Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Χμμ...ναι το γνωρίζω. Νομιζεις οτι είναι τυχαίο πως γράφτηκα τώρα στο forum ενω το γνωρίζω 3-4 χρονια; Φυσικα και οχι. Φήμες είχαν αρχίσει να διαρέουν xD Κριμα που το αφησες.. Αν περασεις ποτε απο Αθηνα πες να συναντηθουμε σε καμια Καισσα και ας παιξεις με το παλιο σου Deck ^.^ Type 1 FTW Λολ, ναι, προφανως τα έχω ακουστα και τα 2 και δεν ειχα σκοπο να τα δω αλλα τωρα με εψησες xPP ps. να σου πω ρε συ, όταν είχα ξεκινήσει να δω το ''kara no kyoukai'' , συμβουλευτηκα οπως παντα πρωτα την αγαπητη wikipedia και δεν με ενημερωσε καθολου για το ''Kara no Kyoukai: Epiloque'' και το ειδα στα watched σου πρωτη φορα και ημουν wut. Τι εστι; :S
Nov 10 2011 03:26
Photo

OdyMonaxos → Yotsuba-chan

Kintama τότε. Κοίτα, προσωπικά δεν είμαι hardcore φαν της ιαπωνικής κουλτούρας. Και είμαι και κάπως επιλεκτικός. Δεν έχω ψαχτεί πολύ, απλά μ' ενδιαφέρει να βρω κάτι καλό. Ε, το Gintama μ' αρέσει. Πολύ. Mainstream ή όχι, με κέρδισε. Γούστα. Εσύ τι προτείνεις να διαβάσω; Κάτι πολύ καλό; (Μόνο όχι yaoi, παρακαλώ.) Επ' ευκαιρία, πως σε λένε, που ζεις, με τι ασχολείσαι etc
Nov 10 2011 03:22
Photo

Yotsuba-chan → GhostPrince

LOL, gomen, Επλιζω να μην παρεξηγήθηκα ^.^ Το καταλαβαινω αυτο με τα greeklish και εγω γράφω αργα σαν αναπηρο για να γραψω σωστα xP Ναι, εγω η αληθεια ειναι πως αργησα να μαθω τι εστι ανιμε (στη σχολη πια) , και οταν εβλεπα μικρη (οπως ολοι στη τηλεοραση) δεν το πιανω γτ δεν ειχα ιδεα τι εβλεπα xP Απλα οτι μου αρεσαν. Τα λεμε mate! Ασε, και εγω θα επρεπε να κοιμηθω γιατι σχολη αυριο, αλλα δεν βαριεσαι... :3
Nov 10 2011 03:20
Photo

Getekid → Yotsuba-chan

Εγώ 5ο, και ελπίζω σε 1,5 χρόνο να τελειώσω... βλέπουμε όμως :sadist: Αθήνα είσαι ή κάπου αλλού; Επίσης κοίταξα το profil σου και ψιλοτρόμαξα: Παίζεις Magic TG (εγώ το έχω αφήσει...), ακούς power metal, και έχεις στα αγαπημένα σου One Piece, Code Geass [B]και Clannad[/B]!!!:blurah5: Εγκρίνω :riiight:!!!
Nov 10 2011 03:13
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Τι ευχαριστεις? Ενα community ειμαστε.. Επιφανειακα τουλαχιστον γιατι.. *ahem* δεν ξερω αν πρεπει να στο πω, γιατι διακινδυνευω πολλα, αλλα [SPOILER]Υπαρχουν σχεδια για world domination απου τους mods[/SPOILER] Ελπιζω να κατανοεις τη βαρυτητα της παραπανω πληροφοριας και να μην διαρευσει παραπερα. Jokes aside, πλεον δεν εχω αυτο το κολλημα με το Magic: The Gathering ωστε να ξαναρχισω να ασχολουμαι μιας και απαιτει αρκετα λεφτα. Ασε που ακομη να βρω καποιον που να ασχολειται. Οσο για τη φιλοσοφια, οτι ενα κακο anime ειναι καλυτερο απο κατι αλλο, θα σου την καταριψω με 2 σειρες. Δες τα: 1) School days και 2) Gilgamesh και πες μου αν δεν μετανοιωσες την ωρα και τη στιγμη που τα αρχισες (και αν το κανεις μην με βρισεις μετα, δεν θα φταιω εγω :P)
Nov 10 2011 03:06
Photo

GhostPrince → Yotsuba-chan

lol xDDD και wtf?? ισος να φτε η νυστα...και το οτι εχω συνι8ησει περισσοτερο τα greeklish(fuckin msn) :sigh2: Ελληνας ειμαι....δν εχω καμια σχεση απο καπου xDD και ναι, γτ οχι? :P τουλαχιστον αν με το καλο βγαλω κν short film ποτεε με το καλο XDD ναι εχω μια "ψυχωση" απο μικρος....μ'ολα τα ανιμε/game/cartoon κιολο το συμφερτο :P anyway....τι αλλα? ...τα λεμε αυριο βασικα, γτ ειμαι πσυλο πτωμα >.<
Nov 10 2011 03:06
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

-.- Seriously mate? Gintama? Όλοι του mainstream είστε πια εδω μέσα.. xD Ναι, άργησα να συστηθώ, δεν είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο apparently ακομα και σε forum. -.-'
Nov 10 2011 03:04
Photo

Yotsuba-chan → Getekid

Ααααχ... Τυπικά 3ο έτος.. Απο μαθήματα άσε όμως.. Φέτος ξεκίνησα εντατική παρακολούθηση.. Εσυ σε ποιο είσαι; Ναι κριμα, δεν τη προλαβα τη προηγούμενη σου. Αλλα έχουμε μέλλον εδω :Ρ Θα τη δω κάποια στιγμή xD
Nov 10 2011 02:59
Photo

Zentsugi → Fandom

Σε εκανα add, αλλα ειδα στο match history σου οτι το τελευταιο ηταν τον Ιουλιο. Μαλλον εχει prob το list, αλλα ετσι για να σιγουρευτουμε σε ποιον server εισαι?
Nov 10 2011 02:55
Photo

Yotsuba-chan → GhostPrince

Lol, τώρα είδα την anime list σου. EPIC. Ακόμη στα λίγα είμαι εγώ αλλα έχω ξεκινήσει πρόσφατα σχετικά. =/ Αλήθεια, πως και το ελληνικό δεν το έχεις καθόλου ενω στα Αγγλικα σε είδα άψογο; Μας είσαι απο κάπου; (ελπίζω χωρίς παρεξήγηση, περιεργια/ενδιαφέρον :$ ) Ναι, ευχαρίστως να με κράταγες ενήμερη για τη δουλειά σου, με ενδιαφέρει πολυ ^.^ PS. το ταλεντο δεν ειναι το παν, αν και ναι, μαλλον το εχεις χωρις να έχω δει και πολλα. Με αρκετη δουλεια παντως και με το να σ αρεσει αυτο που κανεις (που εσένα είναι ολοφάνερο οτι σ αρεσει) γινονται θαυματα. :)
Nov 10 2011 02:54
Photo

Αυτό δεν το 'χα προσέξει. Good point, as pointy as the tip of thy blade. Άργησες να συστηθείς όμως. Κοπέλες με κατάνες που δεν συστήνονται, δεν τις λέμε κοπέλες αλλά άγριους γορίλες (ναι, μια μίνι αναφορά στο Gintama).
Nov 10 2011 02:48
Photo

Getekid → Yotsuba-chan

Ω, ναι, δικός σας!! :ureshii: (Έπρεπε να δεις και την προηγούμενη υπογραφή μου :hehehe:!!) Κι εσύ μαθηματικό, λοιπόν... τι έτος;;
Nov 10 2011 02:47
Photo

GhostPrince → Yotsuba-chan

καλα ναι, αλο αυτο...και γω 8υμαμαι...ειδικα τοτε 3τη λυκιου...ολοι κιταγανε να πανε καπου που να χει "επαγκελματικη αποκατασταση"...no dreams..no life...και τωρα ετσι οπως σκατω8ηκε το κρατος...που ειναι η αποκατασταση...8α 8ελα να το δω(οταν φτασει η γενια μας να ψαχνει γ δουλια...να δω κ πως 8α μαστε τοτε) XD anyways...καλα σε βρησκω αμα σ'αρεσουνε ^^ τα μα8ηματικα ειναι αλη ιστορια εντελως...που οντος πρεπει να το χεις και να σ'αρεσει...ελαχιστους ξερω που το χουν εκι βεβαια :P αντε καλη τυχη με τη σχολη...εγω απτην αλη τετια μα8ηματα δν τα παλευω XD and thanks ^^ χαιρομαι που σ'αρεσαν, αν κιεινε καπως 'παλια' τα συγκεκριμενα XD 8α σ στελνα κ κν 3D αν η8ελες να δεις...αλλα δν εχω ανεβασει και τπτ ακομα :P και ναι αστα...ο τομεας που χω επιλεξει 8ελει οντος...επιμονη και ψαξιμο ^^ (about talent...I hope I already have that...at least at some point) XD
Nov 10 2011 02:44
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

Χαχαχαχα!!! ... Ατάκες... :hihi2: Καλώς σας βρήκα. (αν και apparently εγώ είμαι πιο παλιά από σένα) :kakaka: Have fun
Nov 10 2011 02:42
Photo

Για τις βρισιές υπάρχει το πολύ απλό κόλπο: "Είμαι μια τεμπέλα του ******, όποιος moderator το δεί, να μην το σβήσει, αλλά να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου. Χθες, καθώς περπατούσε στο δρόμο, του έπεσαν κάτι λεφτά. Θα χαρώ πολύ να του τα επιστρέψω." Μου πλασάρεις τις παρθένες του παραδείσου; Άρα καλά κατάλαβα πως θες να με στείλεις στην αιωνιότητα!!! Καλώς ήρθες ρε!!!
Nov 10 2011 02:34