Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Α, ωραία! Μόνος στην ξενιτιά! Εγώ συναδέλφισσα φοιτήτρια όντως, αλλά εδώ, Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα. ΑΠΘ, Πολιτικές Επιστήμες. Εσύ?
Άκυρο γεγονός αλλά κάθε φορά που βλέπω το username σου μου θυμίζει τον Οζυμανδία! xD
Νοέ 08 2011 23:04
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Αν το παρει πάνω της η Δώρα ή η Κai μας βλέπω μακαρίτες.......:zetsubou:
Νοέ 08 2011 23:04
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πάλι καλά...γιατί άλλα 10€ θα φεύγανε χωρίς λόγο! Θα περάσω κάποια στιγμή να την πάρω.
Νοέ 08 2011 23:02
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Οκ, αν είναι και ong, θα τ αρχίσω σύντομα. Ενδιαφέρον φαίνεται. Και ναι , μόνος μου μένω, η οικογένεια είναι Ελλάδα. Εσύ; Συναδέλφισσα φοιτήτρια; Που, αν επιτρέπεται;
Νοέ 08 2011 22:53
Kai → Fallen_Mpougatsa
Lol, την βρήκα σήμερα το πρωί και αναρωτιόμουν από πού μπορεί να είναι. Δεν πήγε το μυαλό μου. Εδώ είναι πάντως, δε χάθηκε.
Νοέ 08 2011 22:50
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kai...Μήπως εκεί πίσω από την πόρτα που έπεσε το κινητό μου είδες τη γραφίδα από το κινητό? Γιατί την έχω χάσει και δεν ξέρω που μπορεί να είναι!
Νοέ 08 2011 22:48
Ha ha, ευχαριστώ πολύ για τις καλές σου ευχές! Πω πω σε φασίνα σε πετυχαίνω ε? Ζεις μόνος σου απ'ότι κατάλαβα?
Είναι από Fate/Stay Night και το prequel του Fate/Zero (ongoing as we speak). Είναι η Saber. Awesome character!
Νοέ 08 2011 22:47
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Τα διάβασα. Στην αρχή μου φάνηκες και λίγο βάλτη, στις ιστορίες [S]από την κρύπτη[/S] απ' το ξεσκόνισμα (καθαρίζω και τακτοποιώ το σπίτι:hero:). Τελικά οι παππούδες έπιασαν κανά pantsu shot ;:hihi2: Πολλές ευχές για μακροημέρευση και καλή τύχη. Η μια ευχή μπορεί να βγεί, η άλλη με την καμία.:kakaka: Αφιερωμένο .
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=955J3s0WpDY[/YOUTUBE]
Επ' ευκαιρία, από που είναι το άβατάρ σου;
Νοέ 08 2011 22:38
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Lol, απλώς βαριέμαι και γράφω μην αισθάνεσαι άσχημα! Σιγά καλέ...
Νοέ 08 2011 22:23
Re,μην γράφεις τόσα πολλά με κάνεις και νιώθω άσχημα..... XD
Νοέ 08 2011 22:20
Γύρισα κατά τις 16.00 σπίτι και 18.00 πήγα στα ιαπωνικά....
Κάτσε να το ποστάρω ξανά στο rp.
Νοέ 08 2011 21:57
Έλαααααα! Και νόμιζα ότι το μπεταντίν (στα αγγλικά είναι μπεταντάιν νομίζω lol) ήταν παγκοσμίως γνωστό!
Και ναι, είναι πολλά! xD
Νοέ 08 2011 21:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται