητικα ανηκω στον πειραια:P
εσυ απο που;;
Nov 09 2011 19:02
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Nαι γιατί εγώ έχω κάρτα! xD Παρασκευή δε μπορώ πρωί αλλά το Σάββατο σίγουρα για μένα! Να σε πω τι! Θα συνεννοηθώ κάπως και θα σε πω αύριο, ΟΚ?
Nov 09 2011 18:56
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
A, είσαι του '92? Χα χα, καλά καλά ηρέμησε πλάκα έκανα! Ω έλα! Χμ...ποια μπορεί να είναι?
Nov 09 2011 18:54
Yotsuba-chan → iristella
[QUOTE=iristella;541684]Ο χαρακτήρας του thread είναι να ζητάμε προτάσεις ή να δίνουμε προτάσεις σε κάποιον που έχει ήδη ζητήσει όχι να προτείνουμε anime στο άσχετο. Έχε το υπόψιν Yotsuba-chan. :)
[/QUOTE]
Συγγνώμη και ευχαριστώ για την συμβουλή. Ειμαι πολύ καινούρια εδω και δεν ειμαι σίγουρη για πολλά πραγματα :)
Αν δεις και κάνω κάτι λάθος, μίλα :Ρ
Nov 09 2011 18:07
Yotsuba-chan → Kaidou
Χμμ... Αν μου επιτρέπεις να προτίνω πιθανοτατα θα σου άρεσε το Buso Renkin όπως και το Bakuman ( είναι Shonen Jump και τα δυο και το Bakuman είναι απο τους δημιουργους του Death Note ). Το Buso Renkin έχει κυριως δράση και μάχη και είναι πιο παλιο και completed ενώ το Bakuman είναι με δυο mangaka, slice-of-life και on-going :) (αν δεν τα ξερεις ηδη xP)
Nov 09 2011 17:57
Kaidou → Yotsuba-chan
Γενικοτερα δεν το επιδοιωκω και πολυ.Βλεπω δηλαδη οτι μου γυαλισει το ματι,και συνηθως μου γυαλιζουν τα shounen :P
Nov 09 2011 17:30
Yotsuba-chan → Kaidou
Οταν επιστρεψω τοτε θα ερθω να σε βρω και να σε χαιρετησω ^.^
Αφοτου εχω βρει το One Piece φυσικα και έχω γινει θρύλος xD χιχι
Βλεπω, κυριως mainstream anime παρακολουθεις ε? Η απλα αυτα ειναι τα αγαπημενα σου? :)
Nov 09 2011 17:26
Yotsuba-chan → Kaidou
Ναι lol :) Αν και απο εκεί έφυγα στα 17 μου περιπου για να γυρίσω τις θάλασσες και να βρω το θρυλικό One Piece. xD Αυτη τη στιγμη ειμαι στο New World, στο νησι Raftel. :Ρ Το One Piece υπαρχει!!!
χαχαχα :)
Nov 09 2011 17:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed