Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Καλές τιμές ρε συ! Μια χαρά! Πω πω, τρελά πάρτυ φαντάζομαι. Καλά ναι, ότι οι Γερμανοί είναι αλκοολικοί σχεδόν με τις μπύρες το ξέρω! Όπως ο κάθε Ευρωπαϊκός λαός πάνω κάτω έχει κάτι με το οποίο μεθάει. xD
Nov 10 2011 13:04
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Δεν τις φτιάχνουν ποσότητα για να την πιούν, φτιάχνουν ποσότητα επειδή την πίνουν (και με το παραπάνω). Και οι τιμές, όλες οι μισόλιτρες μπουκάλι στο σουπερμάρκετ, μαξ, ΜΑΞ, 80 λεπτά (βγάλε και 10-15 το επιστρεφόμενο μπουκάλι. Στην Ελλάδα πάνε πάνω από 2 ευρώ.
Nov 10 2011 13:01
Photo

Adventurer → Tea-chan

Οντως πας πιο γρηγορα κι απο Φεραρι εσυ Ο_ο Πολυ γελιο εριξα στο panel με το ομοιωμα του flumph στο 695! Ναι, το τι συνεβη σε εκεινα τα στριπακια ηταν απλα [B]επικο[/B]! Ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο οταν ειπε εκεινο το "I am going to destroy Xykon. I will return shortly." και με το τι συνεβη μετα... ασ'το! Και το αποτελεσμα του arc θα εχει σιγουρα implications στο μελλον, και αλλαξε το χαρακτηρα του Vaarsuvius ριζικα.. Για να δουμε τι θα δουμε!
Nov 10 2011 12:59
Photo

Ha ha, φθηνές οι μπύρες ε? Γι αυτό έχουν τέτοιες μπυροπωσίες εκεί?
Nov 10 2011 12:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

9:30 καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αλλά θα με πεις το δικός σας το λεοφωρείο δεν είναι σαν το δικό μας! xD
Nov 10 2011 12:52
Photo

Ποιος ξέρει, ίσως στο επόμενο κεφάλαιο πέσει καμιά καταιγίδα ουισκιού!! Και μου 'χει λείψει από τότε που έφυγα, δεν έχει τίποτα τρελό στο σουπερμάρκετ. Αν και με αποζημιώνουν οι τιμές της μπύρας.
Nov 10 2011 12:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν έχω πρόβλημα. Τι ώρα πάνω-κάτω;
Nov 10 2011 12:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Αλο! Κοπελιά να σε ρωτήσω? Σκέφτομαι σήμερα μετά το μάθημα να ρθω να πάρω τη γραφίδα -αλλά επειδή θα είναι αργούτσικα θα την πάρω και θα γύφω το υπόσχομαι!- σε βολεύει? Νιώθω ότι το κινητό μου είναι κουλό χωρίς αυτήν Τ^Τ
Nov 10 2011 12:43
Photo

Ha ha, τι γράφετε βρε άτομα? Και ναι τα άνοιξα! :3 "Rock falls everyone dies; scotch falls everyone gets drunk" ha ha, καλό καλό!
Nov 10 2011 12:41
Photo

ΘΑ; ΘΑ; Πήγαινε στο thread του claymore. Δες πόσα spoiler tags έπεσαν μετά το μπουμ
Nov 10 2011 12:29
Photo

Pffff, συγχωρείσαι τότε! xD Είπα να μην το τραβήξω άλλο στο new member section γιατί μετά οι mods θα έρθουν όντως με bazooka! :3
Nov 10 2011 12:19
Photo

Tea-chan → Adventurer

696. Το Vaarsuvius arc τά'σπασε. Μου άρεσε πιο πολύ κι από τον πόλεμο.
Nov 10 2011 11:47
Photo

Namida → Yotsuba-chan

Respect για nick και avatar!
Nov 10 2011 11:35
Photo

Adventurer → Tea-chan

Σε τι φαση εισαι στο OotS?
Nov 10 2011 11:31
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Χαχα βρήκες το κατάλληλο άτομο να σε βοηθήσει :P Οκ λοιπόν, αμα είναι ρώτα με να σε ρωτάω και εγώ. Θα τις προχωρήσω το Σαββατοκύριακο αν προλάβω και ο Θ/θεός βοηθός. Έχω και το εργαστήριο Micro την Δευτέρα :redcard2:
Nov 10 2011 09:11