Community Status Updates
Yotsuba-chan → Zentsugi
Λολ, εχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα των anime με πολλά κοριτσακια, αν και γούστα είναι αυτά (οι πιο otaku φιλοι μου ειναι πολυ fan αυτών). Εμενα προσωπικα με κουραζουν αλλα εμαθα να μην τα απορριπτω κατευθειαν (ενω παλια το εκανα) Καποια εχουν αρκετα ενδιαφεροντες χαρακτηρες.
Απο αυτα που σου ειπα η αληθεια ειναι πως μονο το Baccano! το Shokanju και το N.H.K. μου αρεσαν αλλα ειμαι και σχετικα δυσκολη :Ρ (βασικά μισω τα harem, αν και εχω δει μερικα)
Οσον αφορα το magic :). Λολ, η αληθεια είναι πως και εγω ξερω μονο μια ακομη, αν και το οτι εισαι Θεσσαλονικη δεν βοηθαει (λογο πληθυσμου). Αν και απο την εμπειρια μου ειστε πολυ πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες και ψαγμένοι σε θεματα κουλτουρας, εχω απογοητευτεί απο τον γυναικειο πλυθησμο :Ρ (αν και δεν εχω γνωρισει πολλες ωστε να εχω αποψη :$ ) Παντως δυστυχως ακομα starter ειμαι και εγω, αν και εχω φαει τρελο κολλημα και εχω πολυ μελλον και πολλη σπαταλη λεφτων (προφανως εγω δεν τα θεωρω σπαταλη) xD
Nov 09 2011 17:02
Nekyia → Phantom Duck
Γεια, συγγνώμη που ενοχλώ πάλι αλλά σου είχα στείλει ένα pm για να μου αλλάξεις το usernname και επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν μου έχεις απαντήσει, είπα να στο ξαναϋπενθυμίσω σε περίπτωση που ίσως κάτι έγινε και δεν έλαβες το pm or sth.. :hot:
Nov 09 2011 14:26
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
τι γινεται καλημερα. μπορεις να επικοινωνησεις με τον μιχαλη απο το μιτινγκ γιατι δεν εχω καρτα?? αν γινετε πες του να πει και στον ηρακλη αν ψηνονται να παμε ολοι μαζι την παρασκευη η το σαββατο πρωι για ταινια, γιατι στο φεστιβαλ κινηματογραφου μεχρι τις προβολες που αρχιζουν στις τρεις για τους φοιτητες ειναι τζαμπα. thx anyway, bye bye..
Nov 09 2011 10:04
Zentsugi → Yotsuba-chan
Οχι, καθολου. Ισα ισα ειναι καλο αυτο που κανεις.
Τωραμ για το baccano! το ξερω, αλλα δεν εχω ορεξη προς το παρων καθως εχω ηδη στη μεση 2-3 σειρες. Το Shuffle, σχεδον το ειχα ξεχασει αλλα σκεφτομαι να ειναι απο τις επομενες σειρες που θα δω.
Το Welcome to the N.H.K. εχω διαβασει το manga και δεν πολυεχω το στομαχι να δω κατι τετοιο προς το παρων.
Το Asu no Yoichi απο την αλλη μου ειναι αδιαφορο καθως τελειωσα το manga, μονο και μονο επεδη το αρχισα.
Οσο για το Shokanju, δεν θελω να αρχισω τετοια σειρα anytime soon.
Και το Hyakko, τετοια anime με ατελειωτα girl characters δεν ειναι του στυλ μου καθως με εκνευριζει αφανταστα το οτι στο 99% δεν ακουγεται ουτε μια κανονικη φωνη καποιες φορες σε ολοκληρα επεισοδια. Οπως και με το Azumanga Daioh οπου αγανακτησα με ολες αυτες τις high-pitched κραυγες.
Also, βλεπω στα interests Magic: The Gathering? Παιζει να εισαι η [S]πρωτη[/S] μονη κοπελα που γνωριζω που ξερει τι εστι αυτο.
Nov 09 2011 04:34
Yotsuba-chan → Zentsugi
Εριξα μια ματια στα ''plan to watch'' σου. Αν μου επιτρέπεις, παροτι δεν εχουμε προφανως την ιδια εμπειρια στα ανιμε (=/), σου προτινω να δεις οπωσδηποτε το baccano! (αφου σου αρεσε τοσο το Durarara! φανταζομαι ξερεις οτι ο ιδιος εχει γραψει τα light novels) το eve no jikan (movie) (εχει λιγες παραπανω σκηνες απο τη σειρα), το shuffle! (το ειχα δει μικρουλα αλλα θυμαμαι μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις) και το welcome to the N.H.K.. Εκπληκτικο. Αν και θα τα εβλεπες ετσι και αλλιως xP Ισως σου αρεσουν και τα Hyakko, Asu no Yoichi και κυριως Baka to Test to shokanju (αναρωτιέμαι πως και δεν το εχεις δει :) )
Ελπιζω να μην πειραζει που πηρα το θαρρος, ειμαι καινουρια εδω :3
Nov 09 2011 01:00
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Πρώτο έτος πάλι (έχασα ένα χρόνο στην Πάντειο), και όσον αφορά το όνομα, Οδυσσέας. Αυτό το Ody τι το 'χω; Και, το άβαταρ το έστειλες για τα καλά. Από παλιά ποδοσφαιρική ομάδα είναι, θρυλική στη Γερμανία. ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ!!!
Nov 09 2011 00:57
Zentsugi → Fallen_Mpougatsa
Good thing you did, because if you didn't I'd feel like I trolled myself.
Nov 09 2011 00:38
Seraphimon-T.K. → Kaidou
Ευχαριστώ καταρχάς για τα καλά σου λόγια! :)
Ναι και τα σχέδια, και ο χρωματισμός είναι δικός μου :D Άμα κάτι δεν ήταν δικό μου θα το έγραφα ;)
Nov 09 2011 00:32
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Oho! Έχουμε και κοινό στο αντικείμενο! Μαρία -ποιο κοινό όνομα δε μπορείς να βρεις- και είμαι τέταρτο έτος. Εσένα?
Χα χα, καλό είναι το user, γιατί? Εμένα μ'αρέσει! Ωχ τώρα τι με λες για το avatar...δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Του πολεμικού ναυτικού?
Καλή όρεξη!
Nov 08 2011 23:36
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Ludwig-Maximilian-Universität München (LMU, Μόναχο) , επιστήμη της επικοινωνίας με τσόντα πολιτικές επιστήμες, συναδέλφισσα. Τι έτος εσύ; Α, και πως σε λένε αν επιτρέπεται;
Ναι, είναι respect το username (δεν μπορούσα να βρω κάτι χειρότερο:8):) Κάνε μια μαντεψιά και για το άβαταρ να δούμε τι άκυρο θα πεις:hehehe:
Φεύγω για μαμ, τα λέμε σε καμιά ώρα.
Nov 08 2011 23:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed