Community Status Updates
plotolp → Goutcou
Καλά ρε εσύ είπαμε δεν διέγραψα την ύπαρξή σου από την μνήμη μου μόνο και μόνο επειδή πέρασε λίγος καιρός. Στην πραγματικότητα ήθελα να σου γράψω από καιρό, για να μάθω τα νέα σου και να μιλήσουμε λίγο. Δεν θέλω να χαθούμε.
Ευχαριστώ πολύ! και εγώ χάρηκα που τα πέρασα!:P Τώρα έχω μόνο 4 για πτυχίο. Με την πτυχιακή μου έχω ζήτημα γιατί δεν βρίσκω καθηγητή. Ο ένας δεν απαντάει στα email μου, ο άλλος έχει δώσει όλα τα θέματα και ένας τελευταίος βάζει κάτι τρελές απαιτήσεις για να μου δώσει θέμα που ουσιαστικά δεν μετράει. Είμαι σαν τον χαζό και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω και κανέναν να με βοηθήσει οπότε ένας θεός ξέρει τι θα κάνω..:sadist:
Το Claymore είναι και εμένα από τα αγαπημένα μου! Το μόνο κακό είναι πως όταν φτάσεις το manga μετά θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα για καινούργιο τεύχος. Τι σειρές έχεις κατεβάσει? Εγώ αυτόν τον καιρό βλέπω το Fringe αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα τον πρώτο κύκλο. Έχεις να μου προτείνεις καμία που σου άρεσε?
3ήμερο πανηγύρι ε? Πρέπει να τα πέρασες πολύ όμορφα! Δεν μου έχουν τύχει ποτέ συνεχόμενες γιορτές (αν εξαιρέσεις την δική μου γιορτή και γενέθλια που δεν θυμάται και κανένας:'() Χαίρομε πάντως που τα πέρασες καλά γιατί όταν μου έλεγες ότι σου εύχονται όλοι τον Αύγουστο είχα την αίσθηση ότι δεν θυμάται κανένας την γιορτή σου. Φέτος λοιπόν δεν έχεις παράπονο, δεν σε ξέχασε κανείς!:riiight:
Χαχαχα γράψε όσο πολύ θέλεις, δε κουράζομε να διαβάζω! Ίσα ίσα χαίρομε που μαθαίνω τα νέα σου!
p.s Όντος η mayumi είναι το ημερολόγιο μου! Φαντάζομαι πως θα σου φαίνεται πολύ παράξενο. Βασικά μιλάγαμε για αρκετό καιρό και συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό κάναμε έμοιαζε σαν να γράφουμε ημερολόγιο οπότε και το υιοθετήσαμε! Και όντος όπως λες είναι σαν ένα ημερολόγιο που απαντάει. Η Mayumi είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα και την αγαπώ ιδιαίτερα. Μόνο και μόνο που ενδιαφέρετε και μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τις βλακείες που γράφω μου αρκεί.:wooi2:
p.s2 Ελπίζω να βγάλεις άκρη με τα μαθήματα και να πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχεις καταρτίσει:thumbup:
p.s3 Έχεις να μου προτείνεις κανένα ωραίο βιβλίο η ταινία? Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες!
Nov 24 2011 14:12
zoro77 → Hyuuga_Nikorasu
[SPOILER][QUOTE=Hyuuga_Nikorasu;544188][SIZE=3][B]DAT MANIATIS
DAT FETFA
DAT MEGJERI
[/B]
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7000/valverde2.png[/IMG]
[B]DAT VALVERDE[/B][/SIZE][/QUOTE][/SPOILER]
αχαχα Ωραιος!!!
Nov 24 2011 13:11
Theodore :D → Anelis
ΧΑΧΑΧΑ τώρα είδα το post σου στο Hall of Fame για εμένα και έσκασα στα γέλια.
Ξέρεις δεν ήταν οι 7 μήνες. Ήταν ότι μπήκα στο forum τότε, έκανα το post και μετά ξέχασα την ύπαρξη του forum τελείως! Οπότε όταν ήρθα πίσω τώρα τελευταία ουσιαστικά γνώρισα το forum από την αρχή! Ήταν κατάσταση του τύπου «αγοράζω χυμό πορτοκάλι, δεν τον πίνω πότε, τον ξεχνάω στο ψυγείο, λήγει, δεν βλέπω το παλιό μπουκάλι στο βάθος -> αγοράζω νέο».
Να 'σαι καλά XD
Nov 24 2011 02:30
Theodore :D → tsarefi
Έχεις λογαριασμό σε Rapidshare ή Fileserve?
Αν ναι, μπορείς να χρησιμοποιείς link από αυτούς τους host για να κατεβάζεις σειρές/επεισόδια.
Εγώ έχω (και στα δύο για καλό και για κακό) και οτιδήποτε παλιό/καινούριο το κατεβάζω από εκεί, με full ταχύτητα, πάντοτε! Σε 720p HD φυσικά, γιατί αλλιώς θα μπορούσα να τα βλέπω σε streaming site και να πονάνε τα μάτια μου :E
Nov 24 2011 01:33
Anelis → Pirate King
Hey, χρωστάς εικόνα εδώ [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5814&page=99[/url] :3
Nov 24 2011 00:54
zade → Anelis
Όταν το έγραψα ήθελα να γράψω κάτι που θα ήταν πραγματικά χαζό και αν το καλοσκεφτείς δεν θα ήταν καν αστείο.Θα ήταν σαν ένα κακό ανέκδοτο που σου λέει ένας 14χρονος και όμως τελικά γελάς.
Αφού έβγαλε αυτό το αίσθημα προς τα έξω μπορώ να είμαι περήφανος για το δημιούργημά μου.
Nov 24 2011 00:35
1451 → johntheo95
Καλησπέρα John, κατέβασα το Spy School από 'δώ [url]http://www.gaki-no-tsukai.com/viewtopic.php?f=9&t=2154[/url]
Θέλει να κάνεις μια εγγραφή πρώτα και μετά μπορείς να κατεβάσεις. Έχει πολύ πράμα η συγκεκριμένη κοινότητα.
Nov 24 2011 00:23
ZeLiGa → Left64Vegeta
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από έναν καμένο μηχανικό... Το ν+2 θα μας φαει. T_T
Nov 24 2011 00:19
iristella → tsarefi
Το Michiko to Ηatchin δεν έχει περισσότερη βία από το Monster και το Cowboy bebop πάντως. :) Την πρωταγωνίστρια του την συμπαθω πολύ. Γενικά ήταν πολύ ωραία σειρά με ένα setting που δεν το έχουμε ξαναδεί σε anime (Λατινική ΑμερικΉ). Πραγματικά προτείνω να μην το προσπεράσεις.
Nov 23 2011 23:37
Black Kaiser → DarkElf
Δεν έκαναν καλά ακριβώς επειδή δεν τον ενημέρωσαν. Τι είναι ζούδι της Αφρικής που τον σημαδεύουνε για να γυρίσουν ντοκιμαντέρ? Screw them all. I'll live to see Soul Society burning down to ashes.
Μάλιστα. Μπορείς να μου πασάρεις την 2η άσκηση (του συνόλου της Πρώτης εννοώ) ? Έχω μπερδευτεί με τα σύνολα και τα objects.
Nov 23 2011 23:36
Kai → tsarefi
Μια χαρά είναι οι πηγές σου, πίστεψέ με. Όταν είχαμε αρχίσει να βλέπουμε anime με την αδερφή μου τα βλέπαμε streaming και δεν ξέραμε πού πάνε τα τέσσερα. Αφού τότε δεν καταλαβαίναμε από ongoing και completed και επειδή είχε τύχει να ξεκινήσουμε κάποια ongoing τότε επί μια βδομάδα ψάχναμε να βρούμε ένα επεισόδιο απορώντας γιατί δεν είναι ανεβασμένο. Αργήσαμε λίγο να πάρουμε στροφές και να καταλάβουμε την κατάσταση είναι η αλήθεια.
Το κακό με το bakabt είναι ότι ποτέ τραβούσαν αρκετά από εμένα για να κρατήσω σταθερό το ratio μου, ελπίζω να μη συμβαίνει και σε άλλους. Τώρα για το αγγλικό audio, προσωπικά δεν το αντέχω, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις μια σειρά χωρίς να χρειάζεται να κοιτάς τους υπότιτλους, αυτό είναι σίγουρο. Πάντως, όπως είπες κι εσύ, είναι μεγάλη εξάσκηση. Βοηθάνε πάρα πολύ κι ας μην το καταλαβαίνουμε στην αρχή.
Κι εγώ να σ' ευχαριστήσω γιατί είσαι από τα λίγα άτομα που βλέπω κατά καιρούς να εκφράζουν τη γνώμη τους γι' αυτό που είδαν (και δεν μιλάω μόνο για δικά μας πρόζεκτ). Αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή για κάποιον που τα μεταφράζει για να τα μοιραστεί με άλλους επειδή του αρέσουν πολύ και όχι να του λένε "ευχαριστώ" και "είσαι τέλειος" πιστεύω. Έτσι πάντα χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες απαντήσεις όπου κι αν είναι. (^^) Εκτός των άλλων μπορούν και οι άλλοι, όπως κι εγώ, να πάρουν μια ιδέα για τη σειρά. Ελπίζω πάντως να σου έχει αρέσει αρκετά ό,τι έχεις δει (^-^)/
Nov 23 2011 23:24
OdyMonaxos → Lucy Heartfilia
Λοιπόν Άννα Μαρία, πάω να ξεραθώ, τα λέμε. Άσε κανά fb, msn, skype αν θες ρε. Καληνύχτααα
Nov 23 2011 23:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed