Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zane

Γιατί χρησιμοποιείς το google και κάνεις το[URL="http://www.anime.gr/forums/search.php"] search [/URL]του forum μας να κλαίει?:zetsubou::nanteee::Crying2:
Nov 18 2011 04:03
Photo

Kaidou → meidei

Sig"[SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=2][COLOR=Black]Είμαστε όλοι μεταλλαγμένοι[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Black]"... Εχεις αποδειξεις;;;[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:chigau::nosey:
Nov 18 2011 01:03
Photo

VagelioKai

Να υποθέσω πως το έχεις δει το trailer? [URL]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ivfeVWKWLpc#[/URL]!
Nov 18 2011 00:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Pfffffff, όντως! Εφόσον τα αγαθά copies κτώνται, ξέρει αυτός. Χα χα, πραγματικά πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το διαβάζεις ψυχαναγκαστικά! Επίσης, πες κανα ακόμα που αντιγράφει RuroKen δεν το χω ψάξει ποτέ...
Nov 18 2011 00:21
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Απο τις επιθέσεις του RuroKen μέχρι και την Kai...Είδες πόσο awesome είναι ο Gama? Clopy-paste ftw! Και το Gamaran θα πρέπει να μπει στο groupάκι μου "Meh Watsuki, you were copied again...".
Nov 18 2011 00:13
Photo

iristellaMaya-chan

Ε να πώς να το πω.... Έπιασα κάτι vibes. Mία που ήταν ένα μυαλό μία φωνή, άλλη μία που κοιταζόντουσαν βαθιά μέσα στα μάτια. Δεν θέλω και πολύ να καταλάβω who is who in that movie. XD
Nov 17 2011 23:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

You're welcome! Ha ha, no kidding! Πφφφφφ, ωραία, το ίδιο ωράριο! Επίσης...έγραψα στο Afterschool charisma. A, θα πάω να γράψω και στο γκρουπ να συνεχίσω την ιστορία αλλά θα αφήσω τα δεύτερα αποκαλυπτήρια (εφόσον πρέπει να εμφανίσουμε τον Βασιλάκη τώρα) για τον πολιτισμό σε σένα! ^^
Nov 17 2011 23:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ω, μην ανησυχείς! Θα ναι μεγάααααααλο το post! xD
Nov 17 2011 23:10
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Thanks! Άσχετο. Τι σου λέει που στην επιστροφή πέτυχα τους ίδιους τύπους που είχα πετύχει όταν ερχόμουν σ' εσένα; Έλεος. XD
Nov 17 2011 23:05
Photo

Maya-chaniristella

Οχοχο, αναρωτιέμαι γιατί το λες. :kakaka: Κάτσε να δεις και τον Reinhard ξαπλωμένο στην πολυθρόνα να χαϊδεύει το μαλλάκι του Sieg. ^^
Nov 17 2011 23:03
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Τράβα γράψω γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ψηφιακά ηλεκτρονικά και Gankutsou.... Μην με ξεχάσεις !:blingeye2:
Nov 17 2011 22:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Kοίτα εγώ αναφερόμουν στον αγώνα σου κατά της υγειινής ζωής αλλά κι αυτός μέσα. Α, αν δε γράψεις στο group πες με να πάω να γράψω εγώ :3
Nov 17 2011 22:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[url=http://gallowshumorcomics.deviantart.com/]Gallows humor comics[/url]
Nov 17 2011 22:51
Photo

Anakin Skywalker → Petran79

Κι εγώ ως παιδί έβλεπα Candy-Candy και σαν έφηβος Dragonball αλλά δεν θα πω ότι είναι καλύτερα από το LOGH! Παιδάκια είναι γιατί περάσαμε κι εμείς από εκεί και σε κάποιο σημείο μπορώ να τους καταλάβω. Mindless και action βλέπω κι εγώ και τα απολαμβάνω μπορώ να πω γι'αυτό που προσφέρουν αλλά σιγά μην τα βγάλω και αριστουργήματα! Σε λίγα χρόνια θα τα έχουν παρατήσει και αν θα ασχολούνται ακόμα με τα anime θα ψάχνουν τις ποιοτικές σειρές με το κιάλι! Φυσικά βεντέτα δεν έχω όρεξη να ανοίξω με κανέναν! Πολλώ δε μάλλον λόγω της "μαγκιάς" του διαδικτύου όπου ο καθένας που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο μπορεί να σου πει διάφορα. Άρα για να μην χαλάω την διάθεσή μου απέχω... ;)
Nov 17 2011 22:45
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ποιος αγώνες καλέ ; Ο αγώνας για να γίνω ninja ή αυτός για να γίνω αφέντης των Pokemon ; XD
Nov 17 2011 22:43