Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chan → pc_magas

Κι εσύ τώρα αρχίζεις?
Nov 15 2011 15:16
  • pc_magas's Photo
    pc_magas
    Τι αρχίζω?
    Jul 17 2012 15:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ω, κατάλαβα πάλι άυπνος ε? Εγώ πάλι εκτονώνομαι στη ζωγραφική, χα. Χα. Χα.
Nov 15 2011 13:37
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Κάνω το σερί λατρεία, μάμασέ τα. Εσύ;
Nov 15 2011 13:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Σήμερα όχι αλλά αύριο ναι! ^^ Μετά το μάθημα με βολεύει αρκετά (6 η ώρα). Και τυχερούλη, παλι έχασες!
Nov 15 2011 12:04
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

α τωρα που το θυμηθηκα ψηνεσαι να συναντηθουμε καμια μερα( h kai shmera) να σας μαθω munchkin??
Nov 15 2011 11:50
Photo

εγω ειχα μαθημα κανονικα αλλα κανει καταληψη το χημικο αυτην την εβδομαδα γι αυτο εχασα και ην θεωρια και το εργαστηριο, και τωρα εχω μονο μαθηματικα....
Nov 15 2011 11:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Καλημέρα! Όχι, σχολή έχω μόνο Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και τις δύο απ'τις 3 μέρες έχω 9 το πρωί Τ^Τ αλλά σήμερα, φεεεεεεεέτα.
Nov 15 2011 11:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Hi! Τι γίνεσαι?
Nov 15 2011 11:43
Photo

καλημερα τι εγινε , δεν εχεις σχολη σημερα το πρωι////??
Nov 15 2011 11:42
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

ευχαριστω!! αντε καιρος να αλλαξεις και εσυ..
Nov 15 2011 10:07
Photo

laiste → Rukia deathgod XX

Axa! Alla 8a perimeneis ligo na psa3ww :3
Nov 15 2011 09:49
Photo

Anelisiristella

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=541621#post541621[/url] :P
Nov 15 2011 05:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

. . . Well yes. Έχεις ένα δίκιο γιατί πήγαινε και στις δύο αλλά κάπως κατέληξε να είναι σε δεύτερο ενικό. Με παραπλάνησε το γεγονός ότι έγραψες μετά απ'αυτήν και μπερδεύτηκα. Αλλά ναι, αυτό αρμόζε περισσότερο στην Tea-chan ως απάντηση, θεώρησέ το έτσι! ^^
Nov 14 2011 21:31
Photo

Yotsuba-chan → GhostPrince

Καταρχας συγγνωμη που αργησα να απαντησω τοσο. Μαλλον θα ειχα κοιταξει καποιο πρωι και δεν θα ειχα δει το δικο σου απο τη νυστα και τυχαια τωρα ειδα οτι μου εχεις απαντησει =/ Οσον αφορα το πρυχειο.. ναιαιαι.. αργει ακομα :blush2: Naruto δεν βλεπω πλεον (τουλαχιστον το ανιμε, το μανγκα το παρακολουθω). Εχω απογοητευτει η αληθεια να λεγεται.. Και ναι, μαθαινω ιαπωνικα αλλα μην φανταστεις σπουδεα πραγματα, τωρα το δεκεμβρη δινω γ το πρωτο μου πτυχειο (πρωτο και πιο lame) και μετα σταματαω γιατι δεν υπαρχουν λεφτα =/. Αλλα θα ξεκινησω kendo :3 :hero: Ναι μονο 2 ατομα ξερω οτακου =/ Για καλη φαση μιλαμε τωρα ετσι? Οχι να εχουν δει naruto kai one piece και να λενε οτι βλεπουν ανιμε. -.- Απο αυτους ξερω μπολικους :hihi2: Τελος (sorry για spam :3), αν βλεπω κατι καλο... Απο on-going της καινουριας season που να μπορω να προτινω (εχοντας ριξει μια ματια στα waching σου να μην προτινω τα ιδια και εχοντας μου αφησει ελαχιστα xP ) ειναι τα ''[B]fate-zero[/B]'' ''[B]Boku wa tomodachi Ga Sukunai[/B]'' ''[B]Chihayafuru[/B]'' . Αυτα ειναι απο τα καλυτερα. Το ''Boku wa'' για καποιο λογο πουλαει (ψηφιστικε στην ιαπωνια και καλυτερο ανιμε της σεζον) αλλα δεν το προτινω. Αν σ αρεσουν τα harem, ναι. Το ''Fate-Zero'' ελπιζω απλα να εχεις ξεχασει να το γραψεις η επειδη θες να δεις ''Fate-stay night'' πρωτα. Αλλιως δες το ΤΩΡΑ. XP Ειναι επος:blingeye2: Απο τελειωμενα βλεπω τωρα το ''[B]Heroic Age[/B]'' που το προτινω και αυτο ανεπιφυλακτα. Πολυ ωραιο (μεχρι στιγμης τουλαχιστον :3)
Nov 14 2011 21:19
Photo

iristella → Fallen_Mpougatsa

Aν απαντάς σε μένα στο Snow white thread , να υπενθυμίσω ότι εγώ δεν είπα τίποτα για την πρωταγωνίστρια. Μάλλον μπερδεύτηκες με την άλλη πράσινη. XD Διαφορετικά αγνόησε το παρόν vm. ^^'
Nov 14 2011 21:19