Community Status Updates
Kai → Vagelio
:kakaka: Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Το έχει ο κύριος. Μια χαρά στυλάκι.
Καλά κάνεις, μπαίνω κι εγώ καμιά φορά και παρακολουθώ, όταν δε γελάω με κάτι άλλες καημένες συζητήσεις του τύπου "Δεν είναι το καλύτερο anime το Naruto;"
Αχχ... Εγώ έχω βάλει στο μάτι τα Shin Prince of Tennis και Area No Kishi (ειδικά το πρώτο που μάλλον θα υποφέρει), αλλά αμφιβάλλω ότι θα βγαίνουν σταθερά κάθε βδομάδα, εκτός κι αν το Area πέσει στα χέρια του Crunchy (που δεν νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Έτσι λέω να στραφώ αλλού...
Τα Daily Lives of High school boys και Recorder to satchel μάλλον θα είναι τα στανταράκια μου, ίσως (!) μαζί με το Kill me Baby (ακόμα στο ψήσιμο είμαι) γιατί η Zura θέλει να το βλέπουμε μαζί.
Το Kyousogiga θέλω να το τσεκάρω γιατί μου θυμίζει κάπως Yozakura Quartet άρα έχει πιθανότητες να μ' αρέσει.
Θα ξεμείνουν και σειρές από τη προηγούμενη season, οπότε παρόλο που θέλω να τσεκάρω μερικά ακόμα, δεν θέλω να ξεφύγω αυτή τη φορά. Τα έχω βαρεθεί λίγο τα ongoing. :sigh2:
Nov 18 2011 22:29
Vagelio → Kai
O κ. Sanada είναι ακριβώς ο τύπος μου, love at first sight σε λέω <3 ΤωΤ (Τι να σου πω, που αντί να κάθομαι να κάνω εργασίες τσιγκλάω τον vetus στο fb.)
Ελπίζω να βρω χρόνο για τo kill me baby, και ίσως και το black rock shooter (ή κάποιο άλλο). Ποια έχεις βάλει στο μάτι;
Nov 18 2011 22:16
Kai → Vagelio
Εσύ έχεις και σοβαρό λόγο τουλάχιστον. :himitsu: Ο κ. Sanada btw πολύ ωραίος.
Σκέφτεσαι κάποιο άλλο για ongoing ή σας κάνουν να τρέχετε και να μη φτάνετε;
Nov 18 2011 21:24
Anakin Skywalker → Warchief
Εγώ βλάκα δεν είπα κανέναν... Τώρα τα "εννοείται" και οι "ερμηνείες" που δίνουν άλλοι στα λόγια μου δε θα κάτσω να γράφω σε καθέναν ξεχωριστά. Δεν έχω να κρύψω κάτι εξάλλου στον Petran το έγραψα στο προφίλ του και δεν του έστειλα PM. Η ηλικία δεν κρύβεται... Από μένα είσαι μικρότερος ότι και να πούμε. Αυτά που είπα θα τα δεις στην πορεία... Κι εγώ ως έφηβος έβλεπα Dragonball αλλά δεν θα το βγάλω και αριστούργημα! Μάλιστα βλέπω αρκετά mindless action, είτε είναι anime, είτε ταινίες και τα ευχαριστιέμαι γι' αυτό που προσφέρουν. Αλλά μέχρι εκεί φυσικά. Δεν θα τα εκθειάσω! Το ότι είπα για το One Piece στο θέμα του LOGH δεν πιστεύω ότι είναι κακό. Το κακό θα ήταν να έγραφα στο θέμα του One Piece μειώνοντάς το, κάτι που δεν διατίθεμαι να κάνω καθώς δε με ενδιαφέρει κιόλας να δω ούτε καν τι λέγεται εκεί μέσα. Αν θεωρείς ότι σε προσέβαλα να ζητήσω συγνώμη αλλά θα σε παρακαλούσα να δώσεις μια ευκαιρία στο LOGH κάποια άλλη στιγμή. Θα το δεις και σε BluRay τυχερέ! ;)
Nov 18 2011 21:04
Petran79 → Warchief
απλα τη θεωρω μια ενδιαφερουσα σειρα. ειναι πολυ βαρια για να την ξαναδω. μου αρεσε αλλα οχι τοσο ωστε να δω τα υπολοιπα OVAs. Οχι, οχι το απαυγασμα της ανθρωπινης τεχνης θεωρω αυτο
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Fountain_%28Duchamp%29[/url]
Nov 18 2011 20:57
Vagelio → Kai
Ούτε κι εγώ το έχω σίγουρο, έχω τρεχάματα με την σχολή. Περί ορέξεως και χρόνου θα το πάω λογικά.
Nov 18 2011 20:45
metalmusicmaniac → Dark Chris
Και συνονόματος και 1η Λυκείου σαν εμένα! Γεια σου ρε φίλε Χρήστο :bike:
Nov 18 2011 18:10
Warchief → Anakin Skywalker
Καλησπέρα.
Μιλάς στον Πέτραν για μαγκιές του διαδικτύου και παιδάκια, αλλά η πιο προσβλητική δημοσίευση ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ήταν η δικιά σου, και σε αυτήν αναφέρθηκε και στις δικές τις δημοσιεύσεις η iristella.
Δεν ανέχομαι, όπως νομίζω και κανένας άλλος, να υπονοείται ότι είμαι "μικρός" ή "βλάκας". Μυαλό έχω, κριτήρια έχω. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι νομίζεις ότι σε δικαιώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα βέβαια και δε θα σταθώ εκεί.
Αφού σου αρέσει η συζήτηση επί της ουσίας, είχα κάνει ένα post στο θέμα του LoGH με τα παράπονα μου από τα πρώτα επεισόδια. Με ιδιαίτερα ευγενικό ύφος, εξήγησα γιατί με έκανε να βαρεθώ και παρέθεσα τα λάθη που βρήκα. Ποτέ δεν υπονόησα, όπως έκανες εσύ για το One Piece και τις άλλες σειρές, ότι όσοι δεν τα εντόπισαν ή δεν έδωσαν την απαραίτητη, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, σημασία σε αυτά τα λάθη είναι ανόητοι ή κάτι άλλο.
Αναρωτιέμαι ποια συμπεριφορά είναι πιο ώριμη.
Έχει πλάκα πάντως που κανείς δεν μου απάντησε σε αυτό το post.
Nov 18 2011 17:38
Warchief → Petran79
Ξέρω ότι δεν το γράφεις σοβαρά αυτό για τον γερμανό τύπα, αλλά οκ, ό,τι να 'ναι.
Γενικά αναγνωρίζεις λάθη στο LoGH ή το θεωρείς το απόλυτο απαύγασμα της ανθρώπινης τέχνης;
Nov 18 2011 17:27
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ω τίποτα κακό κι εμένα μ'αρέσουν, απλώς εσύ είσαι του άκρου! :3 Πφφφφ, αυτή η Ντόλυ με τις ζαρτιέρες με τρέλανε.
Nov 18 2011 16:41
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ha ha, Ody dear τι μανία είναι αυτή με τις ζαρτίερες? Τώρα παρατήρησα την υπογραφή σου! xD
Nov 18 2011 16:18
Celia0608
→
metalmusicmaniac
ο αφιλότιμος εσύ μπορείς να τα ΄χεις αν τα θελεις, αλλά είναι όπως φαντάζεσαι κρίμα να χρεωθούμε την αποστολή τόσο όσο κοστίζουν αυτά που σ ενδιαφέρουν...
^^
και δυστυχώς δεν προβλέπεται να έρθω-σύντομα τουλάχιστον.
Nov 18 2011 16:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed