Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yotsuba-chan → GhostPrince

Καλά κάνεις και το ψάχνεις. Βλέπω νέους να μην κηνηγανε όνειρα ''επειδη δεν εχουν επαγγελματική αποκατάσταση'' και απογοητεύομαι. =/ Είδα μόλις και τις ζωγραφιές σου. Το έχεις, αλλα μάλλον ξέρεις και ο ίδιος οτι έχεις πολυ δρόμο και κούραση μπροστα σου ακόμα :) Μην τα παρατάς ;) Εγω είμαι στο Μαθηματικό. Μια τελείως διαφορετική αγάπη απο τα άνιμε :) Δεν μπορω να ζήσω χωρίς ένα απο τα 2 xP
Nov 10 2011 02:32
Photo

GhostPrince → Yotsuba-chan

:kakaka: arigato ^^ μια χαρα σε βρησκω xDD κιεγω...μια απτα ιδια, με λιγο πολυ κ μανγκα τελευτεα ;) και ναι, εχω ασχολη8ει αρκετα...απτο καλοκαιρι δλδ, στο 3D animation(κ κτ ελαχιστα απο flash animation), και απο σχολη...βσκ τωρα στον ακτο ανιματιον σπουδαζω :) και γενικα ψαχνομαι :ureshii: στην ουσια film animaion ή game design 8ελω να κανω...τωρα το που 8α καταληξω...αλο 8εμα xD whatever....εσυ τι λεει? "Φοιτητρια" βλεπω...τι σχολη? :), καλα απο fav anime εχουμε πολλα κοινα :hihi2:...
Nov 10 2011 02:25
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

xD Λοιπόν.. 1) Σκεφτόμουν ''τεμπέλα του π...στη'' (και το αγαπητό anime.gr δεν μου έχει επιτρέψει πολλές φορές να γράψω βρισιά, οπότε είπα να κάνω την καλούλα) :) 2) Καλά κάνεις και δεν το ρισκάρεις , κάτι φένεται να ξέρεις :Ρ 3) Αν μου έδινες 72000 παρθέΝΟΥΣ τοτε ευχαρίστως και υπόχρεη. Οι παρθένες χαρισμά σου. xD
Nov 10 2011 02:22
Photo

OdyMonaxos → Yotsuba-chan

Πρώτον, είσαι τεμπέλα του κερατά, όχι του παπάκι δίεση δολλάριο. Δεύτερον, όποια κοπέλα μπορεί να χειριστεί ένα (καλαμένιο νόμιζα) ξύλινο ματζαφλάρι, μπορεί να χειριστεί και λεπίδα. Δεν το ρισκάρω να πρέπει να κρατάω την πατερίτσα με τα δόντια μετά. Τρίτον, ρε αχάριστη, προσφορά γνωριμίας 72 χιλιάδες παρθένες για όλη την αιωνιότητα, και αρνείσαι ;;!! Κοίτα πράματα!!!!
Nov 10 2011 02:15
Photo

Yotsuba-chan → GhostPrince

Arigatou~ xD Και για σένα epic profile :) Ήσυχα. Σπίτι, ανιμε, ανιμε, ανιμε, ανιμε και λιγο απο σχολη. Χμμ.. ''Dreaming animator'' ''Bakuman & One Piece'' ''too many to white'' NICE. Καλα πας νομίζω xD Έχεις ασχοληθει με animation ή τπτ ακόμη; (εννοω καμμια σχολη or something) :)
Nov 10 2011 02:12
Photo

Yotsuba-chan → OdyMonaxos

Παρότι είμαι τεμπέλα του @#$, διόρθωσα για χάρη σου τους τόνους. Ε; Τι λες τώρα; :) Όσον αφορά την λεπίδα, gomen, στο κένντο εχουν ξύλινα σπαθιά :Ρ Οπότε, πως το βλέπεις τώρα, έχω ελπίδα να μην δω τις παρθένες μου σύντομα; xD
Nov 10 2011 02:04
Photo

GhostPrince → Yotsuba-chan

just passing by...saying a 'welcome'....epic avatar btw :3 τι λεει? πως παει η ζωη των ανιμε/μανγκα ? xDDD John desu, yoroshiku~
Nov 10 2011 01:49
Photo

Yotsuba-chan → Getekid

Ωπ, maths βλέπω εδω.. Δικός μας? :)
Nov 10 2011 01:45
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχαχα, το ψήνεις να το δουλέψουμε λίγο; Φέρε κανά μσν-σκάυπ-φβ να μην μου βγαίνει ο πάτος με το refresh
Nov 09 2011 22:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Kαλά καλέ, χαλάρωσε, απλώς το σχολίασα επειδή μου φάνηκε περίεργο! ^^ Χα χα χα, ασύλληπτο ε? Κι όμως... Ω! Οχο! Καλό καλό! Κι όταν γίνει anime (τα οποία εγώ προφέρω άνιμε να σε πω την αλήθεια) ή manga ή βιβλίο θα "αποκαλυφθεί" σαν plot twist ότι ο θεός της τύχης δηλαδή Ερμής, είναι στην πραγματικότητα συγγενής μου αλλά επειδή είμαι μακρυά του δουλεύει αντίστροφα...! Ωπα ρε συ κάτσε! Καλή ιδέα για fanfic αυτό...! Ωχ ωχ ωχ ωχ μου έρχονται ιδέες...!
Nov 09 2011 21:42
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, ζητήσαμε στο forum να πέι λίγο παρακάτω η παράδοση λόγω της εξεταστικής και τελικά μας είπαν πως δεν ισχύουν οι deadlines. Όλες στο τέλος. Γι'αυτό δεν ήλθες στο meeting ? Ήξερα που ρώτησα την Αθηνά αν της είπες το όνομα του μαθήματος. Έχεις κάνει και τις πέντε πρώτες? Αμά είναι να με βοηθήσεις με κάποιες :P
Nov 09 2011 21:29
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Για κάποιο λόγο το μυαλό:hmmm: μου κόλλησε, και το 4ο έτος το μετέφρασε 24. Έχεις παρενέργειες:ill2:. Σόρρυ αν ήμουν πολύ κακός ρε, αλλά πραγματικά, τα έχεις δει όλα!!! Είναι ασύλληπτο!!! Για να επανορθώσω όμως, σαν μέλλων δημοσιογράφος, θα σου πάρω μια σειρά συνεντεύξεις και θα γράψω την βιογραφία σου: 20 χρόνια καταστροφών και ανεξήγητων συμβάντων. Θα βγεί βιβλίο και ταινία στη Δύση και μάνγκα και ανάημ στην Ανατολή. Τι λες;
Nov 09 2011 21:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Troll; του '91! Απλώς κέρδιζα χρονιά και πήγα με του '90! Χα χα του 87 είναι ο αδερφός μου! Πω πω, αυτή η ομάδα...Και τι καλοσύνες ακούω σήμερα! Αν θες να με κάνεις άβαταρ ως σημάδι καλοτυχίας και φρονιμότητας τότε να μου πεις και να σε δώσω καμιά φωτογραφία μου...ενώ πέφτω...! xD
Nov 09 2011 20:49
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

είσαι ακόμα πιο πέρα απο τον πειραιά δλδ? εγώ μένω άλιμο
Nov 09 2011 20:39
Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Ναι και εγώ τα ίδια με τα harem. Αν και αναλόγως τις διαθέσεις μου βλέπω και αντίστοιχο άνιμε προφανώς :) Ποτε ποτε θα θελήσω και τα spam/χαζά (βλ Hidamari Sketch ) :Ρ Και οπως συνηθίζω να λεω, έτσι και αλλιως ακόμη και ενα ασχημο άνιμε ειναι καλυτερο απο οτιδήποτε αλλο xD Αwww~ ειναι κρίμα που δεν είχες να παιξεις με κάποιον, εγώ έχω αρκετούς ευτυχως.. Καλα, τώρα σε σχολή που είσαι ολο και κατι θα εχεις βρει..Δε γινεται.. :S Δηλ εγω πριν τη σχολη μου δεν νομιζω πως είχα ζωη :Ρ Και λολ, οχι, δεν εχω ιδεα απο αυτές τις σειρές. Την Sliver Rebrth εχω ακούσει γιατι εχω φιλους παλιούς παικτες σαν εσένα αλλα ακομα ειμαι αρκετα n00b για να σχολιασω ^.^ Εγω Type 2 έχω προφανως (και σκοπευω να το κρατησω έτσι) και ασπρο-μαυρο. Και δυστυχως το ασπρόμαυρο θελει λεφτα για να πεις οτι θα το κανεις πολυ καλο =/ (οχι πως τα υπολοιπα δεν θελουν οπως ξερεις :Ρ) (btw arigatou για το friend request ^.^ <3 )
Nov 09 2011 20:36