Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → metalmusicmaniac

Γεια!!ευχαριστω για το add! :)
Nov 19 2011 13:54
Photo

OdyMonaxos → HakunaMatata

Burga Boobie Flash καταστάσεις
Nov 19 2011 13:52
Photo

OdyMonaxos → HakunaMatata

Έεεεελααα τώρα, τα χαλάς. Μα κάτω απ' τη μπούργκα; Γιατί να φοράει η γυναίκα μπούργκα; Δυσκολεύει το βιαστή, αποκλείει το οφθαλμόλουτρο, δεν δείχνει τη ζαρτιέρα, ζεσταίνεται και θέλει το καλοριφέρ σβηστό ενώ εμείς είμαστε με το σώβρακο, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να λερωθεί λόγω επιφάνειας, και σε κάποια design είναι σαν γραμματοκιβώτιο!!! Ψιτ αγαπούλα, πες στον κελεμπία πως θα πετάξουν τις μπούργκες οι γκόμενες μόλις δουν τους παιχταράδες. Αμόλα!!
Nov 19 2011 13:50
Photo

HakunaMatata → OdyMonaxos

Καλά ρε τι ήθελες να σου δείξω,να φοράε ΜΟΝΟ ζαρτιέρες?? :P εγώ φοράω ζαρτιέρες κάτω απο την μπούρκα :P (για το λολ απαντάω και εγώ)
Nov 19 2011 13:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

You saw this right? xD [QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;543329] Επίσης...[SPOILER=Napster mode on] το παιδάκι με τα tags, το άλλο twilight που είναι το πρώτο που είναι τόσο καλό για να ναι συτο ίδιο επίπεδο με τον Νικ, δε μοιάζει αρκετά στον τύπο από το RuroKen, από την Enishi arc? Δε θυμάμαι με τίποτα το ονοματάκι του αλλά θυμάμαι ότι είναι ένας από τους τύπους που κάλεσε ο Enishi κι αντιμετωπίζει ο Sano στη μάχη τους.[/SPOILER][/QUOTE] :oo: Nooooooooooooooooooooooooo! So much innuendo, nooooooooooooo! xP
Nov 19 2011 12:18
Photo

jimop24 → Warchief

Δεν είμαι ομοφοβικός, απλά είπα πως το παράκαναν λίγο με το gay staff. Οκ, ίσως να το τράβηξα λίγο γιατί την ώρα που το είδα δεν ήμουν στα καλύτερά μου, αλλά και πάλι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερο...τέλος πάντων δεν ήθελα να περάσω κάτι τέτοιο, κι αν πέρασα το έκανα από ένταση της στιγμής
Nov 19 2011 11:26
Photo

Mike The Great → Kalamaris

Καλησπερα.Απο ποιο anime ειναι η υπογραφη σου?Ο ενας μου θυμιζει πολυ εντονα To legend of zelda
Nov 19 2011 09:27
Photo

OdyMonaxos → iristella

Moderator ή νυχτοφύλακας; :P
Nov 19 2011 06:03
Photo

iristellamono

[youtube]aYS3aaQeP_g[/youtube]
Nov 19 2011 03:26
Photo

Warchief → Anakin Skywalker

Επειδή το ύφος συνεχίζω να το εκλαμβάνω ειρωνικό και συγκαταβατικό, θα (προσπαθήσω να) σταματήσω την κουβέντα αφού επισημάνω τα εξής. 1) Από τον τρόπο που γράφεις αντιλαμβάνομαι δεν έχεις καν ασχοληθεί με το One Piece (αλλά ο μέσος όρος ηλικίας του κοινού του είναι μικρότερος, άρα είναι άμυαλο: μαθήματα λογικής). 2) Το μήνυμα σου ήταν μια σκέτη αερολογία χωρίς πραγματικά επιχειρήματα. Μάλλον υπάρχουν δηλαδή, αλλά είμαι πολύ μικρός για να τα καταλάβω. 3) Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. Συνέχισε να νομίζεις ότι είσαι πολύ έξυπνος για εμάς τους μικρότερους.
Nov 19 2011 01:48
Photo

Shihama-ru → Tenshi

[QUOTE]Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω από που είναι η υπογραφή σου ? είναι υπέροχη!! :)[/QUOTE] Sorry για την υπερ-αργοπορημένη απάντηση [SIZE=1](το κάνω κ quote γιατι ζητημα να θυμάσαι μετά από τόσες μέρες)[/SIZE][SIZE=1]:'D. [/SIZE]Αν και πάει καιρός, νομίζω οτι την έχω ξεθάψει από dj Fullmetal Alchemist,πολύ φοβάμαι οτι ήταν και shounen-ai το συγκεκριμένο. Αυτή την στιγμή τίτλο δν θυμάμαι αλλά θα επιχειρήσω καμία "ανασκαφή" στους σωρούς από manga, μήπως και τον βρώ.:bye: [SIZE=1] [/SIZE]
Nov 19 2011 00:07
Photo

Black Rock → Putin

[IMG]http://dl.dropbox.com/u/33776928/jin_stick-2.jpg[/IMG] my new arcade stick.
Nov 18 2011 23:03
Photo

KaiVagelio

Το φαντάζομαι και μόνο λίγο που τα βλέπω. Το anime.gr είναι μια όαση... όχι, είναι τα Ηλύσια πεδία μπροστά του φυσικά. Ποσότητες... Νομίζω αυτό δεν το καταλαβαίνεις πολύ όταν το κάνεις γιατί βλέπεις 1-2 πολύ επεισόδια τη μέρα. Το κουραστικό είναι να θυμάσαι πότε βγαίνει το κάθε ένα και να μην χάνεις τη μπάλα. Νομίζω ότι θα σ' αρεσει το Penguin. Κι εμένα με πείσανε ο Kamui κι ο Hanzo ενώ το έβλεπα πολύ δισταχτικά λόγω του hype πριν το πιάσω και όχι μόνο μ' αποζημίωσε αλλά μ' άρεσε και πολύ. Μάλιστα επειδή είχαν μαζευτεί αρκετά ήδη όταν το έπιασα, αυτά που είχα δει μαζεμένα τα είχα καταευχαριστηθεί.
Nov 18 2011 22:53
Photo

VagelioKai

Το γκρουπ αυτό είναι ότι καλύτερο υπάρχει για την τόνωση της προσωπικής αυτοεκτίμησης κάποιου :kakaka: Έσείς έχετε ποσότητες, no wonder που σε έχουν κουράσει τα ongoing O_O. Και πρέπει όντως να πιάσω κι εγώ σειρές που έχουν ξεμείνει από προηγούμενες σεζόν. Πρόσφατα η anelis με έπεισε να πιάσω το penguim drum οπότε έχω ήδη σειρές να δω :)
Nov 18 2011 22:44
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Απλά δε θέλω να το dropάρω τώρα. Είχα διαβάσει 50-60 chaps για να το φτάσω στο on-going, κρίμα δεν είναι? xD Gamaran, One Piece, Beelzebub, το παιχνίδι Samurai Spirits (ή κάπως έτσι, 2d fighting game) κ.α. Τς...αυτό το Naruto μες την αντρίλα είναι, λεώ και 'γω γιατί αρέσει τόσο πολύ στα κορίτσια. Yaoi powah. Φιλάκια του Naruto x Sasuke & έχουμε και αυτό εδώ...Πφφ... [spoiler][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/6492/85452.jpg[/IMG][/spoiler]
Nov 18 2011 22:36