Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Όοοοχι, το απόγευμα κοιμόμουν. Από την επιχείρηση τράπεζα τέλειωσα κατά τις 2 παρά. Και μέχρι να φτάσω έφτυσα αίμα, γιατί ήταν σε έναν δρόμο που περνάει κοντά απ' το σπίτι μου. Φτάνω χαρούμενος νομίζοντας πως είναι κοντά. Βλέπω νούμερο 45, η τράπεζα στο 16. Οπότε αρχίζω να περπατάω τον μαμοδρόμο που περνάει α) μέσα απ' την Königsplatz β) μπροστά από τους κήπους των πινακοθηκών γ) μέσα από την Karolinenplatz δ) μπροστά απ' όλα τα διοικητικά κτήρια της τράπεζας, που έμπαινα να βρω ταμείο και ταμείο δεν έβρισκα και με έστελναν στο από δίπλα. Και ψιλοέτρεχα γιατί φοβόμουν μην και δεν προλάβω. Ασύλληπτη απόσταση αυτά τα 30 νούμερα. Μέχρι πριν την Odeonsplatz έφτασα.
Nov 16 2011 13:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Α...δεν δουλεύει αυτό για σένα προφανώς. Αχα. Πω πω προβλήματα που μπορεί να έχει ο καθένας! Πάντως κι εσύ τότε προσεχτικά βρε! Και όχι τράπεζες. Τι ώρα πήγες στην τράπεζα παρεπιμπτόντως-γιατί μου έδωσες την εντύπωση ότι πήγες το απόγευμα! xD
Nov 16 2011 13:32
Photo

Όπως χτες, που λίγο έλειψε να καταρρεύσω στην τράπεζα;
Nov 16 2011 13:23
Photo

Α, καταλαβαίνω...αν έβγαινες ίσως? Ξες, ναβγαινες από το πρωί και να επέστρεφες το βράδυ? Μπορεί τότε να κοιμόσουν! ^^
Nov 16 2011 13:20
Photo

Προσπαθώ να κοιμηθώ το βράδι, δεν τα καταφέρνω, και μετά πέφτω ξερός στο κρεβάτι μου το απόγευμα. Την τελευταία βδομάδα κοιμάμαι περισσότερο πάνω παρά μέσα στο κρεβάτι
Nov 16 2011 13:13
Photo

Καλημέρα. Αχ αγόρι μου αμάν, σε σκέφτομαι και νυστάζω. Συνώνυμο της αϋπνίας θα γίνεις. Πώς το παθαίνεις αυτό τέλος πάντων? Λες δε θα κοιμηθώ και μένεις ξύπνιος?
Nov 16 2011 10:43
Photo

Μέρα, τι λέει; Πάλι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ
Nov 16 2011 10:11
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Domo domo domo <3
Nov 16 2011 03:26
Photo

Anakin Skywalker → Petran79

Ηχητικά είναι καλό όσον αφορά τους spooky ήχους θα συμφωνήσω. Γενικά καλή σειρά απλά πολύ blury image βλέπω και το παρακάνανε λίγο νομίζω... Σου γράφω εδώ για να μην βγω και πολύ off-topic. Καλό βράδυ!
Nov 16 2011 01:09
Photo

Getekid → Yotsuba-chan

Αχά, το καίτε!! Ε, για αυτό και παντα μπαίνεις χωρίς λεφτά και κυριότερα [U]χωρίς πιστωτική[/U]:Crying2:!!! Και μην ανησυχείς, υπάρχουν άτομα που έχουν και πιο καμένη λίστα με προτεραιότητες :kakaka:!! Και λέγοντας καμένο το λέω με όλη τη θετική έννοια που μπορεί να πάρει!!!
Nov 16 2011 01:01
Photo

zoro77 → Kaidou

να σε δω με σετακι nami και τι στον κοσμο:P
Nov 16 2011 00:32
Photo

Kaidou → zoro77

Ναι,αν και δεν εχει και την πιο συγκινητικη ιστορια,απλως εχω σαν στοχο να τους κανω ολους λιγο πολυ σετακι...:P
Nov 16 2011 00:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ωωωωω! Ναι λίγο ακριβούτσικα αλλά τουλάχισον μοιράστηκε το ποσό και, hey, φάγατε καλά! Τι δοκίμασες αλήθεια?
Nov 16 2011 00:21
Photo

zoro77 → Kaidou

τον φρανκυ τον ειχα κι εγω καποτε στο μυαλο μου. Καλη ιδεα!
Nov 16 2011 00:12
Photo

Kaidou → zoro77

Thnks,εκανα και τον Franky σετακι και νιωθω κομπλε ;)
Nov 16 2011 00:07