Community Status Updates
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
5 μεγάλες πόλεις έχει όλη η χώρα . Το Βερολίνο, το Μόναχο, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και την Κολωνία. Είναι τεράστια πόλη για τα δεδομένα μιας χώρας που έχει πάρα πολλές πόλεις των εκατοντάδων χιλιάδων αλλά πολύ λίγες πάνω από εκατομμύριο. Και απ' τις 5 , είναι μακράν το ομορφότερο
Nov 16 2011 17:01
ma_foteini → Fallen_Mpougatsa
μα σκέψου μια σκηνή που τα κάνει λίμπα έχοντας το κλασικό υφάκι της "αχ, τι κρίμα, αλλά δε με νοιάζει". τιριάζ'!
(συγκρίνω με τον χαρακτήρα του άνιμε, η κοπέλα στην Live action ήταν πολύ καλύτερη)
Nov 16 2011 17:01
Fallen_Mpougatsa → ma_foteini
[QUOTE=ma_foteini;542879]....κι εμένα γιατί μου φαίνεται ιδανική για τον ρόλο της Chie η Κρίστεν;;;[/QUOTE]
Ειλικρινά. Δεν. Ξέρω. xD
Nov 16 2011 16:57
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Pffffffffffffffff, τότε ναι, αυτό εξηγεί τα πάντα! Αλλά γιατί έχουμε τον βασιλιά να τα κρατάει? Είστε και σεις τόσο υπέροχοι όσο ο Sean Bean μήπως?
Nov 16 2011 16:46
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δειχνει και καλά το ξενύχτι που θα τραβήξουμε όταν αρχίσει η εξεταστική ! XD
Nov 16 2011 16:44
I have no idea what that is -ξέρω τι είναι το καθένα μόνο του και ξέρω από που είναι η φωτογραφία αλλά δεν ξέρω τι κάνουν όλα μαζί- αλλά με έκανε να χαμογελάσω...πλατιά!
Nov 16 2011 16:40
Ισχύει....
Άκυρο,αλλά δες αυτό:
[SPOILER][IMG]http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/617394_700b_v1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Nov 16 2011 16:27
Δεν πειράζει δεν πειράζει...
Ω, ωραία! Κοίτα, τουλάχιστον αυτό σημαίνει ότι σε άρεσε το φαγητό οπότε χαλάλι μια φορά! Εξάλλου δεν τρως κάθε μέρα σε σουσι μπαρ!
Nov 16 2011 16:23
Σόρρυ που άργησα να απαντήσω...
Χθες,ήμασταν τυχεροί μιας και στην παρέα ήταν μια κοπέλα η οποία ήταν ελληνοιαπωνέζα κι ανέλαβε εκείνη να παραγγείλει μιας κι ήξερε καλύτερα.....
Anw,Πήραμε maki,california maki,yakisoba & yakisoba special,τέμπουρα,πήραμε κι άλλα,αλλά δεν ήξερα τα ονόματά τους.
Καλά ήταν,μόνο που έφαγα πολύ και μπαΐλντισα! XD
Nov 16 2011 16:17
Kaidou → zoro77
Χαχαχαχα,θα μου παει γαντι.xD
Μπορει να το βαλω για κανα δευτερολεπτο ισα ισα για να λεω οτι το εκανα και αυτο :P
Nov 16 2011 16:01
Fallen_Mpougatsa → Tea-chan
[url=http://animetayl.deviantart.com/art/Zelda-Dark-Knight-Link-19620892?q=boost%3Apopular%20Link&qo=62]Dark Knight Link [/url]
Ain't he yummy?
Nov 16 2011 14:42
Battlemage → Erebos
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.:) Όντως το Nook Tablet φαίνεται πολύ πιο ωραίο! Όσο για αυτά που δεν έχει το έχω στα υπόψιν, απλά σε αυτή την φάση άμα πάρω θέλω να πάρω κατι απλό κυρίως για αναγνωση pdfs και comics.
Nov 16 2011 14:41
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
[QUOTE]ερήμους με γκαζόν[/QUOTE]
Αυτό λέει! Χα χα,ωραίος τρόπος να το εκφράσεις! Το Μόναχο θεωρείται κεντρική πόλη/μεγαλούπολη από τους Γερμανούς?
Nov 16 2011 14:14
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Έχει πράσινο, περιορισμένο λόγω κέντρου αλλά ντάξει. Και πέρασα και μπροστά από κάτι ερήμους με γκαζόν, τους κήπους των πινακοθηκών.
Nov 16 2011 14:02
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Όλες τις πλατείες πέρασες βλέπω! Μα καλά πόσες είναι σε ένα δρόμο πια? Τουλάχιστον έχει καθόλου πράσινο ή σαν εδώ τσιμέντο-τσιμέντο-τσιμέντο?
Επίσης, χαρά στο κουράγιο σου! Μια φορά νύσταζα έτσι και πήγαινα σαν το ζόμπι κι ούτε που κατάλαβα που πήγαινα. Κι έτρεχες κιόλας? Χαρά στο κουράγιο σου.
Πφφφ, τράπεζες. Παντού λουφάρουν!
Nov 16 2011 13:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed