Jump to content

Community Status Updates

Photo

Celia0608 → metalmusicmaniac

Aloha! :)
Nov 18 2011 16:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

FUUUUUUUUUUUUU-! Έπρεπε να το δω νωρίτερα! Δεν πειράζει ακόμα άκυρο είναι. . . . καημένος Squalo, forever alone to the extreme, τον λυπάμαι!
Nov 18 2011 16:02
Photo

metalmusicmaniac → Celia0608

Αν και από Θεσσαλονίκη ο αφιλότιμος εγώ :P με ενδιαφέρουν τα Death Note volumes καθώς και το One Piece και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να ανέβεις καθόλου Θεσσαλονίκη?
Nov 18 2011 15:54
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Ξέρω γω; Βάλε ότι του έδωσε μια και τον πήρε μαζί του επειδή είπε να φανεί μεγαλόψυχος.
Nov 18 2011 15:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, κατάλαβα ότι εν τέλη έφυγε κι αυτός! Να τ'αλλάξω? Θα τ'αλλάξω!
Nov 18 2011 15:50
Photo

metalmusicmaniac → Deladrian

Ακόμα ένα kawaii :awww: Θα θελα να ήξερα που τα βρίσκεις τόσα μαζεμένα? Πέρα από τις εικόνες που έχει το google, υπάρχει καμιά συγκεκριμένη ιστοσελίδα που τα κατεβάζεις?
Nov 18 2011 15:34
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Καλά που υπάρχουν και προκομμένα άτομα,με έμπνευση και συνεχίζουν το rp....
Nov 18 2011 15:33
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ντροπή. Δημιούργησες plothole. Πώς γίνεται ο Squ να συγκρατούσε τη φλόγα του Fabio για να φύγουν οι άλλοι, κι ενώ έφυγε μόνος του ο Fabio να ήταν ήδη πάνω μαζί με τους άλλους; XD Ναι, έχει καιρό που έχει ανακοινωθεί απλά το δεύτερο τρέιλερ το οποιίο περιέχει πλέον σκηνές (κι όχι απλά εικόνες των χαρακτήρων) κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα. Εγώ δεν το διαβάζω αλλά η μικρή είχε ενθουσιαστεί αρχικά. Βέβαια κρατάει απ' ό,τι μου λέει και μια πισινή γιατί λέει την κοπέλα ήδη από το τρέιλερ φανηκε ότι τη χαλάσαν.
Nov 18 2011 15:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Stalker mode on--> Brave 10 σε anime? Έλα ρε και παρακολουθώ το manga του!
Nov 18 2011 15:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Xα χα, το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό! xD xD By the way, ναι ξαναέγραψα!:kakaka:
Nov 18 2011 15:03
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

:hihi2: Τα οποία προβατάκια όμως δεν θα πηδάνε πάνω από φράχτη γιατί με τις ζαρτιέρες δεν θα είναι και τόσο ευκίνητα :P Πάντως μια χαρά κοιμήθηκα και ούτε ζαρτιέρες ούτε πρόβατα με ζαρτιέρες είδα :P
Nov 18 2011 14:53
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Έλα ρε συ, δραματική μεταφορά ήταν για να γίνει πιο κουλό. Την φλόγα του εννοούσα που είναι κόκκινη. Αφού storm έχει.
Nov 18 2011 14:44
Photo

Regina → metalmusicmaniac

Εμ,ντροπή?:Ρ Δεν σε κατηγορώ, είναι μέχρι να βρείς ένα πάρτυ που να ταιριάζετε κι έναν καλο DM (πράγματα που σπανίζουν στις μέρες μας :Ρ) Όπως και να χει, καλά να περνάς (με D&D ή χωρίς) και πραγματικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. See yaaa!:byejg9:
Nov 18 2011 14:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha! Χαλαρά το τελειώνουμε μόνες μας! Είμαστε και οι δύο που τσιγκλάμε η μία την άλλη. Αλήθεια την πύρινη λαίλαπα πού την βρήκε ο Fabio? xD
Nov 18 2011 14:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έτσι. Συνεχίζουμε μόνες μας και θα τελειώσουμε και το Arc.
Nov 18 2011 14:22