Community Status Updates
OdyMonaxos → Zentsugi
Αυτή η τελευταία ώρα ύπνου μετά το ξενύχτι και πριν τη δουλειά είναι σαν το bankai . Αν δεν είσαι ο πρωταγωνιστής, σου παίρνει 10 χρόνια να τα καταφέρεις και μερικά ακόμα να την τελειοποιήσεις.
Nov 10 2011 08:41
Zentsugi → OdyMonaxos
Και σιγουρα δεν προσελαβε τον σκηνοθετη της ταινιας επειδη δουλεψε στο Idolmaster.
Ευχαριστω, αν και μαλλον θα κοιμηθω καμια ωρα. Η ετσι λεω, γιατι κατα 90% αν πεσω μια ωρα μονο δεν θα ειναι.
Nov 10 2011 08:27
OdyMonaxos → Zentsugi
Σε σβηστό, αλλά ακόμα καυτό, μάτι κουζίνας. Ο #$%^&*( δουλεύει. Τρελά. Τον κόσμο. Τα παίρνει απ' το περιοδικό, απ' τα tankobon και είναι και θα τα παίρνει και απ' το ταμείο ανεργίας.
Πάλι σε μένα το γραψα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ. Την κάνω ρε, καλή συνέχεια στο ξενύχτι
Nov 10 2011 08:22
Zentsugi → OdyMonaxos
Αα ναι μπορει να ζηλεψει ο Miura γιατι δουλευει σαν αλογο ο καημενος.
Nov 10 2011 08:16
Zentsugi → OdyMonaxos
Εεε ολοι τα περναμε αυτα..
Περιπενω να ανοιξει η γραμματεια της σχολης να παρω το βιβλιαριο μου γιατι επρεπε να κανω κατι εξετασεις ενα μηνα πριν αλλα βαριομουν και το ξεχνουσα XD
Πως τα καταφερες να καψεις το χερι σου?
Αν δεν φορας τσαλακωμενα δεν εισαι φοιτητης :P
Nov 10 2011 08:11
OdyMonaxos → Zentsugi
Πάνω κάτω το ίδιο. Έχω παράδοση στις 8 30 (είμαι μια ώρα πίσω) και έχω τρελάνει τα ωράρια μου εδώ και 2 3 μέρες, που ξενύχταγα όταν είχα κάψει το χέρι μου. Χτές δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα, ξεράθηκα στον ύπνο στις 8 και έχασα και τις 2 παραδόσεις της Τετάρτης. Τουλάχιστον σήμερα σκότωσα κάποια ώρα σιδερώνοντας αλλά το βαρέθηκα.
Στο μεταξύ κοιμάμαι όρθιος. Την απάντηση την πόσταρα σε μένα.
Nov 10 2011 08:06
Zentsugi → OdyMonaxos
Οχι εχω κατι αϋπνιες τις τελευταιες μερες και δεν μπορω να κοιμηθω. Και επειδη εχω μια δουλεια στις 10 προσπαθω να το παρω σερι αν και η βαρεμαρα δεν βοηθαει :/
εσυ?
Nov 10 2011 07:53
OdyMonaxos → Zentsugi
Άξιος ρε, 8 το πρωί ποστάρεις. Δεν είμαι ο μόνος που κάθεται και σερφάρει εδώ τέτοια ώρα. Από ξενύχτι ή τώρα ξύπνησες;
Nov 10 2011 07:48
Zentsugi → Yotsuba-chan
Χμμ ναι εισαι μια απο τους πολυαριθμους ντροπαλους guest που δεν δημιουργουν λογαριασμο (πρωην ντροπαλη πλεον :D). Το ιδιο και ενας φιλος μου. Εμπαινε ως guest για κανενα χρονο πριν γραφτει. Εγω παντως, την ιδια μερα γραφτηκα.
Αν με φερει κανενας ανεμος προς Αθηνα μερια θα σε ενημερωσω. Πλακα-πλακα εχω να πατησω σε Καισσα χρονια τωρα.
Χμμ ναι το Kara no Kyoukai: Epilogue, βγηκε περυσι καπου ενδιαμεσα στη χρονια. Ειναι, οπως λεει και ο τιτλος, ενας επιλογος ουσιαστικα στην ιστορια. Δινονται καποιες εξηγησεις, αν και παρα πολυ φιλοσοφικες σε σημειο που ισως χρειαστει να το ξαναδεις για να τα καταλαβεις ολα. Επισης μπορω να πω πως αυτο που πηγε να κανει στη σχεση του Kokuto με τη Shiki (δεν θελω να πω παραπανω) δεν μου αρεσε τοσο, αλλα δεν μου αφησε ασχημη εντυπωση. Ειναι και μικρο. 20 λεπτα αν θυμαμαι καλα.
If you don't like it, you can always delete it from your memory is what they say.
Υ/Γ: Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις πηγες εξειδικευμενες για anime για νεα ή πληροφοριες για το θεμα (myanimelist ή anidb) καθως το wikipedia συμπληρωνεται απο τον καθενα , και μπορει να ειναι ελλιπη τα αρθρα.
Υ/Γ 2: Οκ, δες αυτα που σου ειπα και μπορει και να μου κοψεις και την καλημερα μολις τα τελειωσεις :P
Υ/Γ 3: Βλεπω το ξενυχτιζεις..
Nov 10 2011 07:27
OdyMonaxos → Yotsuba-chan
(Είπα κάτι που δεν έπρεπε;)
Φέρε ένα msn, fb, skype, απαντάς πιο αργά κι από απ' το θάνατο από κάπνισμα.
Nov 10 2011 05:18
Είχα δει το Death Note, μέχρι το σημείο που η γκόμενα πρότεινε να φάει τον L. Εκεί ξενέρωσα τη ζωή μου. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να κάτι τίποτα ποιο ηλίθιο ο mangaka απ' το να προσπαθήσει να σκοτώσει την ίδια την πλοκή. Ήδη είχα στραβώσει με την παρέα Light και L και τη στρατολόγηση του πρώτου. Λίιιιιιιιιγος ρεαλισμός και ακόμα λιγότερη λογική δε χώραγαν; Ξενέρα μεγάλη.
Τώρα, για τις σπουδές μου. Ξεκίνησα με την προοπτική να γίνω ένας δημοσιογράφος που να ξέρει τι κάνει, τι συνέπειες έχει αυτό, και γενικά ποιοι, πως και γιατί βασανίζουν εμένα και τον κοσμάκη.
Στη συνέχεια επικράτησε ο κακός μου εαυτός, σχεδιάζω να γίνω ένας διεστραμμένα ιδιοφυής δικτάτορας με ειδικότητα στη χειραγώγηση των μαζών. Έχω 50 νίντζα στις διαταγές μου, εξουσιάζω όλους τους έμπορες ναρκωτικών στο Schwabing και το Ludwigsvorstadt (τις διπλανές συνοικίες) και ελέγχω τα πολεμικά αποθέματα του γερμανικού στρατού. Α, στήνω και παιχνίδια και στα περιφερειακά πρωταθλήματα Γερμανίας. Γράφτηκα στο φόρουμ για να αναρριχηθώ στην κορυφή και να γίνω προεξάρχον μέλος της νέας παγκόσμιας τάξης που σχεδιάζουν οι mods (πριν τους ανατρέψω). Είμαι στην 12ή βαθμίδα της μασονίας.
Nov 10 2011 05:16
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Καταρχας, λολ, πλεον εμεινα αγριος γοριλας :hihi2:
2ον) Δεν με ειδες να προτινω το αγαπημενο μου ''Ενα Κομματι'', με ειδες? :Ρ
3ον) Κοιτα, μια καλη αρχη ειναι πιστευω το [B]Fullmetal Alchemist[/B] (Adventure, Science fantasy, Steampunk) ή [B]Death Note[/B] (Mystery, Psyhological Thriller, Supernatural Thriller, Drama). Έπειτα θα προτινα [B]Code Geass[/B] (drama, mecha, alternate history, supernatural) ή[B] Bakuman[/B] (slice-of-life, comedy-drama, romance). Τα πρωτα 3 ειναι και completed. Το Bakuman ειναι on-going. Ουφ, πρωτη φορα προτινω κατι σε καποιον που δεν ξερω (παιρνω πολυ σοβαρα αυτη τη διαδικασια βλεπεις :sigh2:) Αν εχεις δει καποιο απο αυτα πες αποψη για να ξερω αναλογως τι αλλο να προτινω ^.^
4ον) ''επικοινωνία-μμε και πολιτική επιστήμη'' Ο_ο γιακ! Οτι χειροτερο μπορεις να μου πεις, πραγματικα! Πηρες 2 πραγματα που μισω και τα ενωσες! ΓΙΑΤΙ? :hihi2:
5ον) χρονων; και πως ειναι στο μοναχο; και εχεις ασχοληθει με την μουσικη ιδιαιτερα; και ενιχαου καταλαβες, μιλα για σενα :kakaka:
Nov 10 2011 04:43
Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά. Δεν μ' ενδιαφέρει αν κάτι έχει πουλήσει άπειρα ή αν το έχουν διαβάσει μόνο ο mangaka και η μάνα του. Απλά να είναι καλό. Και να μ' αρέσει. Το αγαπημένο σου OP πχ το σταμάτησα επειδή μου την έδωσε. Και καλύτερα να μην είναι shounen, ώρες ώρες έχουν μια πλοκή άστα-να-πάνε. Απλά, τι βρίσκεις καλό και ωραίο ανάγνωσμα:hi:. Οδυσσέας, από Αθήνα, σπουδάζω στο Μόναχο επικοινωνία-μμε και πολιτική επιστήμη, με ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική. Βαριόμουν να γράψω, δεν είμαι μυστικοπαθής, άγριε γορίλλα:hihi2:.
Nov 10 2011 04:09
Yotsuba-chan → OdyMonaxos
Λολ, δεν θα σου προτινα Yaoi για το ονομα του χαους -.-
Χμμ, μου εισαι δυσκολη περιπτωση γτ μαλλον εισαι το εντελως αντιθετο του γουστου μου. Να διαβασεις ζητησες ε; Well, αφου σου αρεσε κατι mainstream θα σου προτινα τα πιο γνωστα και shounen manga: πχ bouso renkin, rurouni kenshin, fullmetal alchemist (οπωςδηποτε αν δεν εχεις διαβασει/δει) D Gray man, Black cat και εχω και αλλα για μετα αν θελησεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν στα προτινω, απο αυτα μονο το fullmetal ειναι του γουστου μου και προτινω. Τα αλλα ειναι γιακ αλλα πουλανε :Ρ Θα σου έλεγα ρώτα καλύτερα καποιον πιο mainstream . Οταν θελησεις να ξεφυγεις απο αυτα, εδω ειμαι εγω ^.^ χαχα
So, (μετα to spam :) ) Παναγιώτα, ειμαι φοιτητρια Μαθηματικου, Αθηνα/Περιστερι, και ασχολουμαι με πολλα και διαφορα αυτη τη στιγμη (Ιαπωνικα κυριως και σε λιγοτερο απο μηνα ξεκιναω το κενντο που λεγαμε :Ρ) :3 Αλλα μην ρωτας εμενα, εσυ πες τπτ που δεν εχεις γραψει τπτ απολυτως στο profile σου. μυστικοπαθη -.-'
xP
Nov 10 2011 03:48
Yotsuba-chan → Getekid
Ε ενταξει, εσυ στα 2ν οποτε δεν είσαι; Εισαι καλα. Τι να πω και εγω που με πιανει μαλλον το (ν+2) και είμαι στο 3ο ετος και παρακολουθω ακομα Απει Ι? :sigh2:
Καλα λενε τα παιδια, '' ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑ (ν+2)! ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ '' xDDD
Ναι Αθήνα είμαι, προφανως ακούω power metal (αν και δεν ειμαι και πολυ φαν της μουσικης για να ειμαι και πολυ ψαγμενη), προφανως Code Geass, [B]Clannad[/B] kai One Piece (λιγοι ειναι που δεν) και ειμαι καινουρια στο magic:The Gathering αλλα αρκετα πορωμενη. Κακως σταματησες. Φανταζομαι για οικονομικους λογους (το πιο ασυμφορο χομπυ που είχα ποτε -.-')
Nov 10 2011 03:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed