Jump to content

Community Status Updates

Photo

chihirototoro → metalmusicmaniac

ok noted!
Nov 24 2011 18:16
Photo

tsarefi → Kai

Από τα δικά σας τα project μου άρεσε πολύ το [B]Psychic Detective Yakumo [/B]είχε σωστές δόσεις σοβαρού, ανάλαφρου, μυστηρίου, ωραία πλοκή και το happy end και αυτό μου άρεσε. Και το Clanaad μου άρεσε πολύ αλλά σε αυτό είχα συγκινηθεί πάρα πολύ, πολύ πρωτότυπο σενάριο. Το Kimi ni Todoke το 1ο season μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το παρεάκι, πολύ γλυκιά σειρά χωρίς τρελά δράματα. Θα δω οπωσδήποτε και τη 2η season. To [B]Kiba[/B] ήταν ωραία περιπέτεια καλό στορυ αλλά κάπου στη μέση με κούρασε λίγο θεώρησα ότι έκανε κοιλιά. Αυτό που λάτρεψα και το είδα 2 φορές ήταν το [COLOR=Magenta][B]Nyankoi! [COLOR=Black]μου άρεσε το χιούμορ του μου αρέσουν οι γάτες (έχω και μια) μου άρεσε το ξέγνοιαστο στυλ του μου άρεσαν οι χαρακτήρες τέλος πάντων μου άρεσε όλο πάρα πολύ. Έχετε κάνει πολλές δουλειές. Όλες τις ομάδες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία υποτιτλισμού ανιμέ τους θαυμάζω και τους εκτιμώ και λίγο τους ζηλεύω, έχετε ένα παραγωγικό και αλτρουιστικό χόμπυ, διασκεδάζετε και προσφέρετε χαρά και διασκέδαση και στους άλλους δεν είναι λίγο αυτό. [/COLOR][/B][/COLOR]
Nov 24 2011 17:01
Photo

tsarefi → iristella

όχι δεν προσπερνάω τίποτα. Απλά προσπαθώ να δω ανάλογα με την ψυχολογία μου, επειδή αυτό το καιρό είμαι κάπως down, προσπαθώ να επιλέξω κάτι σε πιο ανάλαφρο και χαριτωμένο και όχι τόσο βίαιο και καταθλιπτικό. Να σκεφτείς δυσκολεύτηκα να τελειώσω πριν από λίγο το Trigun. Mia χαρά ανιμέ ήταν αλλά δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα. Δυστυχώς πάσχω από μία μοντέρνα αρρώστια τη κατάθλιψη, για αυτό με τα πολύ συναισθηματικά και δακρύβρεχτα δεν τα βγάζω πέρα. Βέβαια μου αρέσουν πολύ αλλά δεν θέλω να το παρακάνω. Σίγουρα θα το έχω στα υπόψη το Michiko to Hatchin. επίσης εμπιστεύομαι το γούστο σου σε αρκετά έχουμε συμπέσει
Nov 24 2011 16:25
Photo

Adventurer → Erisadesu

Just so you know, το παρτυ της Sakura Syndrome θα γινει μαλλον Ιανουαριο απ'οτι ειπε η Σοφια.
Nov 24 2011 16:12
Photo

Theodore :D → metalmusicmaniac

Και εγώ έχω μια γιγάντια. Αλλά είμαι τόσο αργός watcher, όταν φτάσω στο τέλος της θα είμαι άνετα 20 lol.
Nov 24 2011 16:09
Photo

metalmusicmaniac → Theodore :D

Μου το έχουν προτείνει ήδη αν και δεν έχω προλάβει να το δω ακόμη, μεγάλη η λίστα βλέπεις...
Nov 24 2011 15:55
Photo

Ναι ναι ξέρω τι εννοείς. Και εγώ που και που το θέλω αυτό το wtf random jesus christ hilarious πράγμα να το δω να χαλαρώσω και να σκάσει το χειλάκι μου. Συγκεκριμένα τώρα γράφαμε Τεστ Πρόοδου σε Φυσική Ι και Ανατομία Εργαστηρίο Ι και τα είχα παίξει λίγο αλλά σήμερα τελείωσα! Και μου έμεινε η Πληροφορική Υγείας που σιγά τα λάχανα, δεν με αγχώνει οπότε έψαξα να βρω κάτι αστείο να δω και χωρίς πλοκή και βρήκα το Maria†Holic. ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Τόσο άθλιο και αστείο, αν δεν το έχεις δει, [U]αυτό[/U] να βάλεις στην list σου.
Nov 24 2011 15:53
Photo

Καλά οκ. Εγώ πάντως βλέπω μπόλικα τέτοια στα διαλείμματα μεταξύ των κύριων σειρών που βλέπω. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα σενάρια που δεν στέκουν και είναι πίτα στο κωμικο-ηλίθιο χιούμορ και στh moe related φάση είναι τα μόνα που με κάνουν να ξεχαστώ ^^
Nov 24 2011 15:47
Photo

Α. Να ξέρεις δεν το έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται >_>... Απλώς καθώς έψαχνα το αρχείο με τα renders βρήκα την εικόνα αυτή, μου άρεσε πολύ, την πήρα, πέταξα πάνω ένα rendered «THEODORE» και dadam!
Nov 24 2011 15:44
Photo

Μάλιστα...just added to list γιατί πρέπει να έχεις και καμιά κωμωδία να δεις όταν θες να ξεχαστείς :)
Nov 24 2011 15:40
Photo

Anelis → eyl

Είμαι στη μέση περίπου του 1ου βιβλίου, μέχρι τώρα έχει πολύ πλάκα, αλλά μάλλον θα το αργήσω πολύ γιατί έχω σκαλώσει με game of thrones. Πάντως μερικά καλά reviews υπάρχουν και [URL="http://www.goodreads.com/book/show/6381205-soulless"]εδώ[/URL] αν ενδιαφέρεσαι.
Nov 24 2011 15:40
Photo

Σου αρέσει;! Χαχα. Από το Magical Doremi.
Nov 24 2011 15:37
Photo

metalmusicmaniac → Regina

Γεια τι λέει, σπάνια σε πετυχαίνω μέσα :P
Nov 24 2011 15:32
Photo

Η νέα sig σου από που είναι?
Nov 24 2011 14:27
Photo

metalmusicmaniac → Kalamaris

Το ελπίζω.