Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Kaidou

με γεια το σετακι!!
Nov 15 2011 23:59
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Καλά ε,πολύ φαγητό... Βέβαια,πληρώσαμε 190 ευρω,11 άτομα αλλά άξιζε και με το παραπάνω !!
Nov 15 2011 23:52
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Χαίρομαι πολύ που πρόσεξες το άλμα που έχει κάνει ο γραπτός λόγος μου φέτος. Ε, αποφάσισα να μάθω ορθογραφία και να πειραματιστώ με νέες τεχνικές συντακτικού και λεξιλογίου, και οι επιδόσεις μου στις εκθέσεις έχουν εκτιναχθεί. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχω ψηθεί πολύ να γίνω συγγραφέας. Ερασιτεχνικά ενοείται, αλλά η τέχνη είναι τέχνη. Μάλιστα αφού συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και βρω ελεύθερο χρόνο σκέφτομαι να ανοίξω και fan-fic θρεντ οπου θα ποστάρω μικρές ιστορίες και ό,τι άλλο καλλιτεχνικό προκύψει. (εχώ αρκετά πιθανά σενάρια στο μυαλό μου και εκφράσεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω) Βέβαια ας τις γράψω πρώτα στο Word, και μετά αναλόγως το αποτέλεσμα... Κι εγώ με το φροντηστήριο τα πάω επίσης πολύ καλά. Έχω καλύψει τα κενά μου στο συντακτικό και γενικά τα περισσότερα κενά του γυμνασίου στα αρχαία και σιγά σιγά ανεβαίνω.Μπορεί να έγραψα μόνο 11.5 στο τεστ φροντηστηρίου, αλλά ξέρω την πρόοδο που κάνω και είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσω έτσι θα πάω καλύτερα. Στο σχολείο μας τα χωνει συνεχώς η φιλόλογος, αλλά έτσι θα στρώσουμε κάποια στιγμή. Τα λατινικά εξακολουθώ να τα θεωρώ γελοία, παρόλο που τα ξεχνάω κάθε τρεις και λίγο. Το σίγουρο είναι οτι μπορώ να τα απομνημονεύσω σε ελάχιστο χρόνο κια άνετα οπότε είναι το τελευταίο μάθημα που με φοβίζει. Έκθεση στο φροντηστήριο ίσως είμαι ο καλύτερος, γιατί είναι και με διαφορά το αγαπημένο μου απο τα κύρια φιλολογικά, (εξαιρούνται ιστορία και φιλοσοφία) γιατί η ποιητική μου φαντασία ως συνήθως οργιάζει.:P Κατα τ' αλλα προσπαθώ να ξεκουράζομαι και να ξεπεράσω αυτή την μίζερη και βαρετή χρονιά κάνοντας όσο πιο δημιουργικά πράγματα γίνεται.:P
Nov 15 2011 23:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Να γράψεις βιβλίο κάποια στιγμή. (Σοβαρά μιλάω τώρα) Πιστεύω ότι στην έκθεση θα τα πηγαίνεις τέλεια. Πόσο μάλλον στην τρίτη λυκείου. Έτσι. Ακόμη καλύτερα, θα έχεις λόγο να προσέξεις περισσότερο στο συγκεκριμένο μάθημα. Καλά θα έλεγα. Στα περισσότερα μαθήματα μια χαρά. Και με το φροντιστήριο. Αν και σταμάτησα λογοτεχνία γιατί ήταν τζάμπα λεφτά. Μια χαρά είναι και στο σχολείο. Απλά κάνω περισσότερες ασκήσεις. Καλά μέχρι τώρα πάντως. Γράφω μεγάλους βαθμούς, μόνο στην ιστορία που έγραψα 80/100. Αυτές οι πηγές σε τσακίζουν. Και μια μονάδα από δω δυο από εκεί να σου οι 20 μονάδες κάτω. Στο γνωστό έγραψα 56/60 και πολύ χάρηκα σήμερα. Ελπίζω ότι τόσο καλά θα τα πάω και στις πανελλήνιες. Αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμη. Εσένα πώς σου φαίνεται η κατεύθυνση; Σ' αρέσουν τα μαθήματα;
Nov 15 2011 22:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Me gusta! xD Πάντως εγώ η καημένη (χα, χα σου χω κλέψει την catch phrase) το χα κατεβάσει για turtorial...πφφφ, ναι καλά! Χάλια τα πήγα!
Nov 15 2011 22:30
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Όντως, και εγώ την ζηλεύω τώρα. Δεν ξέρω με τίποτα να σχεδιάζω παπούτσια.
Nov 15 2011 22:23
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Τι όμορφο σετάκι :3 Υπέροχο!
Nov 15 2011 22:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Warchief

Pfffff, you met the wrong women! :P
Nov 15 2011 21:54
Photo

Warchief → Fallen_Mpougatsa

I'm dead serious btw
Nov 15 2011 21:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

. . . :3 Η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο απ'αυτό...
Nov 15 2011 20:33
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Κάναμε και myspace με μερικά από τα κομμάτια μας που ακούστηκαν καλά στην τελευταία ηχογράφηση. Μην φρικάρεις αλλά είναι χάλια ακόμα και αυτά τα λίγα που ανεβάσαμε, και από ακουστικής πλευράς και από το ότι κάναμε αρκετά λάθη [url]http://www.myspace.com/ripgreece[/url]
Nov 15 2011 19:19
Photo

metalmusicmaniac → chihirototoro

Πιστεύω να σου λύσαμε κάποιες απορίες περί art meeting, αν θες κάτι άλλο εδώ είμαστε. Πάντως, άμα είσαι Θεσσαλονίκη 3 Δεκεμβρίου θα τα δεις όλα και θα καταλάβεις τι παίζει γενικώς με αυτές τις συναντήσεις :)
Nov 15 2011 17:12
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Μπα, το δικό μου θα μείνει ίδιο και απαράλαχτο over the years :P
Nov 15 2011 16:39
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Τώρα γύρισα σπίτι και κατά τις 17.00 θα πάω στα ιαπωνικά..... Όλο το πρωί σκέφτομαι μια ιστορία,αλλά θα την γράψω το βρἀδυ ! Παραπονιάρα ! :P
Nov 15 2011 15:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Botsun, εμάς έλεγες αλλά ακόμα να ξεβαρεθείς κι εσύ! :Ρ
Nov 15 2011 15:27