Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Osama Bin Laden

FAP FAP FAP FAP!! :P
Nov 18 2011 13:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, δεν πειράζει! Κυριακή 4 το μεσημέρι μέχρι όταν...! Συνήθως 8-8κ30. Επίσης...έγραψα κι εγώ σεντόνι! :kakaka:
Nov 18 2011 13:37
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ήρθε αλλά δεν το είδα. XD Για τι μέρα μιλάμε; Δεν μπορώ να σου πω από τώρα... Θα μου πεις Παρασκευή είναι ήδη... αλλά σίγουρα μέχρι αύριο το πρωί.
Nov 18 2011 13:29
Photo

Osama Bin Laden → Tenshi

τσόντες ftw :P
Nov 18 2011 13:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E εντάξει ο Βασιλάκης δικαιολογείται: ήταν πιλότος που τα πήρε κι είπε να τους τπ τρίψει στη μούρη! xD Btw, το μήνυμα σου ήρθε έτσι? Στο κινητό εννοώ.
Nov 18 2011 13:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Και βρήκε φυσικότατο, έτσι; Ο Βασιλάκης generic κακός που σου λέει όλα του τα σχέδια και τον τρόπο να τον νικήσεις.
Nov 18 2011 13:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:hahaha: μόλις το είδα! Καλά τι θεϊκό που βγήκε? Και τελικά του έκοψες και το χέρι...Νομίζω ότι έχει κακή επίδραση η μία στην άλλη: εσύ με τα gags σε μένα κι εγώ με το violence-gore σε σένα! xD
Nov 18 2011 12:59
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Έγραψα κι εγώ σεντονάκι.
Nov 18 2011 12:51
Photo

OdyMonaxos → eyl

Και, πως σε λένε ρε;
Nov 18 2011 09:03
Photo

KaiVagelio

Ναι. :) Μάλιστα τα άκουσα από τη Zura όταν είπα ότι θα έχουμε νέο Sengoku Basara έτσι όπως πάνε αυτοί γιατί λέει ότι το manga ήταν πολύ καλύτερο και στην κατηγορία των Seinen. XD Μου είπε και το ευχάριστο ότι ήδη από το trailer φαίνεται να έχουν καταστρέψει την κοπέλα. Δεν ξέρω αν θέλω να το δω ongoing παρόλα αυτά, εκτός κι αν το βλέπουμε μαζί με τη μικρή. Θα το ξεκινήσεις στη νέα season φαντάζομαι. :)
Nov 18 2011 08:41
Photo

Maya-chaniristella

Ε ναι, είναι και [URL="http://img.photobucket.com/albums/v350/kurogin/106.jpg"]σχεδόν επίσημη[/URL] η σχέση τους. :P Αν σου αρέσουν κι όλας θα έχεις κάτι να χαίρεσαι να βλέπεις. ^^ Καλό ξεκίνημα πάντως. Μιας και το βλέπεις τώρα, πέρνα να πεις καμιά εντύπωση που και που. Σε έκανα add στο msn.
Nov 18 2011 08:37
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

[QUOTE=metalmusicmaniac;543160]Wtf, θα βλέπω εφιάλτες με ζαρτιέρες το βράδυ :OMG3::scared:[/QUOTE] Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς, μέτρα προβατάκια
Nov 18 2011 07:10
Photo

Zane → iristella

Οκ,thx for the tip:)
Nov 18 2011 04:24
Photo

iristella → Zane

Search>Advanced Search. Δεν έχει τα σπαστικά που υπάρχουν αλλού (trust me i know what you are talking about). It's decent
Nov 18 2011 04:20
Photo

Zane → iristella

Χαχαχ φαίνεται με παρέσυρε η σκλήροτητα του Shigurui και αρχίζω να φέρομαι απάνθρωπα,με πρώτο θύμα το search του φόρουμ:P Ο λόγος που χρησιμοποιώ google είναι γιατί έχω κακές εμπείριες από τα search που υπάρχουν σε άλλα φόρουμς,που μου βγάζανε ότι να νε στην κυριολεξία.Αλλά άμα αξίζει το συγκεκριμένο τότε θα το τιμάω από δω και μπρος:thatsit:
Nov 18 2011 04:15